PROSTATO CURCUMIN 95 120 cps HERBAGETICA

HER086

PROSTATO CURCUMIN 95 View larger
PROSTATO CURCUMIN 95
PROSTATO CURCUMIN 95
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Contribuie la reducerea urinărilor frecvente şi a durerilor din timpul urinării, a senzaţiei de urinare incompletă, jet slab sau intermitent.

Vezi informatii complete

87,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

Retur gratuit

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

PROSTATO CURCUMIN 95 120 cps

PROSTATO CURCUMIN95, prin formula sa unică intensă cu 7 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante specializate, ajută în prevenirea şi combaterea hiperplaziei benigne de prostată, cât şi a cancerului de prostată.


Contribuie la:


reducerea urinărilor frecvente reducerea senzației de urinare incompletă, jet slab sau intermitent reducerea durerilor în timpul urinării reducerea incontinenței urinare reducerea urinării nocturne întârzierea evoluției hiperplaziei benigne de prostată combaterea infecțiilor prostatei reducerea dimensiunilor prostatei, menținerea unei vieţi sexuale active, reglarea concentrației de ameliorarea funcţiei erectile detoxifiere antioxidare.

 

Compoziţie/1 capsulă:
Prun-african (Pygeum africanum)
extract standardizat cu 2% steroli 68 mg
Palmier-pitic (Serenoa repens)
extract standardizat cu 25% acizi grași 68 mg
Curcumin95 C3 Complex (Curcuma longa)
extract standardizat cu 95% curcuminoide 48mg
Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) 40mg
Dovleac (Cucurbita maxima) pulbere 40 mg
Tuf zeolitic mineralizat standardizat cu 83% clinoptilolit 30 mg
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae)
imbogățită cu 100000mcg/g Zinc (furnizând 26% VNR) 26 mg
Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)
extract standardizat cu 0,8% eleutherozide 20 mg
Dovleac (Cucurbita maxima) extract 4:1 20 mg
Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină 10mg

 

Mod de utilizare: Câte 1-2 capsule pe zi.
Contraindicaţii: Nu se administrează persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componenţii produsului.
Precauții: Nu se administrează copiilor şi adolescenţilor înainte de maturizarea sexuală.

 

Adjuvant în:


Cancer de prostată Hiperplazie benignă de prostată Adenom de prostată Sterilitate Tulburări de dinamică sexuală masculină (libidou scăzut) Prun-african (Pygeum africanum).

Este folosit ca afrodisiac de către triburile din Africa de Sud de secole. Cea mai importantă întrebuinţare a acestui extract constă în combaterea hiperplaziei benigne de prostată (mărirea prostatei). Extractul de Prun-african acţionează în două moduri: ameliorează funcţia erectilă (îmbunătățește obținerea erecției la pacienții care au probleme din cauza prostatitei sau hiperplaziei benigne de prostată) şi contribuie la menţinerea erecţiei.

