Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

MAGNEZIU ORGANIC 30CPS +B COMPLEX HERBAGETICA

18,02 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 30 capsule

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare MAGNEZIU ORGANIC: 30 capsule


Producator MAGNEZIU ORGANIC: Herbagetica


Ingrediente MAGNEZIU ORGANIC: 


Magneziu marin (un amestec natural de oxid de magneziu, clorura de magneziu, sulfat de magneziu, hidroxid de magneziu, toate extrase din apa marii, cu un total de cu 55% magneziu) – 192 mg

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) uscată și inactivată pulbere – 157 mg

Fiecare capsula contine 100 mg. de magneziu.


Acțiuni MAGNEZIU ORGANIC: Antispastic general, antispastic bronsic, favorizeaza asimilarea calciului si consolidarea oaselor, vitaminizant B1, B2, B3, B5, B6 si B7, impiedica formarea calculilor renali, normalizeaza tensiunea arteriala, tonic cardiac, antiaritmic, normalizeaza glicemia, anxiolitic, stimuleaza fertilitatea, favorizeaza asimilarea potasiului si a fosforului.

Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Se utilizează ca adjuvant în:

 • adiabet;
 • ahipertensiune, aritmie cardiaca;
 • adeficit de magneziu, calciu, potasiu, fosfor in organism;
 • ainfertilitate la bărbați;
 • aconstipatie;
 • aconcentrare dificila, tulburari de somn, nervozitate, apatie;
 • aosteoporoza, tulburari de ciclu menstrual;
 • asarcina, alaptare;
 • aastm;
 • apredispozitie spre calculoza renala;
 • acrampe musculare, dureri lombare (lombosciatica);
 • aanxietate, atacuri de panica.

Magneziul este un metal alcalin, identificat pentru prima oară în anul 1755 de catre savantul englez Joseph Black. Numele sau vine din limba greacă, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia. Aceasta substanta alcalina are un rol extrem de important in dezvoltarea animalelor si a plantelor, intervenind in foarte multe reactii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, grasimilor si proteinelor, activitatile enzimatice, excitabilitatea neuromusculara, permeabilitatea celulara, coagularea sanguina etc. Corpul unei fiinte umane de varsta adulta contine aproximativ 25 grame de magneziu, din care mai mult de 50% se gaseste in oase, 25% in tesutul muscular, restul se repartizandu-se in inima, ficat, rinichi, tubul digestiv si in plasma. O cantitate infima de magneziu se afla in sangele nostru, dar aceast are un rol extrem de important pentru functionarea organismului, care in absenta acestui mineral constitutiv are intra efectiv in colaps.

DIFERENȚA DINTRE MAGNEZIUL ORGANIC ȘI ALTE FORME DE MAGNEZIU

Fiind un mineral atât de important, magneziul a fost transformat rapid în medicament, el fiind obținut atât prin procese de sinteză, cât și prin extracție naturală. Diferența între magneziul de sinteză și cel organic este însă mare, în primul rând din punctul de vedere al eficienței terapeutice. Magneziul de sinteză este obținut ca produs secundar în procesele industriale de obținere a unor metale, fiind mai greu asimilat de organism și nu are decât o parte dintre efectele terapeutice ale magneziului natural. Magneziul natural este extras din apa marii, de unde se obtine prin filtrari succesiv, resultand un cocktail de oxid, clorura, sulfat si hidroxid de magneziu, amestecate in proportiile lasate de natura. Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvine organic, magneziul marin este amestecat si cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia de bere, a carei “armata” impresionanta de vitamine din complexul B fac magneziul asimilabil si ii dau calitatile terapeutice scontate

 

Administrare MAGNEZIU ORGANIC: Fiecare capsula contine 100 mg. de magneziu, iar dozele recomandate sunt: Copii 4-8 ani: 1 capsula/zi; Copii 9-14 ani: 2 capsule/zi; Femei: 3 capsule/zi; Femei insarcinate sau care alapteaza: 4 capsule/zi;Barbati: 4 capsule/zi. 

Precautii si contraindicatii MAGNEZIU ORGANIC: Supradozarea poate produce diaree, oboseala si iritabilitate.

 • Suplimente Magneziu

Spune-ti parerea

MAGNEZIU ORGANIC 30CPS +B COMPLEX HERBAGETICA

MAGNEZIU ORGANIC 30CPS +B COMPLEX HERBAGETICA

Prezentare: 30 capsule

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare