Spirulina, Pudra Ecologica, 250g

RWB013

Promotie
SPIRULINA PUDRA ECOLOGICA 250G View larger
SPIRULINA PUDRA ECOLOGICA 250G
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
SPIRULINA PUDRA ECOLOGICA 250G
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: RawBoost

Spirulina, Pudra Ecologica, 250g

PRODUS DELISTAT

Vezi informatii complete

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Spirulina la 250g Pudra Ecologica

Beneficii pentru sanatate:


 Este un puternic antiinflamator datorită conținutului de acid gama-linoleic;
 Protejează împotriva radiațiilor ultraviolete și împotriva radicalilor liberi;
 Este un tonic puternic al sistemului imunitar;
 Reduce alergiile;
 Marește viteza procesului de tratare a organismului;
 Contribuie la buna functionare a pancreasului și a ficatului;
 Potențează plantele și ciupercile medicinale.;
 Inlatura oboseala cronica;
 Scade colesterolul;
 Efect anticancer;
 Detoxifiaza de toxine si metale grele.


Descriere:

Spirulina este o algă albastru-verzuie, unicelulară, spiralată, ce crește doar în mediu alcalin (un PH de +8,5). Spirulina exista pe pamant inca de la aparitia vietii, avand un rol extraordinar in sutinerea si dezvoltarea lantului trofic. Alaturi de planctonul marin ea asigura substantele necesare tuturor formelor de viata acvatica. Este extrem de rezistenta si nu moare pana la temperaturi de 70 de grade Celsius. Spirulina a fost principala sursa de proteina inca de pe vremea aztecilor, cat si pentru locuitorii din regiunea Mexico City timp de cateva mii de ani. Culoarea verde este dată de clorofilă și culoarea albastră de o substanță numita ficocianină, un antioxidant care stimulează producerea celulelor stem, celule rudimentare ce se pot transforma in sange in celule rosii sau albe.

Studii ample au aratat ca ficocianina din alge stimuleaza crearea sangelui (hematopoieza). Ficocianina, alaturi de clorofila si de fier (continutul de fier este la fel cu cel din carnea rosie) creste cantitatea de hemoglobina si imbunatateste calitatea sangelui. Unul dintre cei mai importanti aminoacizi din spirulina este triptofanul pe care organismul uman il transforma in serotonina, lipsa acesteia fiind asociata cu depresia, cu problemele cronice ale stomacului si cu afectiunile neurologice. Triptofanul se gaseste si in produse de orgine animala, insa la punctul de fierbere este distrus in totalitate.

Spirulina are un continut uimitor de antioxidanti care protejeaza AND-ul de degradare: betacaroten (stimuleaza sistemul imunitar), clorofila (ajuta la producerea si purificarea sangelui), zeaxantina (imbunatateste vederea), ficocianina si superoxide disimutaza, (una dintre cele mai importante enzime cu rol de antioxidant pentru metabolismul uman). Acesti antioxidanti au si rol de a ne proteja pielea de radiatiile solare. Este un excelent tonic al sistemului imunitar prin sporirea productiei de anticorpi, citocine, , interleucine, accelerand productia de celule stem, a celulelor luptatoare, a celulelor macrofage si a celor care lupta in mod natural cu cancerul.


Acidul gama-linoleic este un alt element continut de spirulina, care face ca aceasta alga sa reprezinte nu numai o hrana completa pentru adult dar si o hrana care aduce in alimentatie un element continut in special de laptele matern, de o importanta capitala in cresterea si dezvoltarea corpului uman, inclusiv in diminuarea alergiilor. Studii pe copii malnutriti si copii ce nu au fost alaptati au artat ca spirulina (10 g/zi) aduce un aport extraordinar de GLA, necesar pentru o dezvoltare optima mentala si hormonala.

Pe langa toate acestea, spirulina este si o sursa organica de sulf ce sustine sistemul imunitar, imbunatateste puterea fizica, flexibilitatea, agilitatea, fiind unul dintre mineralele care se ocupa de buna functionare a ficatului si pancreasului.



Alcătuită din 65-71% proteină (conținând toți cei 8 aminoacizi esențiali, la care se adaugă 10 neesențiali), o gamă impresionantă de substanțe nutritive (vitamine, minerale, oligoelemente, acizi grasi esentiali, nucleici AND si ARN, polizaharide, antioxidanti) si clorofila, spirulina este un aliment complet cu care se poate trăi exclusiv o lunga perioada de timp si care ajuta organismul in procesul de detoxificare.


Mod de administrare:

 

Spirulina poate fi consumata inca de la varsta de 2 ani (3-5 g/zi).

Este indicata inclusiv gravidelor (spirulina protejeaza fatul de expunerea mamei la cadmiu) si celor care alapteaza.

La sportivi se poate ajunge pana la 30 g/zi.


Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Spirulina, Pudra Ecologica, 250g

Spirulina, Pudra Ecologica, 250g

Da Nu