Studiu: Pygeum africanum for benign prostatic hyperplasia.- Wilt T1, Ishani A, Mac Donald R, Rutks I, Stark G., 1General Internal Medicine (111-0), Minneapolis VA/VISN 13 Center for Chronic Disease Outcomes Research, One Veterans Drive, Minneapolis, Minnesota 55417, USA.TimWilt@med.va.gov. Combaterea hiperplaziei benigne de prostată în mod natural cu ajutorul extractului de Prun-african este o alternativă naturistă viabilă demonstrată de către cercetători. Au fost efectuate 18 studii controlate la care au participat 1562 de bărbaţi, pe o perioadă de 64 de zile. Comparativ cu persoanele ce au primit placebo, cei care au administrat extract de Prun-african au simţit o îmbunătăţire a simptomelor urologice: nicturia s-a redus cu 19%, volumul urinei reziduale a scăzut cu 24%, iar fluxul jetului urinar s-a îmbunătăţit cu 23%.Palmier-pitic (Serenoa repens) - Este remarcabil pentru sănătatea bărbaților și a devenit faimos pentru utilizările sale în menținerea sănătății, creșterea vigorii sexuale, tonifierea uretrei și susținerea funcției glandei tiroide și a sistemului urinar.În urma studiului Flux realizat în România pe 120 de pacienţi care prezentau diverse forme de adenom de prostată, s-a constatat că tratamentul pe termen lung cu extract de Palmier-pitic (Serenoa Repens) este foarte eficient. Proporţia pacienţilor satisfăcuţi cu statusul lor urinar a crescut după 6 luni la 88%, volumul mediu al prostatei a înregistrat o scădere semnificativă. Astfel, cu cât tratamentul începe mai repede, înainte de împlinirea vârstei de 60 de ani, cu atât îmbunătăţirea simptomelor este mai sesizabilă.Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) – Acesta este recomandat în cazuri de tulburări de dinamică sexuală masculină (libidou scăzut), impotenţă de origine hormonală, precum şi în sterilitatea feminină şi masculină.Dovleac (Cucurbita maxima).

Este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostată, având un conţinut bogat în zinc. S-a demonstrat faptul că bărbaţii care au deficienţe de zinc sunt predispuşi la afecţiuni ale prostatei. Dovleacul reface elasticitatea prostatei şi lupta cu complicaţiile, este un puternic stimulent în prevenirea şi combaterea adenomului de prostată, cât şi a cancerului de prostată.

Zeolit- Reprezintă un tratament eficient împotriva afecţiunilor prostatei. Activează o genă din ADN-ul celulei maligne, genă care declanșează apoptoza celulelor maligne, luptând împotriva cancerului de prostată.Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) - Datorită proprietăților antiinflamatorii ale Curcumin95 C3 complexulului, acesta joacă un rol foarte important în tratamentul afecțiunilor prostatei.Studiu: Curcumin Inhibits Prostate Cancer Metastases, Ludwig-Maximilians-University (LMU) in Munich, Germany, https://www.medicalnewstoday.com/articles/251461.php.PD Dr. Beatrice Bachmeier şi echipa sa au elaborat un studiu conform căruia Curcumin95 C3 complex, poate inhiba evoluţia cancerului în faza de metastază. Deoarece Curcumin95 C3 complex este bine tolerat de către organismul uman, poate fi folosit în două moduri: ca şi terapie preventivă (profilactic), dar şi în cazul pacienţilor diagnosticaţi cu cancer de prostată, ale căror tumori au ajuns în etapa de metastază. Studiul a demonstrat eficienţa Curcumin95 C3 complex în prevenţia metastazei în cancerul de prostată. Prima dată s-au investigat procesele moleculare la nivel celular a carcinoamelor de prostată. Cancerul de prostată este adeseori legat de reacţii inflamatorii latente sau cronice. S-a descoperit că celulele tumorale produc citokine CXCL1 şi CXCL2, ambele fiind imunomodularori pro-inflamatori. Curcuma longa joacă un rol esenţial în prevenţia primară, până ca tumoarea să se fi răspândit, sau evită formarea metastazei.Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogăţită cu 100000mcg/g Zinc - Drojdia-de-bere are efecte benefice chiar și în cazul cancerului de prostată. În studiile experimentale s-a observat că dezvoltarea malignă este oprită, în mai puțin de trei luni, prin ingerarea zilnică a acesteia.

Zincul joacă un rol extrem de important în sănătatea prostatei crescând producţia de ce ajută la mărirea libidoului masculin.Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină - Prin efecte sale antiinflamatorii susține tratamentul afecțiunilor prostatei, iar piperina în combinație cu Curcumin95 C3 complex potenţează biodisponibilitatea acestuia în organism cu peste 2000%.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

PROSTATO CURCUMIN 95 120 cps HERBAGETICA

PROSTATO CURCUMIN 95 120 cps HERBAGETICA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()