Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CATS CLAW (GHEARA MATEI ) 485MG 100CPS

SEC034

45,99 lei

Produsul este in stoc

Contribuie la reducerea inflamatiilor osteoarticulare, genito-urinare si degestive si a infectiilor virale si bacteriene.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

 

Cat S Claw (Gheara Matei) 485 mg- reduce inflamatiile osteoarticulare, genito-urinare si digestive


 


Contribuie la:


areducerea inflamatiilor osteoarticulare, genito-urinare si digestive: ajuta la reducerea sintezei citokinelor si a enzimei proinflamatoare ciclooxigenaza-2 – COX2;
areducerea infectiilor virale si bacteriene si scaderea recurentei acestora: ajuta la stimularea actiunii leucocitelor, macrofagelor echilibrarea sistemului imunitar;
aprotectia cardiovasculara: ajuta la reducerea agregarii plachetar.


Despre Cat S Clow:


Planta a fost mult timp utilizata pentru tratamentul astmului bronşic, in ulcer şi cancer. Într-un articol din Newlife, această plantă a fost descrisă ca având calitati terapeutice atât de multe ca de departe depaseste toate plantele medicinale bine cunoscute, cum ar fi Echinacea, Golden Seal, Astragalus, Siberian Ginseng, precum şi Reishi si ciupercile Shaitake. ( "Cat's Claw - o minune, Newlife, februarie, 1995) Relativ noua in botanică, Uncaria tomentosa mai este numita si Iarba Miraculoasa din Peru. Gheara pisicii a fost intens studiata in Peru, Austria, Germania, Anglia, Ungaria şi Italia inca din anii '70. Aceste studii sugerează că planta poate fi utila în tratamentul artritei, in bursită, alergii, diabet, lupus, oboseală cronică, cancer, herpes, depresii, tulburari ale ciclului menstrual şi boli de stomac şi intestine.


Dr. Brent Davis s-a referit la capacitatea sa dedetoxifiere a tractului intestinal şi de a trata o varietate de tulburări ale stomacului şi intestinului. Calităţile anti-inflamatorii ale ghearei pisicii s-au dovedit a fi utile în tratamentul artritei.


Este anti-canceroasa - analizata într-un studiu cu privire la activitatea mutagena (abilitatea de a crea mutaţii) observata în urina fumătorilor. Nefumătorii nu a demonstrat activitate mutagenă în urină, ca fumătorii . După ce au luat gheara matei, în urina fumatorilor s-a observat o scădere drastică a activităţii mutagene. ( "Mutagene şi Antimutagenic Activitatea Uncaria", Journal of Ethnopharmacy)

 

Compozitie Cat S Claw (Gheara Matei) 485 mg Per 3 capsule:


Gheara matei (Cat’s Claw)1455 mg(Uncaria tomentosa)(scoarta, garantat 0.3% alcaloizi)


Componente bioactive alcaloizi oxindolici, fitosteroli, glicozide (triterpene, proantociani), taninuri, betasitosterol, vitamine: A, B1, B2, B3

 


Administrare Cat S Claw (Gheara Matei) 485 mg:


Cate 3 capsule de 2-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Spune-ti parerea

CATS CLAW (GHEARA MATEI ) 485MG 100CPS

CATS CLAW (GHEARA MATEI ) 485MG 100CPS

Contribuie la reducerea inflamatiilor osteoarticulare, genito-urinare si degestive si a infectiilor virale si bacteriene.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare