CALCIU ORGANIC ALGA CALCAROASA 120 CPS HERBAGETICA

CALCIU ORGANIC 120 cps View larger
CALCIU ORGANIC 120 cps
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Menţine sănătatea sistemului osos şi a dinţilor, a sistemului muscular, stopează procesele de demineralizare, contribuie la coagularea normală a sângelui

Vezi informatii complete

47,00 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

CALCIU ORGANIC 120 cps

Conform studiilor ştiinţifice, Calciu Organic este cel mai uşor asimilat de către organism şi mai mult decât atât, el este şi singurul care poate ameliora rapid bolile produse de deficitul său.


Contribuie la:


absorbţia şi menţinerea concentraţiei normale de calciu în organismmenţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilorstoparea proceselor de demineralizareechilibrarea hormonală coagularea normală a sângelui funcţionarea normală a sistemului muscular neurotransmisie normală şi la menţinerea sănătăţii psihice funcţionarea normală a enzimelor digestive procesul de diviziune şi diferenţiere celulară reducerea stresului fizic şi psihic, oboselii cronice Indicaţii (în baza studiilor științifice acceptate internațional): Încă din primele ore de după naștere, aportul de calciu în mari cantități este esențial pentru menținerea vieții. Calciul Organic obţinut din algele calcaroase stopează procesele de demineralizare şi produce o echilibrare hormonală, necesară pentru buna funcţionare a organismului.


Compoziţie/1 capsulă:

  • Alge-marine (Lithothamnion sp.) (furnizând 180mg Calciu) cu min 30% Calciu si 2% Magneziu ……………………………………600 mg

Mod de administrare: Fiecare capsulă conţine 180mg Calciu Organic şi 14 mg Magneziu Organic.

 

Dozele recomandate sunt: Copii (4-13 ani) şi adulţi: 4 capsule pe zi; Adolescenţi (14-18 ani) şi femei însărcinate sau care alăptează: 6 capsule pe zi.

Contraindicații: Hipercalcemie.Se utilizează ca adjuvant în:


osteoporozăobezitatecarii dentarehipertensiunerefacere după fracturioboseală cronicăsindrom premenstrual Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.Alga calcaroasă a atras atenţia cercetătorilor prin conţinutul impresionant de oligoelemente şi minerale. Este considerată ca fiind cea mai eficientă formă de calciu, perfect asimilabilă de organism, datorită conţinutului de magneziu şi fosfor, care ajută la metabolizarea calciului într-o formă optimă. Chiar şi conţinutul de calciu din coaja stridiilor, care este considerată una din cele mai bune surse de calciu, nu se compară cu cel din Alga calcaroasă. Diferenţa între Calciu Organic şi cel de sinteză:Foarte multe plante și viețuitoare marine conțin calciu în formă organică, în care este asociat cu diverse vitamine și minerale (mai ales magneziu și fosfor), în proporțiile lăsate de natură. Calciu organic este cel mai ușor asimilat de către organism și, mai mult decât atât, el este și singurul care poate ameliora rapid bolile produse de deficitul său. De exemplu, în cazul osteoporozei, afecțiune caracterizată de demineralizarea și fragilizarea oaselor, calciul de sinteză nu are nici un efect.


În schimb, cel organic, obținut din algele calcaroase, stopează procesele de demineralizare și, mai mult decât atât, produce chiar o echilibrare hormonală, foarte necesară pentru ameliorarea acestei afecțiuni. De asemenea, în cazul sugarilor s-a observat fără dubiu superioritatea calciului organic din laptele de mamă, unde este asociat cu alți nutrienți necesari asimilației, față de același mineral, de sinteză, chiar dacă acest element sintetic este combinat în cele mai savante formule de lapte praf. Deficitul de Calciu în organism:Primele simptome ale acestei lipse sunt o stare de oboseală generală, asociată cu irascibilitate și dificultate în controlul emoțiilor. În faza a doua, apare insomnia,scade capacitatea de efort, forța musculară este diminuată și apar frecvent cârceii (crampele musculare), iar starea de oboseală se instalează mult mai repede. Atunci când se cronicizează, lipsa de calciu are efecte mult mai grave: dantura se cariază rapid și gingiile se slăbesc, oasele își pierd din densitate și devin mai fragile (apare osteoporoza), apare o predispoziție spre afecțiuni renale, hipertensiune și boală coronariană, dar și spre anumite forme de cancer. Aportul insuficient de calciu poate determina apariţia rahitismului la copii şi a spasmofiliei la adulţi, în timp ce excesul de calciu favorizează depunerea lui în rinichi sau alte organe.


Beneficiile Calciului:


Aproape 99% din calciul din organismul uman este repartizat în interiorul oaselor şi a dinților. Combinaţia formată din calciu, siliciu, fosfor și magneziu organic, oferă dinților o extraordinară strălucire şi duritate, iar oaselor le oferă rezistență și elasticitate. Calciul mai este stocat în rinichi și în alte organe, o cantitate foarte mică circulând liberă în sânge, unde are un rol extrem de important. Calciul din sânge este esențial pentru a echilibra secreția unor hormoni, pentru a face inima să bată regulat, pentru transmisia comenzilor către mușchi sau pentru coagularea sângelui.Fără el, nu am putea respira, pancreasul nu ne-ar putea echilibra glicemia și nici sistemul nervos tensiunea arterială. Calciul poate influenţa greutatea corporală conform unor cercetări, deoarece determină arderea mai mare a grăsimilor, micşorând astfel cantitatea de grăsime depozitată.Calciul este benefic şi în cazul sindromului premenstrual. Conform endrocrinologul Dr. Susan Thys-Jacobs, dacă femeile nu au un aport suficient de calciu şi vitamina D, hormonii care reglează calciul în organism reacţionează negativ cu estrogenul şi progesteronul, declanşând astfel sindromul premenstrual.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

CALCIU ORGANIC ALGA CALCAROASA 120 CPS HERBAGETICA

CALCIU ORGANIC ALGA CALCAROASA 120 CPS HERBAGETICA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close