ULEI DE AVOCADO 50ML HERBAVIT

HBV161

ULEI DE AVOCADO 50ML HERBAVIT View larger
ULEI DE AVOCADO 50ML HERBAVIT
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbavit

Ulei de Avocado -este folosit adesea pentru tratarea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmeaza senzatia de mancarime sau uscaciune.

Vezi informatii complete

11,58 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

ULEI DE AVOCADO 50ML HERBAVIT 

Ingrediente:


Ulei de Avocado (Persea Americana)


Uleiul de avocado presat la rece este un ulei vegetal 100% natural de culoare verde-masliniu.
O sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime. Este folosit adesea pentru combaterea unor probleme ale pielii precum psoriazisul sau eczema, deoarece calmeaza senzatia de mancarime sau uscaciune.Actioneaza benefic asupra pielii.


Se poate adauga si in creme:


la 10 g de crema (10 ml lotiune sau tonic) se adauga 10 picaturi de ulei de avocado.
Pentru toate tipurile de par, cu diverse probleme de par si scalp: caderea parului, matreata, par tratat si vopsit chimic, lipsit de stralucire.

Uleiul poate fi folosit in stare pura, pentru a masa parul si/sau scalpul.
Inainte de spalare, masati 2 linguri de ulei de avocado pe par si scalp, cu miscari circulare. Lasati 5 minute si spalati ca de obicei. Se poate repeta la fiecare spalare, chiar si zilnic!


Intern:


fiind extrem de bogat in acid oleic mononesaturat, are actiune benefica pentru protejarea si tonifierea sistemului cardiovascular si diminuarea colesterolului din sange.


Administrare:


5-10 picaturi /zi


Componenti principali de acizi gras in ulei de Avocado :


Acis Palmitic: 5,00 -25,00 %
Acid Palmitoleic :1,00 - 12,00 %
Acid Oleic acid : 50,00-74,00 %
Acid Linoleic acid : 6,00 - 20,00 %


Metoda de obtinere:


sunt preasate la rece prin procedee mecanice din fructele de avocado.


Pastrare:


A se pastra in loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina.

Uleiul de Avocado (Persea americana)
Arborele de avocado, este originar din America Centrala si Mexic, recunoscut mai ales dupa fructele sale. Exista trei tipuri de avocado care se cultiva in Mexic, Guatemala si Indiile de Vest. Arborele de avocado, face parte din familia Lauraceae, are o inaltime cuprinsa intre 6 si 20 de metri, are frunze verzi, florile de culoare galben-verzui, iar fructele au o forma ovala, de marimea perelor, de culoare purpurie si verde la coacere, cu pulpa verzuie si textura untoasa. Fructul contine un sambure mare bogat in uleiuri. Fiind o planta tropicala, fructele se coc tot timpul anului. Printre cultivatorii de avocado se enumera: Australia, Brazilia, Bahamas, Cuba, Caraibe, Ecuador, Filipine, India, Jamaica, Malaezia, Mexic, Noua Zeelanda, Peru etc.

Fructul de avocado contine, acizi grasi mononesaturati, acid oleic, acid folic, carotenoizi, lecitina, minerale (fier, fosfor, magneziu, potasiu etc.), proteine, steroli, si vitamine (A, B, C, D, E si K). Avocado se poate intrebuinta in alimentatie la: salate, sosuri, pasta de Guacamole, in industria cosmetica la: creme da fata si corp, in sampoane, balmasuri si masti pentru par, geluri de dus etc. sau in tratamente naturiste.

Uleiul de avocado se obtine prin presarea la rece a fructelor, din care rezulta un ulei de culoare verde, cu o vascozitate medie si cu miros crud caracteristic.

Proprietati terapeutice: antibacterian, antirid, emolient, hidratant, stimuleaza productia de colagen.


Uz intern:


- adjuvant in scaderea glicemiei din sange in cazul persoanelor care sufera de diabet;
- grasimile mononesaturate amelioreaza nivelul crescut al colesterolul rau si astfel previn afectiunile cardiovasculare;
- avocado contine betasitosterol, o substanta care lupta cu afectiunile prostatei si are propietati anticancerigene;
- vitamina A, C si E sunt antioxidanti, ce amelioreaza efectele negative ale radicalilor liberi;
- adjuvant in caz de hipertensiune arteriala;
- ajuta la scaderea in greutate;
- echilibreaza PH-ul sangelui.


Uz extern:


- incetineste procesul de imbatranire al pielii;
- confera protectie UVA si UVB;
- hidrateaza toate tipurile de ten;
- regleaza secretia de sebum, fiind recomandat pentru tenul gras si acneic;
- reduce ridurile din zona ochilor;
- hraneste tenurile mature si uscate;
- lupta cu si atenueaza celulita si vergeturile;
- recomandat in caz de: bataturi, eczeme, dermatite sau psoriazis;
- hidrateaza, regenereaza si stimuleaza cresterea parului;
- lupta cu aparitia matretii;
- recomandat pentru parul vopsit deoarece lupta cu uscarea si degradarea firului par.


Prezentare:


50 ml

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

ULEI DE AVOCADO 50ML HERBAVIT

ULEI DE AVOCADO 50ML HERBAVIT

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close