Proherb pentru Barbati, 60 capsule Adams

ADV079

PROHERB PT BARBATI 60CPS View larger
PROHERB PT BARBATI 60CPS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
PROHERB PT BARBATI 60CPS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Adams Vision

Formula ProHerb pentru barbati este un supliment nutritiv realizat din ingrediente naturale de origine vegetala, continand multe plante recunoscute pentru efectul lor de stimulente sexuale.

Vezi informatii complete

134,77 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

PROHERB PT BARBATI 60CPS imbunatateste viata sexuala

Beneficii:


 Creste puterea de rezistenta si intensitatea orgasmelor
 Stimuleaza dorinta si performanta sexuala

 Are ca efect erectii mult mai puternice si de durate mai lungi
 Întărzie ejacularea
 Contribuie la marirea naturala a penisului
 Imbunatateste fertilitatea masculina

 Este recomandat de medic

Descriere:


 Formula ProHerb pentru barbati este un supliment nutritiv realizat din ingrediente naturale de origine vegetala, continand multe plante recunoscute pentru efectul lor de stimulente sexuale. Folosind formula noastra veti obtine o satisfactie si o dorinta sexuala superioara, un penis mai puternic si mai erect, veti sesiza o crestere in perfomanta, energie si placere in timpul actului sexual.

 ProHerb are o formula optima combinand o varietate de plante medicinale cunoscute pentru efectul lor de a imbunatatii performantele sexuale.

Recomandare:

A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se pastra la loc racoros, ferit de lumina si umiditate. A nu se lasa la îndemana copiilor. A se consuma, de preferinta, inaintea de data inscrisa pe ambalaj. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au intentia de a diagnostica, trata sau trateaza nici o boala. Acest supliment nu înlocuieste un regim alimentar variat. Produs notificat la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Bioresurse Alimentare (IBA).

 

Compozitie:


Ingrediente Cantitate DZR*%


Niacina(sau vitamina B3) 36.00 mg 225

Este esentiala pentru producerea de energie, functionarea creierului si sanatatea tegumentalor. Ajuta la mentinerea in limite normale a glicemiei si a unor niveluri scazute de colesterol. De asemenea, actioneaza benefic in  inflamtie si digestie. Vitamina B3 are si rolul de a preveni numeroase dermatoze. Are un efect calmant al migrenelor, imbunatateste circulatia sangvina, scade tensiunea arteriala, precum si concentratia colesterolului si a trigliceridelor.

 

Vitamina E 10.00 U.I. 83

Este o vitamina liposolubila, care dizolva grasimile, acesta este numele ales de specialisti pentru opt compusi, 4 tocoferoli si 4 tocotrienoli. Este un puternic antioxidant care protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi si intensifica actiunea vitaminei A. Vitamina E ajuta la diminuarea riscurilor aparitiei bolilor de inima, a diabetului si chiar a cataractei, intareste sistemul imunitar si este benefica sistemului nervos.

 


Horny Goat (Epimedium sagittatum) 125.00 mg 

Se foloseste pentru a reaprinde pasiunea sexuala si pentru a alunga oboseala. 

 


Maca (Lepidium meyenii) 100.00 mg

Prin conținutul bogat în fitoestrogeni și fitosteroli contribuie la stabilizarea și la reglarea nivelului de hormoni, creșterea vitalității și a vigorii cu efecte remarcabile asupra energiei sexuale.  Extractul de Maca are proprietăți afrodiziace și tonice stimulând energia și rezistența organismului.

 


Tribulus (Tribulus terrestris) 80.00 mg

Tribulus terrestris a fost folosit de secole în medicina ayurvedică şi tradiţională asiatică pentru combaterea în mod tradiţional a deficienţelor hormonale la bărbaţi şi la femei (creşte libidoul), dar mai ales pentru remedierea disfuncţiei sexuale masculine (ejaculare precoce) şi a infertilităţii. De asemenea, mai multe studii clinice efectuate în diverse ţări au demonstrat că această plantă are efect în combaterea impotenţei masculine. Toate acestea se datorează ingredientului activ numit protodioscin.

 

 

 

 

 


Paducel (Crataegus pinnatifida) 60.00 mg

 

Preparatele pe bază de păducel au efect tonic cardiac, diuretic, hipotensiv, astringent şi vasodilatator.

 


Ginseng (Panax ginseng) 60.00 mg

 

Pe baza tradiţiei medicinei orientale, ginseng-ul a fost şi este utilizat ca tonic general şi psihic, pentru prevenirea urmãrilor stresului prelungit, în caz de obosealã psihicã şi obosealã fizicã, pentru combaterea surmenajului, în stãrile depresive, mai ales la vârstnici, în stãrile de anxietate, în tulburãrile de memorie, în nevroze, în stãri de malnutriţie şi convalescenţã, în stãrile de debilitate.

 

 

Catuaba (Erythroxylum catuaba) 40.00 mg


Catuaba este un puternic revitalizant, energizant, tonic, dovedit ca afrodiziac si utilizat in impotenta sexuala, stimuleaza sistemul nervos central si combate impotenta sexuala: mareste libidoul, performanta si energia sexuala.

 

Fiind cea mai faimoasa planta cu efecte afrodisiace din Brazilia, se bucura de o mare apreciere si este amintita in numeroase cantece in timpul carnavalurilor. 


Palmier pitic (Serenoa repens) 40.00 mg

Aceasta planta a devenit faimoasa pentru utilizările sale în sanatatea prostatei, vigoarea sexuala si ca un tonic nutritiv. De asemenea, tonifiaza uretra si poate fi folosit pentru a susține funcționarea sănătoasă a glandei tiroide și a sistemului urinar.

 

 


Damiana (Turnera diffusa aphrodisiaca) 40.00 mg 

Damiana este o planta considerata "afrodiziacul mayasilor" pentru puterile sale extraordinare in cresterea performantelor sexuale, in special la barbati. Este un tonic sexual si pentru femei, stimuleaza fertilitatea prin echilibrarea hormonala si are multime beneficii in sanatate.


Ovăz (Avena sativa) 15.00 mg 

Reglează nivelul tensiunii arteriale – prin acţiunea benefică a fibrelor asupra circulaţiei sangvine pot fi prevenite bolile cardiovasculare, “ucigaşul” numărul 1 la nivel mondial.

Piper cayenne (Capsicum spp.) 10.00 mg 

A fost utilizat de către omenire ca remediu natural de mii de ani. Acesta îmbunătățește circulația, accelerează pierderea în greutate

Inozină 7.00 mg 

Inozina este o substanţă naturală care imbunatateste fluxul oxigenului în organism. Când sistemul cardiovascular lucrează din greu pentru a trimite oxigen la muşchii obosiţi, inozina poate sprijini corpul în aceste momente cruciale.

L-Arginină 75.00 mg 

 

- îmbunătăţirea capacităţii de erecţie; 

- favorizarea spermatogenezei prin îmbunătăţirea numărului şi motilităţii spermatozoizilor; 


* (DZR) Doza Zilnica Recomandata cf. Directivei 2008/100/EC
** Doza zilnica nu este stabilita
Alte ingrediente: Dioxid de siliciu, stearat de magneziu, celuloză microcristalină, gelatină.


Mod de administrare:


Ca supliment alimentar consumati 2 capsule pe zi una dimineata una seara.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

 

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Proherb pentru Barbati, 60 capsule Adams

Proherb pentru Barbati, 60 capsule Adams

Da Nu