Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

TINCTURA DE CRETISOARA 50ML

DAC177

7,68 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 50 ml

Cere Detalii Recomanda unui prieten

0378.11.99.50

 
  • PREZENTARE TINCTURA DE CRETISOARA: 50 ML


Producator TINCTURA DE CRETISOARA: Dacia Plant

  • Ingrediente TINCTURA DE CRETISOARA : apă purificată, alcool etilic 40% vol., creţişoară (Alchemilla vulgaris), părţi aeriene, 20%.
    Raport plantă/alcool etilic – 1:5 
    Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

 

TINCTURA DE CREŢIŞOARĂeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Alchemilla vulgaris. 
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. 
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE  CREŢIŞOARĂ:
Creţişoara face parte din familia Rosaceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu frunze mari, rotunjite,  reniforme, având 7 sau 9 lobi şi  marginile dinţate. Florile mici, de culoare galben-verzui sunt grupate în inflorescenţe. Cunoscută încă din antichitate, creţişoara a fost utilizată în diferite tradiţii, atât pentru trezirea şi amplificarea feminităţii, cât şi pentru vindecarea afecţiunilor ginecologice,  fiind o plantă asociată cu feminitatea. Creşte la marginea pădurilor, a drumurilor, pe păşuni, fâneţe, pe stânci şi coaste abrupte, în zona de deal şi de munte. Se mai numeşte brumărie, creţărel, rătunjir, umbra-muntelui, umbrarul-doamnei etc.

 

Contribuie la 

- combaterea riscului de sângerare
- funcţionarea normală a sistemului hormonal feminin şi reducerea stărilor neplăcute care apar pe perioada ciclului menstrual.

 

Precautii TINCTURA DE CRETISOARA 

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Contraindicatii TINCTURA DE CRETISOARA 

Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
La persoanele cu hipercoagulabilitate sanguină, alergie la creţişoară, tratamente care nu permit consumul de alcool.

 

Administrare TINCTURA DE CRETISOARA 


  • INTERN:
    Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar), de 3-4 ori pe zi, înainte de mese.


Spune-ti parerea

TINCTURA DE CRETISOARA 50ML

TINCTURA DE CRETISOARA 50ML

Prezentare: 50 ml

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare