Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

Aloe Ferox Premium 60 capsule vegetale

ASL005

69,00 lei

Produsul este in stoc

Transport Gratuit!

Aloe Ferox este una dintre plantele medicinale cele mai folosite in prezent si, tot o data, este si una din cele mai cunoscute ierburi de leac din toate timpurile.


- Stoc Limitat!

Cere Detalii

0761.144.662

 

Aloe Ferox Premium 60 capsule vegetale 

Conține suc granulat dintr-o varietate de Aloe ferox extrem de bogată în principii active. Din acest motiv, acest supliment este un laxativ foarte puternic, reglează activitatea
pancreasului și glicemia, stimulează detoxiferea puternică a organismului. Mai ales la persoanele intoxicate prin alimentație și poluare, cu predispoziție (conștientizată sau nu) spre constipație, efectele produsului sunt foarte evidente încă din prima saptamană de cură: surplusul de apă este eliminat din țesuturi, pielea devine mai curată, anumite afecțiuni apărute pe fondul intoxicării se ameliorează, greutatea corporală scade, anumite tulburări de apetit sau digestie sunt corectate.

 

Compoziție: 

Aloe ferox 500mg , capsulă de gelatină 100 mg.

 

Mod de administrare:

Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, înainte de mese. Administrarea începe cu 1 capsulă pe zi, doză care va fi menținută timp de trei zile, după care se va crește doza gradat până la doza optimă.

 

Acțiuni: 

Contribuie la menținerea proporției normale de țesut adipos și a greutății corporale normale; susține activitatea normală a ficatului și a pancreasului; susține sistemul digestiv, contribuind la menținerea tranzitului intestinal prin asigurarea motilității normale a intestinului gros; ajută la detoxifierea organismului prin eliminarea apei și a reziduurilor metabolice din organism, susținând astfel funcționarea normală a metabolismului general; favorizează eliminarea bilei secretate de vezica biliară; susține proporțiile normale de țesut colagenos; contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

 


 

Are rol benefic în:

îngrășare, obezitate

constipație cronică și acută, detoxifiere

retenție de lichide (mâini și picioare umflate), tromboflebită

diabet (are efect hipoglicemiant direct)

gută (elimină acidul uric din organism)

deficiențe imunitare (mărește imunitatea, crește rezistența la infecții).

reumatism

adjuvant în acnee, alergie

cancer pulmonar, cancer la colon, cancer de piele, leucemie

candidoză digestivă, candidoză pulmonară

 

 ALOE FEROX ÎN CURA DE SLABIRE

Are o eficiență fenomenală pentru scaderea în greutate, acționand pe 4 căi simultan.

1. Este un detoxifiant puternic, printre cele mai puternice din lume, prin aceasta ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea utilizatorilor într-un timp foarte scurt.

2. Mărește rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea mai multor calorii de către organism.

3. Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică.

4. Crește producția de colagen din organism, dând elasticitate pielii și ajutându-ne să nu arătăm, inestetic, ca și cum “ne-ar fi rămas pielea largă”, după slăbitul rapid.

 

Precauții: A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează și în caz de diabet. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxină), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, lemn dulce, antidiabetice. Durata curei 1-2 săptămâni (determină cresterea diurezei, hipokalemie). Produsul este un laxativ puternic – se va începe cura cu 1 capsulă pe zi, crescându-se progresiv doza. În caz de diaree, se întrerupe administrarea.

 

Contraindicații: 

Interzis în caz de obstrucție intestinală, inflamații intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută.

Interzis persoanelor care sufera de colon iritabil.


 


Prezentare: Flacon cu 60 capsule

Spune-ti parerea

Aloe Ferox Premium 60 capsule vegetale

Aloe Ferox Premium 60 capsule vegetale

Aloe Ferox este una dintre plantele medicinale cele mai folosite in prezent si, tot o data, este si una din cele mai cunoscute ierburi de leac din toate timpurile.


- Stoc Limitat!

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare