HEPATO REGENERATOR 120 cps HERBAGETICA

HER103

HEPATO REGENERATOR 120 cps View larger
HEPATO REGENERATOR 120 cps
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Regenerează ficatul, drenor hepato-biliar, reduce valoarea transaminazelor, stimulent imunitar

Vezi informatii complete

51,00 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

HEPATO REGENERATOR 120 cps

HEPATO REGENERATOR conţine extracte din plante cu acţiune antivirală şi de regenerare hepatică, are o mare eficienţă în regenerarea, detoxifierea şi protejarea ficatului.


Contribuie la:


favorizarea menţinerii structurii normale a ficatului- stimulează regenerarea şi reducerea leziunilor ţesutului hepatic- blochează pătrunderea toxinelor în celulele hepatice şi neutralizează toxinele deja existente- protejează celulele hepatice împotriva stresului oxidativ- protejează celulele hepatice împotriva substanţelor chimice, intoxicaţiei cu alcool sau cu medicamente
susţinerea funcţiilor hepatice- reglează secreţia biliară- favorizează evacuarea bilei în duoden- reduce valorile transaminazelor- reduce colesterolul negativ (LDL)- menţine nivelul normal al trigliceridelor
susţinerea funcţiei de detoxifiere a ficatuluistimularea imunităţii


Compoziţie/1 capsulă: 

  • Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1………………………………………………………………………………94,5 mg
  • Păpădie (Taraxacum officinale) pulbere din frunze …………………………………………………………………………………………………94,5 mg
  • Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1……………………………………………………………………………………45,5 mg
  • Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze…………………………………………………………………………………………………45,5 mg
  • Genţiană (Gentiana lutea L) pulbere din frunze………………………………………………………………………………………………………45,5 mg
  • Sunătoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericină……………………………………24,5 mg
 

Mod de administrare:: Câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, doza fiind mărita pentru persoanele care au deja afecţiuni hepatice deja existente. Se ţin cure cu o durată de 60-90 de zile, urmate de 15-30 de zile de pauză, după care administrarea se poate relua.

Precauţii şi Contraindicaţii:

A se administra cu prudenţă femeilor care alăptează, persoanelor cu diabet şi hipoglicemie. În cazul persoanelor cu calculi biliari de mari dimensiuni, produsul se va administra cu prudenţă, deoarece poate produce migrarea acestora. Poate interacţiona cu produsele antiinfecţioase (Metronidazol) şi cu anticoncepţionalele orale, la administrarea concomitentă. Primul trimestru de sarcină, ciroză decompensată. Nu se administrează bolnavilor de gastrită hiperacidă şi de ulcer aflaţi în criză.Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:
hepatită virală A, B, Chepatită la alcoolicisteatoză hepatică („ficat gras”)ciroză (formele compensate)dischinezie biliarătulburări hepatice post-intoxicare Extractul uscat este forma de administrare cea mai puternică a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, care se obţine din extracte prin procesul numit atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conţine deloc apă, alcool şi celuloză. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic decât simpla pulbere şi se absoarbe instantaneu de către organism. Extractul de Armurariu este considerat, în momentul de faţă, cel mai bun produs natural pentru protejarea ficatului de acţiunea infecţiilor virale, a intoxicaţiilor alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C etc.), în cazul cirozei hepatice (stadiile incipiente, nu şi cele în care boala este decompensată). Acţionând ca un scut, silimarina din compoziţia Armurariului, nu numai că menţine sănătatea ficatului, dar şi încetineşte progresia leziunilor hepatice ireversibile. Extractul de Cicoare are o puternică acţiune antitoxică, favorizează regenerarea celulei hepatice şi menţinerea structurii normale a ficatului, prevenind procesele de fibrozare. De asemenea, datorită principiilor amare pe care le conţine, s-a dovedit a fi benefică pentru splină, fiind recomandată persoanelor cu calculi biliari. Extractul de Sunătoare, cu 0.3% hipericină, vine să completeze efectele tonicelor hepatice "clasice" cu o acţiune extrem de importantă pentru gestionarea afecţiunilor hepatice: echilibrarea emoţională. S-a demonstrat prin studii recente că o stare psiho-emoţională bună efectiv împiedică evoluţia afecţiunilor hepatice şi, mai mult, poate cataliza efecte semnificative de ameliorare. Acţiunea acestor extracte este potenţată de pulberea de Anghinare, Păpădie, Genţiana. Anghinarea sunt un remediu eficient în afecţiunile hepatice. În tratamentul hepatitei au fost observate îmbunătăţiri ale stării pacienţilor: reduc durerile, cresc rezistenţa la efort, reduc stările de greaţă, menţin structura normală a ficatului. Păpădia este un detoxifiant natural care asigură un tonus general al organismului, prin eliminarea toxinelor şi purificarea sângelui. Bogată în vitaminele A, C, D, fier, potasiu şi zinc, ajută la protejarea celulelor hepatice, în timp ce curăţă corpul de toxine. Rădăcina de Genţiană are efecte tonice hepatice, stimulează regenerarea celulei hepatice şi inhibă dezvoltarea virusurilor hepatice.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

HEPATO REGENERATOR 120 cps HERBAGETICA

HEPATO REGENERATOR 120 cps HERBAGETICA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close