AFA STEM 60CPS HERBAGETICA

HER070

AFA STEM 70CPS View larger
AFA STEM 70CPS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbagetica

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) este o raritate a naturii cu efecte benefice extraordinare asupra stării de sănatate. Are efecte excepţionale în stimularea producţiei de celule stem în organism şi regenerarea acestuia. 

Vezi informatii complete

124,90 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

 

Contribuie la: 

 • stimularea producţiei de Celule STEM adulte 

-   pigmenţii din compoziţie stimulează producţia de celule stem şi polizaharidele conţinute determină migrarea celulelor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organismului

 • antioxidant 

-   beta carotenul, unul din cei mai puternici antioxidanţi naturali, ajută în lupta împotriva radicalilor liberi şi la eliminarea stresului

 • stimularea regenerării celulelor nervoase 

-   protejează integritatea structurală şi funcţională a celulelelor nervoase, ajutând capacitatea de concentrare şi memorare, conservarea funcţiei cognitive odată cu înaintarea în vârstă

 • stimularea formării elementelor figurate ale sângelui 
 • stimularea sistemului imunitar 

-   stimulează activitatea celulelor sistemului imunitar (celulele T, NK, macrofage) care identifică şi neutralizează celulele canceroase sau infectate cu un virus

 • prevenirea şi reducerea inflamaţiilor

-   stimulează celulele albe şi inhibă activitatea dioxidului de carbon în organism

 • inhibarea formării şi dezvoltării formaţiunilor tumorale

-   favorizează necroza tumorilor, inhibându-le vascularizarea

 • potenţarea acţiunii chimioterapiei, radioterapiei şi la diminuarea efectelor secundare severe 

 

Indicaţii: 

 • deficienţe imunitare
 • refacere rapidă dupa traumatisme, intervenţii chirurgicale, tratamente invazive
 • boala canceroasă, radioterapie şi chimioterapie în cancer
 • reumatism (osteoartrită, poliartrită reumatoidă etc.)
 • Alzheimer, Parkinson
 • tratamente invazive
 • colagenoze, boli auto-imune în general
 • hepatită virală A, B, C, ciroză
 • leucemie

 

Alga AFA are proprietăţi terapeutice inestimabile, stimulând producţia de celule stem adulte din organism. Descoperirea efectelor sale de stimulare a producţiei şi a migrării celulelor stem se datorează savantului canadian Christian Drapeau. Sutele de studii ştiinţifice care au fost făcute au arătat că pigmenţii albaştri şi verzi existenţi în această algă stimulează nu doar producţia de celule stem din măduva spinării, ci şi migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele.

Celulele Stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica la nesfârşit, putându-se diferenţia şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman. Celulele stem sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naştere (celulele stem embrionare), dar şi cele care asigură ulterior creşterea şi regenerarea organismului (Celulele Stem adulte).

Alga AFA este recunoscută ca fiind cel mai puternic citostatic natural vegetal, cu rezultate uimitoare în combaterea bolnavilor de cancer şi leucemie. Ajută la distrugerea tumorilor maligne şi la eliminarea lor din corp.

Alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97% (faţă de vitaminele sintetice care se absorb doar între 5%-25%). Conţine 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor.

Alga AFA  creşte într-un singur loc în lume în cantităţi suficiente şi cu proprietăţi terapeutice optime: lacul Klamath, SUA. Apa acestui lac vulcanic conţine minerale care ajută la creşterea şi dezvoltarea algei AFA, încercările de a fi cultivată în alte locuri fiind fără succes.

 

Alga AFA  Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare  IBA cu nr.6112/2011.

 

 

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

AFA STEM 60CPS HERBAGETICA

AFA STEM 60CPS HERBAGETICA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()