CROM COMPLEX 120 cps HERBAGETICA

CROM COMPLEX 120 cps View larger
CROM COMPLEX 120 cps
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Cromul este un mineral pe care organismul îl foloseşte pentru funcționarea normală, una dintre cele mai importante funcţii pe care le susţine fiind digestia mâncării.

Vezi informatii complete

51,00 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

CROM COMPLEX 120 cps

Contribuie la:


reducerea hipertensiuniireducerea riscului de afecţiuni cardiace şi infarctstimularea metabolismuluireducerea poftei alimentarecontrolarea foameiprotejarea ADN-uluicontrolul rezistenţei la hipoglicemiantprevenirea depresieimărirea performanţei atleticeIndicaţii:Studiile ştiinţifice arată că întotdeauna efectele nutrienţilor vii sunt mai puternice decât ale aceloraşi minerale sau vitamine obţinute prin sinteze sau semisinteze deoarece organismul uman s-a adaptat să asimileze şi să folosească optim numai vitaminele şi mineralele extrase din surse organice.

 

Compoziţie/1 capsulă:

  • Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogăţită cu 2000 mcg/g Crom 20 mg (furnizând 40 mg Crom/100%VNR*)………20 mg
  • Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C (furnizând 12,75 mg vitamina C / 16% VNR*) ......... 75 mg
  • Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) pulbere uscată şi inactivată……………………………………………………335 mg

Mod de administrare: Câte 1 capsulă pe zi.

Precauţii: A se administra cu precauţie femeilor însărcinate sau care alăptează.

Contraindicații: Nu se cunosc.

 

Se utilizează ca adjuvant în:


trigliceride măritecolesterol măritdeficiențe imunitareobezitatediabetapetit excesiv Cromul este un mineral pe care organismul îl foloseşte pentru funcționarea normală, una dintre cele mai importante funcţii pe care le susţine fiind digestia mâncării. Cromul este implicat direct în ceea ce este cunoscut sub numele de factorul de toleranță la glucoză. Cromul în alimentație este absolut necesar, iarabsența lui predispune la obezitate. Cromul poate fi important pentru cei cu diabet zaharat de tip I - pe aceștia îi poate ajuta să-și controleze glicemia și poate juca un rol în managementul diabetului instalat lavârsta adultă. Suplimentele de Crom pot crește colesterolul “bun” (HDL colesterol) și să scadă trigliceridele și nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare și diabet.Drojdia-de-bere înglobează o colonie de ciuperci inferioare, cu dimensiuni microscopice. Acestea se comportă „ca o fabrică de medicamente “ și pot acoperi o serie de carenţe din organism precum: vitamina D,E (biotină), pe cele din complexul B (B1, B2, B3, B5, B7, B8, B9, B12, B15), enzime şi minerale în forme uşor asimilabile de organism (calciu, magneziu, fosfor), dar și oligoelementele vitale pentru sănătate: seleniu şi Crom. Ajută la menținerea unui nivel echilibrat de stres, prevenția cancerului de pancreas, asigurând și o piele sănătoasă. Drojdie de bere uscată și inactivată îşi păstrează calităţile nutritive, dar nu mai are probiotice. Aceasta este plină de substanțe nutritive: complexul de vitamine B (mai puțin vitamina B12), acid folic, seleniu, zinc și proteine.Este bine de știut că nu conține gluten și are un nivel redus de sodiu. Acerola pulbere este un fruct bogat în Vitamina C, ideal pentru susţinerea sistemului imunitar. În comparație,100 g de portocale conțin 50 mg vitamina C, pe când aceeași cantitate de Acerola conține de la 1500 la5000 mg.Crom Complex este recomandat tuturor celor care execută o activitate fizică sau intelectuală intensă şi au nevoie în permanenţă de cât mai multă energie.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

CROM COMPLEX 120 cps HERBAGETICA

CROM COMPLEX 120 cps HERBAGETICA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close