Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

EPA/GLA softgels 30s

SLG018

84,99 lei

Produsul este in stoc

A fost demonstrat faptul că AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului și influențează secreția de hormoni, imunitatea și sănătatea cardiovasculară.

Cere Detalii

0761.144.662

 

EPA/GLA softgels 30s SOLGAR

Indicatii:


Acizii grași reprezintă unitățile structurale de bază ale Lipidelor. Lipide reprezintă un termen general ce se referă la grăsimile alimentare. Corpul poate sintetiza numeroși acizi grași. Cu toate acestea, grăsimile pe care nu le poate produce în cantități suficiente trebuie obținute din alimentație, iar acestea sunt denumite Acizi Grași Esențiali (AGE).
AGE sunt întâlniți în abundență mai mare în uleiuri de pește și uleiuri din semințe neprelucrate cum ar fi uleiuri din semințe de rapiță, floarea soarelui și șofrănel. Uleiul de in este un ulei excepțional ce conține ambii acizi grași esențiali în cantități apreciabile. Inul este una dintre cele mai bogate surse naturale de acizi grași Omega 3. Peștii grași de apă dulce rece, cum ar fi heringul, eglefinul, codul, macroul și somonul sunt de asemenea bogați în acizi Omega 3 polinesaturați și reprezintă o sursă de suplimente pe bază de ulei de pește.
A fost demonstrat faptul că AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului și influențează secreția de hormoni, imunitatea și sănătatea cardiovasculară. Deficiențele de astfel de acizi grași au fost asociate dezechilibrelor hormonale și afecțiunilor degenerative. Acizii grași mențin structura și funcția membranelor celulare și sub-celulare.
Acizii grași esențiali sunt de asemenea importanți  pentru creșterea normală, în special cea a vaselor de sânge și a nervilor. În plus, aceștia mențin aspectul tânăr și suplu al pielii și al altor țesuturi, mulțumită capacității de lubrifiere.
Cei mai importanți acizi grași includ: Acidul Linoleic, Acidul Alfa Linoleic, Acidul Gama Linoleic (GLA), Acidul Eicosapentanoic (EPA) și Acidul Docosahexanoic (DHA).


Mod de administrare:


A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei.


Fiecare capsulă moale asigură:


Concentrat din ulei de pește 665 mg ce asigură:

Acid Eicosapentanoic (EPA) 200 mg
Acid Docosahexanoic (DHA) 134 mg
Ulei din semințe de Limba Mielului  265 mg ce asigură: Acid Gama Linoleic (GLA) 45 mg, Vitamina E (25 UI, sub formă de d-alfa tocoferol) 16.8 mg

Spune-ti parerea

EPA/GLA softgels 30s

EPA/GLA softgels 30s

A fost demonstrat faptul că AGE au efecte benefice deosebite asupra organismului și influențează secreția de hormoni, imunitatea și sănătatea cardiovasculară.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent