Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

MACA PRIM 750 EXTRACT 60CPS

PRV152

56,99 lei

Produsul este in stoc

Maca este recunoscuta pentru efectele de promovare a staminei masculine, de crestere a libidoului si de intarire a functiei sexuale. 

Cere Detalii

0761.144.662

 

MACA PRIM 750 EXTRACT 60CPS 

LIPSA DE STAMINA, INFERTILITATE, LIPSA DE LIBIDOU

ADAPTOGEN: AJUTA ORGANISMUL SA SE ADAPTEZE LA SITUATII DE STRES

MACA (Lepidium meyenii) este originala din Peru si este poreclita Ginsegul de Peru. Maca de cea mai buna calitate si potenta este cultivata exclusiv pe platourile muntoase din Peru.

Maca este recunoscuta pentru efectele de promovare a staminei masculine, de crestere a libidoului si de intarire a functiei sexuale. Maca mareste atat productia cat si mobilitatea spermei dar si receptivitatea ovarelor, contribuind la cresterea fertilitatii atat la barbati cat si la femei.

Studii in vivo arata ca adminsitrata in dozaje concentrate, aceasta planta are efecte importante asupra performantelor sexuale, duce la cresterea productiei de sperma, a nivelului de energie, a nivelului de testosteron si ajuta la echilibrarea nivelului hormonal la barbati cat si la femei.

Se recomanda in special barbatilor cu deficiente de dinamica sexuala, lipsa de libidou si probleme de erectie, lipsa de calitate a spermei (sperma insuficienta, sperma cu mobilitate redusa). Recent, Dr. Qun Yi Zheng a descoperit macamidele si macaenele, doua substante glucosinolate prezente in Maca si care sunt responsabile pentru efectele de intarire a libidoului si a functiei sexuale.

Unii sportivi administreaza Maca pentru efectele ei energizante prin stimularea productiei de testosteron.ACTIUNE FARMACOLOGICA

 Creste libidoul
 Creste nivelul de energie
 Trateaza simptomele menopauzei
 Creste fertilitatea atat la femei cat si la barbati;
 Reduce simptomele premenstruale.Provita Nutrition MACA Prim este un produs calitate premium care contine atat un extract concentrat 4x1 cat si un extract standardizat continand substanta activa Glicosinolat, responsabila pentru multe din efectele benefice ale acestei plante deosebite.COMPOZITIE:

Extract concentrat 4:1 din radacina de Maca (150 mg)....600 mg EPU*

Extract standardizat (0,6% Glucosinolat).............................................................150 mg

*EPU=Echivalent extract Planta UscataADMINISTRARE:

1-2 capsule pe zi sau conform indicatiilor specialistului nutritionist

Spune-ti parerea

MACA PRIM 750 EXTRACT 60CPS

MACA PRIM 750 EXTRACT 60CPS

Maca este recunoscuta pentru efectele de promovare a staminei masculine, de crestere a libidoului si de intarire a functiei sexuale. 

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare