Serrapeptase 80.000IU Natures Aid - 30 cpr filmate

NTA017

Natures Aid Serrapeptase 80.000iu, 30 comprimate filnate gastrorezistente View larger
Natures Aid Serrapeptase 80.000iu, 30 comprimate filnate gastrorezistente
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Natures Aid Serrapeptase 80.000iu, 30 comprimate filnate gastrorezistente
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator:

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Serrapeptase 80.000IU Natures Aid - 30 cpr filmate

Administrare:

se recomanda administrarea a 1- 2 comprimate  Serrapeptase / zi, inainte de masa . A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!


Compozitie:

Serrapeptaza (Serratiopeptidaza) ce furnizeaza 80.000 UI.
Acest produs NU contine: arome artificiale, coloranti, conservanti, lactoza si gluten. Poate fi consumat si de vegetarieni.
CARACTERISTICI PRODUS
Aceasta enzima miraculoasa, Serrapeptase este produsa de o bacterie prietenoasa, care se gaseste in viermele de matase. Bacteria responsabila pentru aceasta enzima se numeste Serratia E15, cunoscuta si sub denumirea „Serratia peptidase”. Enzima a fost descoperita la inceputul anilor 1970, iar acum este produsa pentru uz comercial printr-un proces de fermentare.
Fiecare tableta Natures Aid Serrapeptase are invelis gastric si contine 80.000 UI de enzima Serrapeptase. Numai tabletele prevazute cu invelis gastric au aratat rezultate excelente.
Enzima Serrapeptase este descrisa ca o enzima proteolitica, fiind capabila sa digere anumite tipuri de proteine. In mod uimitor, enzima ataca numai anumite forme de tesut mort, cum ar fi chisturi, placi arteriale si tesut cicatrizat. Studiile au aratat, de asemenea, efecte anti-inflamatorii puternice ale acestei enzime, fara efecte inhibitorii asupra prostaglandinelor manifestate de medicamente anti-inflamatorii farmaceutice. Ea ajuta la reducerea durerii prin blocarea eliberarii de amine care induc durerea, din tesutul inflamat.


BENEFICII

In ultimii 30 de ani, beneficiile acestei enzime remarcabile au fost studiate in nu mai puțin de 23 de studii stiințifice, iar acestea combinate cu observatiile practicienilori, ne-au ajutat sa formam o lista cuprinzatoare de afectiuni in care ar putea fi de ajutor.
Dureri
Serrapeptase a adus imbunatatiri in afectiuni precum: osteo-artrita, artrita reumatoida, dureri de spate, dureri de cap si migrene.
Inflamatii
Afectiunile inflamatorii, ca de exemplu boala Crohn, colita si cistitele, au prezentat imbunatatiri in tratatrea lor. Serrapeptase a fost folosit cu succes si in cazurile in care inflamatiile reprezinta factori majori, ca de exemplu fibromialgia, afectiuni de inflamatorii ale plamanilor, leziuni sportive, inlamatii post-operatori si traumatisme.


Circulatia sangelui

Aceasta enzima poate digera tesut mort, de aceea efectele pe care le are asupra placilor arteriale, cheagurilor de sange si cicatrice de tesut, au beneficii circulatorii. Boala cardiovasculara, varicele si ulceratiile recurente de picioare au aratat ca reactioneaza in mod benefic.


Ochi, urechi si nas

Un numar de afectiuni care apar la nivelul acestor zone au fost tratate, inclusiv problemele oculare aparute din cauza inflamatiei, vene blocate, sinuzita, infectii cronice ale urechii, precum si raceala (curgerea nasului).


Afectiuni anti-imune

Afectiunile care pot fi clasificate ca auto-imune si care au fost tratate cu aceasta enzima includ scleroza multipla, artrita reumatoida si lupus.


Alte beneficii

Serrapeptase are actiune benefica in tratamentul impotriva chisturilor fibroase la nivelul sanilor, prostatei marita si sindromului tunelului carpian.
INFORMATII DESPRE PRODUS (PER 1 COMPRIMAT): Serrapeptaza (Serratiopeptidaza) ce furnizeaza 80.000 UI


CONTRAINDICATII/ PRECAUTII SERRAPEPTASE
Produsul Serrapeptase nu se recomanda in timpul sarcinii, veganilor, persoanelor care alapteaza sau sunt sub tratament cu warfarina (anticoagulante).
SERRAPEPTASE 80.000iu ESTE POTRIVIT PENTRU: vegetarieni, HRT, diabetici


Produsul nu contine:
Arome artificiale
Coloranti & conservanti
Drojdie & Gluten
Limita de varsta: suplimentul alimentar Serrapeptase este potrivit pentru varsta de peste 6 ani, insa cantitatea trebuie dozata in functie de varsta si greutate.
Suplimentul alimentar Serrapeptase de la Natures Aid este fabricat in Marea Britanie.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Serrapeptase 80.000IU Natures Aid - 30 cpr filmate

Serrapeptase 80.000IU Natures Aid - 30 cpr filmate

Da Nu