GLICEMOSTABIL 120 cps HERBAGETICA

HER105

GLICEMOSTABIL 120 cps View larger
GLICEMOSTABIL 120 cps
GLICEMOSTABIL 120 cps
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Hipoglicemiant, stabilizează valorile glicemiei, stimulează activitatea pancreasului, reduce colesterolul

Vezi informatii complete

47,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

Retur gratuit

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

GLICEMOSTABIL 120 cps

GLICEMOSTABIL are în componenţa sa trei extracte uscate, toate având efecte de scădere şi de stabilizare a glicemiei pe diverse căi. Este cunoscut în fitoterapie faptul că în cazul diabetului, se obţin efecte mult mai bune prin administrarea unui complex de plante medicinale decât prin administrarea uneia singure.

Contribuie la:

 • reglarea şi menţinerea valorilor normale ale glicemiei

-   stimulează producţia de hormon secretat de pancreas, cu acțiune hipoglicemiantă

 • stimularea activităţii pancreasului

-   stimulează refacerea celulelor Beta ale pancreasului

 • stimularea diurezei
 • reducerea colesterolului şi trigliceridelor
 • scăderea radicalilor liberi
 • protecţia vasculară
 • normalizarea apetitului, reduce “pofta de dulce”

 

Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

Se utilizează ca adjuvant în:

 • diabet tip I (ajută la reducerea dozelor de hipoglicemiant)
 • diabet tip II
 • sindrom metabolic
 • colesterol şi trigliceride mărite
 • glicemie oscilantă

 

Extractul uscat, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale, este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin atomizare. Această pulbere este un produs complet natural, care nu mai conţine deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active si mai puternic decât simpla pulbere de plantă, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice.

 

Extractul de Castravete amar este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru scăderea glicemiei şi, mai mult, pentru stabilizarea valorilor acesteia – lucru de maximă importanţă în cazul suferinzilor de diabet, dar şi pentru cei care suferă de alte sindroame metabolice. Studiile de medicină experimentală şi cele clinice arată uluitoarele proprietăţi ale extractului din această plantă, considerată un hipoglicemiant vegetal. Castravetele amar echilibrează nivelul crescut al zahărului în sânge, conţinând 16 aminoacizi identici cu cei ai hipoglicemiant administrată diabeticilor. S-a demonstrat că are capacitatea de a spori absorbţia glucozei, de a stimula producţia de hormoni secretati de pancreas şi de a potenţa efectul acestora. S-a observat în cazul diabetului indus experimental că reduce şi normalizează rapid nivelul zahărului în sânge.

De asemenea, cercetările au dovedit că extractul de castravete amar are proprietatea de a ameliora unele complicaţii care apar la pacienţii cu diabet. Într-un studiu clinic, care a inclus pacienţi cu diabet zaharat, efectele hipoglicemice ale plantei au fost însoţite de răspunsuri adaptogene semnificative, indicate de o întârziere în apariţia cataractei şi a altor complicaţii secundare ale diabetului zaharat.

 

Extractul de Ginseng Siberian vine să completeze acţiunea Castravetelui amar, având efecte hipoglicemiante directe, dar ajutând în acelaşi timp şi organismul să se adapteze la stres, care are un rol major în apariţia şi evoluţia nefastă a diabetului.

 

Extractul de Cicoare – studiile de medicină experimentală au arătat că administrarea de extract de cicoare reduce glicemia cu aproximativ 20%. De asemenea, cicoarea reduce producerea de glucoză la nivel hepatic şi stimulează secreţia de hormon din celulele pancreatice. Trebuie notat că extractul de cicoare reduce trigliceridele cu 19% si colesterolul total cu 16%, ceea ce este de un real ajutor diabeticilor, prevenind complicaţiile cardiovasculare ale bolii, care sunt cele mai periculoase.

 

Acţiunea acestor extracte este potenţată de pulberea de Anghinare, Afin, Dud şi Troscot. Anghinarea are în compoziţia sa inulină, care reduce nivelul zahărului, şi alte substanţe care scad nivelul colesterolului negativ (în general diabeticii au şi nivelul colesterolului LDL mai ridicat). Frunzele de Afin conţin mirtilină, care acţionează asemenea hipoglicemiant, însă este de 50 de ori mai puţin toxică decât aceasta. Dudul are efect antidiabetic, împiedicând absorbţia glucozei la nivel intestinal.

Administrare:

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Persoanele care au variaţii mari ale glicemiei, vor lua câte 1 capsulă, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte 2 capsule.

Precauţii şi contraindicaţii: Poate interacţiona cu antidiabeticele orale, la administrare concomitentă. Persoanele diabetice vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist, pentru eventuala ajustare a dozelor medicaţiei specifice (antidiabetice orale, hipoglicemiante).

O cură cu acest produs durează 30-60 de zile, după care se face o pauză de 14-21 zile, după care administrarea se poate relua.

Compoziţie/1 capsulă:

 • Castravete amar(Momordica charantia) extract 4:1…………………………………………..................................…113,75 mg

 • Cicoare(Cichorium intybus) extract 4:1………………………………………………………………..................................47,25 mg

 • Ginseng Siberian(Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu 0,8% eleutherozide..………………47,25 mg

 • Anghinare(Cynara scolymus) pulbere din părţi aeriene…………………...................................................... 47,25 mg

 • Afin(Vaccinium myrtillus) pulbere din frunze………………....................…………………………………....……………47,25 mg

 • Dud(Morus nigra) pulbere din frunze ………................................…………………………………………………………23,625 mg

 • Troscot(Polygonum aviculare) pulbere din părţi aeriene …………………………………………………...................23,625 mg

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

GLICEMOSTABIL 120 cps HERBAGETICA

GLICEMOSTABIL 120 cps HERBAGETICA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()