Magneziu Organic 60cps Herbagetica

HER136

Magneziu Organic 60cps+10cps Gratis Herbagetica View larger
Magneziu Organic 60cps+10cps Gratis Herbagetica
Opinia clientilor:
1 parere | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Magneziul natural este un oligoelement esenţial în buna funcţionare a organismului, intervenind în majoritatea proceselor biologice. 

Vezi informatii complete

26,90 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Magneziu Organic 60cps Herbagetica

Contribuie la:


- protejarea sistemului cardiovascular;
- menţine normal ritmul cardiac şi tonifică inima;

- normalizează tensiunea arterială;

- asimilarea calciului şi consolidarea oaselor;
- asimilarea potasiului şi a fosforului;
- combaterea spasmelor (generale şi bronşice);
- vitaminizarea organismului cu vitaminele B;
- stoparea formării calculilor renali;
- normalizarea glicemiei;
- stimularea fertilităţii;
- diminuarea anxietăţii şi reducerea oboselii;


Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):


Corpul unei fiinţe umane de vârstă adultă conţine aproximativ 25 grame de magneziu, din care mai mult de 50% se găseşte în oase, 25% în ţesutul muscular, restul repartizându-se în inimă, ficat, rinichi, tubul digestiv şi în plasmă. O cantitate infimă de magneziu se află în sângele nostru, dar acesta are un rol extrem de important pentru funcţionarea organismului, care în absenţa acestui mineral constitutiv intră în colaps.


Se utilizează ca adjuvant în:


- diabet;
- hipertensiune, aritmie cardiacă;
- deficit de magneziu, calciu, potasiu, fosfor în organism;
- infertilitate la bărbaţi;
- constipaţie;
- concentrare dificilă, tulburări de somn, nervozitate, apatie;
- osteoporoză, tulburări de ciclu menstrual;
- sarcină, alăptare;
- astm;
- predispoziţie spre calculoza renală;
- crampe musculare, dureri lombare (lombosciatică);
- anxietate, atacuri de panică.


Numele mineralului magneziu provine din limba greacă, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia. Acest mineral alcalin are un rol extrem de important în dezvoltarea animalelor şi a plantelor, intervenind în foarte multe reacţii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, grăsimilor şi proteinelor, activităţile enzimatice, excitabilitatea neuromusculară, permeabilitatea celulară, coagularea sanguină etc.


DIFERENȚA DINTRE MAGNEZIUL ORGANIC ŞI ALTE FORME DE MAGNEZIU


Diferența între magneziul de sinteză și cel organic este mare, în primul rând din punctul de vedere al eficienţei terapeutice. Magneziul de sinteză este obținut ca produs secundar în procesele industriale de obținere a unor metale, fiind mai greu asimilat de organism și nu are decât o parte dintre efectele terapeutice ale magneziului natural.


Magneziul natural este extras din apa mării, de unde se obţine prin filtrări succesive, rezultând un cocktail de oxid, clorură, sulfat şi hidroxid de magneziu, amestecate în proporţiile lăsate de natură. Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvinte organic, magneziul marin este amestecat şi cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia de bere, al cărei număr impresionant de vitamine din complexul B fac magneziul asimilabil şi îi dau calităţile terapeutice scontate.


DEFICITUL DE MAGNEZIU ÎN ORGANISM


Primele simptome ale lipsei acestui mineral sunt: durerile de cap, de stomac, crampele musculare, rigiditatea în zona gâtului. Atunci când există un teren deja sensibil, lipsa magneziului se manifestă şi prin anxietate, atacuri de panică, nervozitate şi un comportament agitat. Odată cu atacurile de panică şi anxietate pot apărea şi alte simptome mai grave, precum frica de spaţii deschise şi insomnii. Lipsa magneziului din organism afectează şi sistemul nervos periferic, lucru manifestat prin amorţirea mâinilor şi picioarelor.


Cel mai periculos este deficitul acestui mineral pentru bolnavii cardiaci, la care bătăile inimii devin neregulate, capacitatea de efort scade, tensiunea arterială devine oscilantă, crescând riscul de infarct miocardic.

Uneori, lipsa magneziului din organism poate determina şi schimbări de comportament: persoanele care de obicei sunt relaxate şi încrezătoare devin tensionate, nervoase si pesimiste. De multe ori, cei care au un nivel scăzut de magneziu în corp au o poftă foarte mare de ciocolată, iar femeile pot experimenta schimbări ale ciclului menstrual.


BENEFICIILE MAGNEZIULUI


Magneziul ajută la regularizarea zahărului din sânge şi la menţinerea sănătoasă a inimii prin transportul propice al potasiului, calciului precum şi al altor nutrienţi, prin membranele celulare. Acest mineral este de asemenea un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, iar ulterior conducând la eliminarea acestora. Magneziul influenţează nivelul de serotonină precum şi hormonul melatonină, cel care reglează somnul. Mai mult, magneziul echilibrează hormonii răspunzători de stres, de altfel stresul şi tensiunea sunt motivele pentru care majoritatea oamenilor suferă de insomnii.


Magneziul alcalinizează organism, echilibrând pH-ul organismului, şi ajută la o bună desfăşurare a acţiunii enzimelor din interiorul corpului nostru.


PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. AA 5784 / 2012.


Fabricat in Romania

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (1)

Scor general

5 (1 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
M
2017-09-19

MAGNEZIU ORGANIC

ESTE FOARTE BUN ,SINT FOARTE MULTUMIT DE ACEST PRODUS SI RECOMAND CA SI ALTE PERSOANE CARE AU PROBLEME CU INIMA SI STRESUL VOR FI FFFMULTUMITE.

  Spune-ti parerea

  Magneziu Organic 60cps Herbagetica

  Magneziu Organic 60cps Herbagetica

  Da Nu

  Ce se cumpără acum

  Live ()

  Close