Hair, Skin and Nails Formula, 30 comprimate Natures Aid

NTA015

Pret redus!
Natures Aid Hair, Skin and Nails Formula, 30 comprimate View larger
Natures Aid Hair, Skin and Nails Formula, 30 comprimate
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Natures Aid Hair, Skin and Nails Formula, 30 comprimate
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator:

Hair, Skin and Nails Formula, 30 comprimate Natures Aid 

PRODUS INDISPONIBIL MOMENTAN

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Hair, Skin and Nails Formula, 30 comprimate Natures Aid

Informații despre produs:

Fiecare tabletă de Hair, Skin & Nails, Formula, conține: MSM (500 mg), Siliciu (50 mg), Aloe Vera extract (25 mg), Kelp (50 mg), Vitamina E (20 mg), Vitamina C (100 mg), Biotină (100 mcg), Calciu (200 mg), Cupru (2 mg), Mangan (15 mg) și Zinc (15 mg).

Produsul nu conține: arome artificiale, coloranți sau conservanți, lactoză, drojdie sau gluten.

Mod de administrare:

 Se recomandă 1 tabletă/zi, la masă . 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul este potrivit și pentru: vegetarieni, vegani

Limita de vârstă: este potrivit pentru orice vârstă, dar se recomandă ajustarea dozajului în funcție de vârstă și greutate.

Caracteristici:

MSM (500 mg) – conectează proteinele lungi în țesuturi pentru a le crește rezistența. Sulful este utilizat de către ficat la detoxifierea substanțelor chimice, un proces numit sulfatare.

Siliciu (50 mg) – ajută la distribuirea de calciu în întreg organismul. Ajută la producerea și menținerea țesutului conjunctiv. Oferă duritate unghiilor fragile și părului care se rupe ușor.

Extract de Aloe Vera (25 mg, echivalent cu 5000 mg suc) – conține acizi grași Omega-6 esențiali și mucină, pentru a hidrata pielea și unghiile uscate și fragile. Bogat în aminoacizi, vitaminele C și E, zinc.

Kelp (50 mg) – plin de minerale și oligoelemente pentru a sprijini restul formulei. Un produs de multe ori utilizat în timpul dietei de detoxifiere. Bine mediatizat pentru îmbunătățirea sănătății și creșterea părului.

Vitamina E (20 mg) – studiile arată că împreună cu vitamina C ajută la protejarea împotriva deteriorării cauzată de radiațiile UV la nivelul pielii. Contribuie la dezvoltarea țesutului conjunctiv.

Vitamina C (100 mg) – funcționează împreunăș cu vitamina E pentru protecția anti UV a pielii. Ajută la producerea de colagen. Ajută la formarea bilei hepatice (pentru a elimina toxinele) și elimină alcoolul.

Biotina (100 mcg) – îmbunătățește grosimea unghiei.

Calciu (200 mg) – reface duritatea unghiilor moi.

Zinc (15 mg) – necesar pentru a sintetiza proteine. Zincul este frecvent deficitar în dietă. Eficient pentru dermatita de contact(erupții cutanate), acnee și căderea neuniforma a părului.

Cupru (2 mg) – necesar pentru producerea de pigment în piele. Necesar pentru sinteza de colagen.

Mangan (15 mg) – necesar pentru formarea de țesuturi bogate în cartilaj.

Beneficii:

Părul, unghiile și stratul exterior al pielii sunt compuse din cantități variabile de proteine tip
cheratină, colagen și elastină, plus o serie de vitamine și minerale. Keratina produce o îngroșare a țesuturilor, în timp ce colagenul le conferă o rezistență ridicată la întindere.
Acestea sunt abundente în țesuturile mai tari, cum ar fi păr și unghii. Părul și unghiile au de asemenea, mai multe substanțe anorganice cum ar fi mineralele de siliciu și calciu. Pielea trebuie să se întindă și prin urmare, acesta conține mai multă elastină.

Sănătatea părului, a pielii și a unghiilor este influențată de nivelul de toxine prezente în organism și poate fi considerată o reflectare a stării generale de sănătate. De exemplu, persoanele cu intestinul sau funcția hepatică slabe suferă de multe ori din cauza unor probleme cum ar fi mâncărimea pieli, psoriazis sau acnee.

Pielea este formată din epidermă (stratul exterior) și derma (stratul interior). Epiderma este formată din patru sub-straturi, care progresează de la celule germinante (în creștere) la stratul cel mai adânc, la celulele moarte care au avut nucleele lor înlocuite cu cheratină, la suprafață. Derma este privită ca și "adevărată" piele. Ea este un strat gros de țesut viu sub epidermă, alcătuit din țesut conjunctiv și conține vase de sânge, vase limfatice, glande sudoripare, terminații nervoase, glandele sebacee, fibre musculare netede și foliculi de păr.

Părul este un țesut foarte keratinizat, format din trei părți: o cuticulă exterioară, un cortex, care conține pigmentul, și nucleul central. Rădăcina aflată sub piele începe cu un bulb care produce celule noi care sunt împinse în sus, devenind din ce în ce mai keratinizate pentru a forma rădăcină și corpul firului de păr.

Unghiile sunt compuse aproape în întregime din keratină și țesut și sunt o prelungire a epidermei pielii de pe degetele de la mâini și picioare. Rădăcina este partea ascunsă a unghiei, care este hrănită de către celulele germinante de dermul pielii. Corpul vizibil al unghiei crește pe măsură ce acele celule glisează de-a lungul patului unghial.

Contraindicații/Precauții:

Persoanele cu hipercalcemie (calciu ridicat în sânge) și boli de rinichi ar trebui să evite acest supliment, cu excepția cazului în care sunt sfătuiți altfel de către un medic. Pacienții cu cancer de prostată ar trebui să evite calciul. Kelp-ul ar trebui evitat de către cei cu boli tiroidiene. O scădere a glucozei din sânge fost raportată pentru Aloe Vera și astfel ar trebui evitată în cazul persoanelor cu diabet. Suplimentarea cu Vitamina C nu este recomandabilă pentru persoanele care suferă de pietre la rinichi sau la cei cu supraîncărcare cu fier (hemosideroză sau hemocromatoză). Este contraindicat în timpul sarcinii, alăptării, în timpul tratamentului cu warfarina (anticoagulante) și HRT.



Mod de administrare:

Se recomandă administrarea unui comprimat pe zi, la masă.
Limită de vârstă - este potrivit pentru orice vârstă, dar se recomandă ajustarea dozajului în funcție de vârstă și greutate.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Nu conține:

Arome artificiale

Coloranți & conservanti

Lactoză

Drojdie & gluten

Cantitate:

30 comprimate

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Hair, Skin and Nails Formula, 30 comprimate Natures Aid

Hair, Skin and Nails Formula, 30 comprimate Natures Aid

Da Nu