HEPATIC STEM 120 cps

HER115

HEPATIC STEM View larger
HEPATIC STEM
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Stimulează regenerarea celulară a ficatului, drenor hepato-biliar, antiviral, stimulează sistemul imunitar, scade nivelul transaminazelor.

Vezi informatii complete

85,90 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

HEPATIC STEM 120 cps

Hepatic Stem asociază Alga AFA cu extractul de Armurariu şi extractul de Ganoderma, precum şi cu Ciocoare, Anghinare, Spirulină şi Chlorella. Această formulă complexă şi completă stimulează regenerarea celulelor hepatice, împiedicând fibrozarea ficatului. În plus, Hepatic STEM stimulează capacitatea naturală a organismului de a lupta cu viruşii hepatici.

Contribuie la:


stimularea producţiei de Celule Stem adulte- stimulează producţia de Celule Stem din măduva spinării, în timp ce polizaharidele din compoziţie determină migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulară a ficatului
scăderea nivelului transaminazelor- contribuie la întărirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice

foritifcarea şi modularea sistemului imunitar- stimulează producerea de - stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care au rolul de a identifica şi elimina celulele canceroase şi a factorului de necroză tumorală
drenor hepato-biliarprotejarea capacităţii ficatului în afecţiunile generate de virusuri, toxine, consumul excesiv de alcoolmenţinerea structurii normale a ficatului, prevenind apariţia proceselor de fibrozare Indicaţii (în baza studiilor ştiințifice recunoscute internaţional)

Compoziţie/1 capsulă:

  • Alga AFA (Aphanizomenon phlos-aquae) organică, din lacul Klamath, SUA……………………………………………………………………………… 87 mg
  • Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1…………………………………………………………………………87 mg
  • Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1……………………………………………………………………………87 mg
  • Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze …………………………………………………………………………………………………26 mg
  • Cicoare (Cichorium intybus) pulbere din rădăcină……………………………………………………………………………………………………26 mg
  • Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu mminim 60% proteine…………………………………………………………………………………………………17 mg
  • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine…………………………………………………………………………………………17 mg

Administrare:

Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Precauții: A se administra cu prudență copiilor, precum și femeilor însărcinate sau care alăptează.
Contraindicații: Edeme cardio-renale, ciroză hepatică decompensată, colestază. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicație antihipertensivă, diuretice.

Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

hepatita virală Ahepatita virală Bhepatita virală Chepatita la alcoolicisteatoză hepaticăhepatite evolutive în generalExtractul de Armuraiu este considerat în momentul de faţă cel mai eficient extract din plante pentru regenerarea ficatului şi protejarea acestuia de acţiunea infecţiilor virale, alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C, etc.), precum şi în cazul cirozei hepatice.Alga AFA, stimulând producţia de Celule Stem, este un real ajutor bolnavilor care suferă de diverse forme de hepatite sau ciroze. În cadrul testului AMES (cel care măsoară potenţialul mutagen al compuşilor chimici) s-a demonstrat că Alga AFA are rol protector, prevenind mutaţiile. În plus Alga AFA stimulează producţia de enzime digestive, ajutând în acest mod atât funcţiile stomacului, cât şi pancreasului şi, mai ales, ficatului.Alga AFA, originară din lacul Klamath, SUA, conţine una din cele mai echilibrate şi complexe formule de nutrienţi: 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. Pigmenţii verzi şi albaştri existenţi în Alga AFA sunt cei care stimulează producţia de Celule Stem, acestea având proprietatea de a se auto-multiplica şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman. Cicoarea ajută în afecţiunile hepato-biliare. Datorită principiilor amare pe care le conţine, cicoarea stimulează secreţia de bilă şi funcţiile hepatice, de aceea este benefică în caz de hepatită, dischinezie biliară sau colici biliari. Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, precum şi la protejarea şi regenerarea acestuia, fiind totodată un remediu eficient în afecţiunile hepatice. Ajută la ameliorarea durerilor în abdomen, estompează stările de greaţă, ajută ficatul să revină la volumul normal, creşte rezistenţa la efort. Spirulina protejează ficatul şi lupta cu deteriorarea acestuia determinată de toxina denumită carbon tetraclorid. Spirulina este un puternic antioxidant, ajutând la eliminarea metalelor grele. În plus, ajută la combaterea celulelor cancerigene şi la regenerarea ficatului. Chlorella, datorită clorofilei şi numeroşilor nutrienţi, are un spectru mare de acţiune. Prin acţiunea sa puternic detoxifiantă, ajută la eliminarea toxinelor din ficat şi determină stimularea funcţiei hepatice. Studiile au demonstrat că acţionează eficient împotriva uraniului, mercurului, plumbului.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

HEPATIC STEM 120 cps

HEPATIC STEM 120 cps

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close