Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ARTROPLANT CU MSM 20CPR

DAC018

15,82 lei

Produsul este in stoc

Transport 9.9 lei

Prezentare: 20 comprimate

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare ARTROPLANT CU MSM: 20 comprimate


Producator ARTROPLANT CU MSM: Dacia Plant


Ingrediente ARTROPLANT CU MSM: 

  • Celuloză microcristalină; metilsulfonilmetan (MSM) - pulbere (450 mg); boswellia (Boswellia serrata) -extract cu 60% acid boswelic (pe suport de maltodextrină 10%) din rășină (250 mg); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - extract hidroalcoolic cu minim 10% glicirizină din rădăcini (50 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal.

 

ARTROPLANT CU MSM este un produs care ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.

 

CE ESTE REUMATISMUL?
Sub denumirea generică de „reumatism” se înţeleg astăzi o multitudine disfunctii de etiologii diverse şi multiple, considerate ca făcând parte din grupul afecţiunilor metabolice inflamatorii cu o componentă imunitară importantă. Caracteristic este faptul că tulburările şi simptomatologia sunt deseori imprecise, de gravitate, intensitate şi extindere care variază de la individ la individ, iar evoluţia este greu de prognosticat.
În realitate în momentul apariţiei simptomatologiei, disfunctia organului este mult mai profundă şi mai importantă decât ar părea la prima vedere.
Grosier, afecţiunile reumatismale se clasifică în:

- forme de reumatism inflamator;
- forme de reumatism degenerativ;
- forme de reumatism abarticular.

 

Contribuie la 

Funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular.

 

Contraindicatii ARTROPLANT CU MSM:

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se administrează în fazele de acutizare (puseu acut al afecţiunii reumatismale) şi persoanelor care suferă frecvent de crize biliare, pe fondul unei litiaze.

 

Administrare ARTROPLANT CU MSM:


  • Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

    Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire,comprimatele se pot rupe în două.

    Deoarece produsul acţionează prin mecanisme fiziologice, se recomandă administrarea preparatului timp de cel puţin 2 săptămâni.

Spune-ti parerea

ARTROPLANT CU MSM 20CPR

ARTROPLANT CU MSM 20CPR

Prezentare: 20 comprimate

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare