HEPATO CURCUMIN 95 120 cps HERBAGETICA

HER085

HEPATO CURCUMIN 95 View larger
HEPATO CURCUMIN 95
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Protejează şi detoxifică celulele ficatului, tratează hepatita virală, stimulează secreţia biliară

Vezi informatii complete

69,63 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

HEPATO CURCUMIN 95 120 cps

HEPATO CURCUMIN95 are o compoziţie unică intensă cu 8 extracte, din care 5 standardizate, din cele mai recunoscute plante specializate în protejarea şi detoxifierea ficatului. 

Contribuie la:

 • protejarea și detoxificarea celulelor ficatului
 • scăderea nivelul transaminazelor
 • antioxidare
 • stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T și a factorului de necroză tumorală
 • susţinerea rolului antiseptic în organism
 • stimulează secreţia biliară
 • stimularea diurezei
 • scade colesterolul
 • susţine rolul antibacterian în organism
 • combate hepatita virală
Compozitie:
 

Schizandra (Schisandra chinensis) extract 4:1 108 mg
Anghinare (Cynara scolymus) extract standardizat cu 2,5% acizi cafeilchinici
108 mg
Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1 86 mg
Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide
58 mg
Tuf zeolitic mineralizat standardizat cu 83% clinoptilolit 50 mg
Brusture (Arctium lappa) extract 4-6:1 10 mg
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract 10:1 cu 12% glicirizină 10 mg
Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină 10 mg

 

Mod de utilizare:Câte 2-3 capsule pe zi.


Contraindicaţii:Nu se administrează persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componenţii produsului.
Precauții: A se administra cu precauţie femeilor însărcinate sau care alăptează.

 

Adjuvant în:

 • Ciroză hepatică
 • Hepatita virală A, B şi C
 • Tulburări hepatice
 • Cancer hepatic

Schizandra (Schisandra chinensis) - Schizandra este o plantă originară din China şi Japonia. Fructele sale au toate cele cinci arome la un loc: dulce, sărat, acru, amar şi iute. Fructele conţin peste 30 de tipuri de lignani (schizandrin, deoxischizandrin, gomisin, pregomisin etc), schizoandroli, fitosteroli, vitamina C şi E, dar şi uleiuri volatile. Extractul din fructe este un foarte bun antioxidant, având şi proprietăţi astringente şi antiseptice, insă este remarcabil pentru rolul de detoxifiere și protejare a ficatului. În peste 76% din afecţiunile hepatice, reduce nivelul transaminazelor serice şi îmbunătăţeşte funcţiile hepatice în leziuni hepatice, consum excesiv de alcool, virusuri, toxine, acumularea de grăsimi în interiorul celulelor, reduce producţia de metaboliţi intermediari reactivi din faza I şi stimulează faza II de detoxifiere hepatică.

 

Anghinare (Cynara scolymus) - Stimulează secreţia biliară, are acţiune diuretică şi scade nivelul colesterolului „rău“ din sânge.Protejează ficatul, detoxifică organismul şi scade colesterolul.

 

Armurariu (Silybum marianum) - Armurariul este o plantă cunoscută de pe vremea lui Hyeronimus Bosch (595), fiind utilizată pentru afecţiuni hepatice încă din secolul al XVIII-lea. Extractul acestei plante susţine sănătatea ficatului şi a vezicii biliare.

 

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) - Îmbunătăţeşte activitatea ficatului, având efecte asupra capacităţii acestuia de a detoxifia chimicalele xenobiotice (compuşi chimici care se găsesc în organism, dar care nu sunt produşi de către acesta).

Capacitatea curcuminoidei de a inhiba o serie de factori, cum ar fi Factorul Nuclear - kappaB, care modulează multe citokine proinflamatorii și profibrotice, precum și proprietățile sale antioxidante, îi oferă o eficiență ridicată în tulburările hepatice. Curcumin95 C3 complex atenuează leziuni hepatice induse de etanol, tioacetamidă, supradozaj de fier, colestază acută subcronică și cronică, tetraclorură de carbon, intoxicație, ciroză.

 

Brusture (Arctium lappa) - Acest extract are proprietati detoxifiante, antioxidante și antibacteriene. Rădăcina brusturelui conţine uleiuri eterice, substanţe amare, săruri minerale şi vitamine din complexul B.

 

Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - Rădăcina de Lemn-dulce este folosită în scop terapeutic datorită conţinutului de flavonoide (antioxidanţi importanţi). Glicirizina este compusul-cheie din lemnul-dulce, deoarece are cele mai multe proprietăți terapeutice. Datorită glicirizinei, lemnul-dulce lupta cu distrugerea celulelor hepatice și ajută la combaterea hepatitei virale.

 

Zeolit - Zeolit sub formă de pulbere este administrat în cazuri de hepatită virală, cât şi cronică, efectele fiind benefice. S-a observat că Zeolit pulbere are efect protector şi încetineşte evoluţia hepatitei.

 

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină - Extractul de Curcumin95 C3 complex asociat cu piperina are o capacitate hepatoprotectoare mult mai însemnată, deoarece biodisponibilitatea în organism creşte cu până la 2000% .

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

HEPATO CURCUMIN 95 120 cps HERBAGETICA

HEPATO CURCUMIN 95 120 cps HERBAGETICA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close