Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CATS CLAW (GHEARA MATEI ) 485MG 100CPS

SEC034

45,99 lei

Produsul este in stoc

Contribuie la reducerea inflamatiilor osteoarticulare, genito-urinare si degestive si a infectiilor virale si bacteriene.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

 

Cat S Claw (Gheara Matei) 485 mg- reduce inflamatiile osteoarticulare, genito-urinare si digestive


 


Contribuie la:


areducerea inflamatiilor osteoarticulare, genito-urinare si digestive: ajuta la reducerea sintezei citokinelor si a enzimei proinflamatoare ciclooxigenaza-2 – COX2;
areducerea infectiilor virale si bacteriene si scaderea recurentei acestora: ajuta la stimularea actiunii leucocitelor, macrofagelor echilibrarea sistemului imunitar;
aprotectia cardiovasculara: ajuta la reducerea agregarii plachetar.


Despre Cat S Clow:


Planta a fost mult timp utilizata pentru tratamentul astmului bronşic, in ulcer şi cancer. Într-un articol din Newlife, această plantă a fost descrisă ca având calitati terapeutice atât de multe ca de departe depaseste toate plantele medicinale bine cunoscute, cum ar fi Echinacea, Golden Seal, Astragalus, Siberian Ginseng, precum şi Reishi si ciupercile Shaitake. ( "Cat's Claw - o minune, Newlife, februarie, 1995) Relativ noua in botanică, Uncaria tomentosa mai este numita si Iarba Miraculoasa din Peru. Gheara pisicii a fost intens studiata in Peru, Austria, Germania, Anglia, Ungaria şi Italia inca din anii '70. Aceste studii sugerează că planta poate fi utila în tratamentul artritei, in bursită, alergii, diabet, lupus, oboseală cronică, cancer, herpes, depresii, tulburari ale ciclului menstrual şi boli de stomac şi intestine.


Dr. Brent Davis s-a referit la capacitatea sa dedetoxifiere a tractului intestinal şi de a trata o varietate de tulburări ale stomacului şi intestinului. Calităţile anti-inflamatorii ale ghearei pisicii s-au dovedit a fi utile în tratamentul artritei.


Este anti-canceroasa - analizata într-un studiu cu privire la activitatea mutagena (abilitatea de a crea mutaţii) observata în urina fumătorilor. Nefumătorii nu a demonstrat activitate mutagenă în urină, ca fumătorii . După ce au luat gheara matei, în urina fumatorilor s-a observat o scădere drastică a activităţii mutagene. ( "Mutagene şi Antimutagenic Activitatea Uncaria", Journal of Ethnopharmacy)

 

Compozitie Cat S Claw (Gheara Matei) 485 mg Per 3 capsule:


Gheara matei (Cat’s Claw)1455 mg(Uncaria tomentosa)(scoarta, garantat 0.3% alcaloizi)


Componente bioactive alcaloizi oxindolici, fitosteroli, glicozide (triterpene, proantociani), taninuri, betasitosterol, vitamine: A, B1, B2, B3

 


Administrare Cat S Claw (Gheara Matei) 485 mg:


Cate 3 capsule de 2-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Spune-ti parerea

CATS CLAW (GHEARA MATEI ) 485MG 100CPS

CATS CLAW (GHEARA MATEI ) 485MG 100CPS

Contribuie la reducerea inflamatiilor osteoarticulare, genito-urinare si degestive si a infectiilor virale si bacteriene.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare