5HTP, 60 capsule Gold Nutrition

GDN029

Promotie
5HTP 60 CPS GOLDNUTRITION View larger
5HTP 60 CPS GOLDNUTRITION
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
5HTP 60 CPS GOLDNUTRITION
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Gold-Nutrition

Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si, impreuna cu acidul folic, la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii.

Vezi informatii complete

69,00 lei (TVA inclus)

59,00 lei (TVA inclus)

-10,00 lei

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

5HTP, 60 capsule Gold Nutrition

Formula compusă din Melatonină, element fundamental pentru somn, 5-HTP, o substanță care participă la procesul de producere a melatoninei și Valeriană, o plantă cunoscută pentru abilitățile sale calmante și relaxante și care permit un somn mai liniștit.

Pentru ca procesul somnului să aibă loc, trebuie să existe niveluri adecvate de melatonină în creier, substanța responsabilă de activarea procesului de somn.

Melatonina ajută la menținerea funcționării normale a ciclului circadian, permițând organismului să comute între starea de somn.

Expunerea la câmpuri magnetice precum cele emise de telefoanele mobile și computere, lumina artificială și creșterea în vârstă interferează cu producția de melatonină, făcând astfel dificilă inducerea somnului.

Melatonina este compusă din Melatonină, element fundamental pentru somn, substanță 5-hidroxitriptofan care participă la procesul de producere a melatoninei și Valeriană, plantă cunoscută pentru capacitățile sale calmante și relaxante, care permit un somn mai liniștit.

Melatonina pentru combinația sa inovatoare de ingrediente, are o acțiune puternică de inducere a somnului și favorizează odihna, garantând un somn liniștit și relaxat.

Produs ideal pentru:

Contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi

Îmbunătățirea calității somnului

Facilitarea odihnei și asigurarea unui somn liniștit

 

Actiuni: Gold Nutrition® Clinical Melatonin Power Sleep conține: Melatonină, ce contribuie la atenuarea tulburărilor de somn și la reducerea timpului necesar pentru a adormi; 5- HTP, ce stimulează producția de serotonină (numită și „substanța fericirii”), îmbunătațește calitatea somnului și reduce episoadele de insomnie. Rădăcină de Valeriană, a fost întrebuințată ca remediu, încă din antichitate în insomnie, anxietate și nevroze, datorită proprietăților puternic sedative și anxiolitice. Magneziu contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

 

 Avertizari: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depași doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani sau in caz de alergie sau sensibilitatea la unul dintre ingrediente. Sedativele, agenții hipoglicemici și anti-coagulantele pot potența efectul melatoninei, a se combina cu atenție aceste elemente. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

 

Ingrediente: bisglicinat de magneziu, extract uscat din rădacini de  Grifonia (Griffonia Simpliciffonia, 30% 5-hidroxitriptofan), capsulă vegetală, extract uscat din rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent anti-aglomerant (stearat de magneziu), melatonină.

 

INGREDIENTE

Per 1 cps

*VNR

Magneziu

75 mg

20%

Melatonină

        1,9 mg

         

5 HTP

         50 mg

         

Extract de Valeriană

 

       100 mg

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: ECO NUTRACEUTICOS, Adresa: Rua dos Bem-Lembrados no. 141 Manique, 2645-471 Alcabideche – PORTUGALIA

Mod de administrare: Se recomandă 1 capsulă cu o oră înainte de culcare

Per 1 capsula
Magneziu 75 mg 20%
5-HTP 50 mg
Melatonină 1,9 mg
Extract de Valeriană 100 mg

*VRN – Valori de referinṭă ale nutrientului

*DZR – Doza zilnica recomandată

 

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

 

Produs notificat de INSP Timișoara

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

5HTP, 60 capsule Gold Nutrition

5HTP, 60 capsule Gold Nutrition

Da Nu