Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

VITAMINIZANT 60CAPS 66G

DAC202

7,68 lei

Produsul este in stoc

VITAMINIZANT este recomandat ca supliment alimentar, pentru corectarea carenţelor de vitamine şi minerale ce apar în urma unui aport alimentar deficitar.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 
 • VITAMINIZANT 60CAPS - un produs cu proprietăţi vitaminizante şi remineralizante, obţinut din surse naturale de vitamine şi minerale


 • Contribuie la:

  -procesul de vitaminizare şi remineralizare al organismului
  -susţinerea organismului în perioada de creştere
  -creşterea poftei de mâncare
  -susţinerea organismului în cazul unui aport alimentar deficitar
  -îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
  -reducerea stărilor de slăbiciune şi oboseală
  -refacerea organismului după boală
  -normalizarea acuităţii vizuale în condiţii de iluminare redusă
  -protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 •  
 •  

VITAMINIZANT este un produs natural cu un conţinut ridicat de vitamine şi minerale, obţinut din 12 fructe de pădure şi extract de morcov, fiind recomandat copiilor în perioada de creştere.DESPRE VITAMINE ŞI SĂRURI MINERALE:


Vitaminele şi sărurile minerale sunt substanţe indispensabile organismului uman, ele intervenind în procesul de creştere şi dezvoltare al copilului. Majoritatea vitaminelor nu pot fi sintetizate în organism, ele provenind din aportul alimentar.

Alimentaţia modernă, bogată în dulciuri, alimente de tip fast food sau sucuri îndulcite artificial, precum şi  prelucrarea termică a alimentelor, conduc la o carenţă de vitamine şi minerale. De asemenea, în perioadele de iarnă alimentaţia este săracă în vitamine, motiv pentru care, pentru corectarea acestei deficienţe, este necesară administrarea suplimentară de produse naturale cu proprietăţi vitaminizante şi remineralizante.  


Carenţa de vitamine se poate manifesta sub 2 forme: hipovitaminoză (lipsa parţială a vitaminelor) şi avitaminoză (lipsa totală a uneia sau mai multor vitamine), ea conducând la apariţia diferitelor afecţiuni sau disfuncţii. Astfel, carenţa de vitamina A determină scăderea vederii, deficitul vitaminei B1 conduce la scăderea randamentului intelectual precum şi la instalarea stării de oboseală, carenţa vitaminei B2 determină reducerea biosintezei proteinelor precum şi apariţia tulburărilor de creştere şi dezvoltare; vitamina B6 are un rol important în buna funcţionare a sistemului nervos şi imunitar, fiind, de asemenea, indispensabilă în procesul de formare a globulelor roşii; vitamina B9 (acidul folic) îndeplineşte un rol important în metabolismul proteinelor şi în formarea hematiilor, carenţa ei conducând la apariţia anemiilor; deficitul de vitamină C conduce la scăderea imunităţii organismului şi la apariţia infecţiilor; vitamina D favorizează absorbţia intestinală a calciului şi fixarea lui în oase, carenţa ei conducând la apariţia rahitismului; lipsa de vitamină P produce mărirea fragilităţii capilare şi apariţia petelor la nivelul pielii, iar vitamina PP (niacina) este implicată în metabolismul glucidelor, lipidelor şi al proteinelor, deficitul ei determinând apariţia pelagrei.


Carenţa de săruri minerale conduce la perturbări în procesul de creştere şi dezvoltare al scheletului şi al dinţilor. Carenţa de calciu determină apariţia rahitismului, lipsa de magneziu conduce la tulburări cardiace şi spasmofilie, deficitul de fier determină apariţia anemiei, iar carenţa de fosfor produce afecţiuni osoase. 

 

 Ingrediente/comprimat (1100mg): 


 •  -zahăr compresibil; 

 •  -acerola (Malpighia punicifolia)- extract apos din fructe cu 50% vitamină C (200mg); 

 •  -extract hidroalcoolic uscat 5:1 din  fructe amestecate[cătină(Hippophae rhamnoides) (20%);

 •  -corn (Cornus mas) (15%);

 •  -merișor (Vaccinium vitis-idaea) (15%); 

 •  -soc (Sambucus nigra) (15%); 

 •  -afin (Vaccinium myrtillus) (10%);

 •  -coacăz-negru (Ribes nigrum) (5%); 

 •  -porumbar (Prunus spinosa) (5%); 

 •  -scoruş-de-munte (Sorbus aucuparia) (5%);

 •  -boz (Sambucus ebulus) (2,5%);

 •  -măceș (Rosa canina) (2,5%); 

 •  -păducel (Crataegus monogyna) (2,5%); 

 •  -zmeur (Rubus idaeus) (2,5%)] (300mg)

 •  -morcov (Daucus carota) - extract hidroalcoolic cu 1% beta-caroten din rizomi (50mg); 

 •  -celuloză microcristalină; 

 •  -dioxid de siliciu coloidal;

 •  -stearat de magneziu.


Contraindicatii VITAMINIZANT: 


Diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Administrare VITAMINIZANT: 


 • Copii sub 5 ani: 1-2 comprimate pe zi; pentru evitarea pericolului de înecare, comprimatele se sfărâmă, iar apoi se dizolvă în 15 ml de apă sau ceai (o lingură). Se administrează cu 30 minute înaintea mesei.
  Copii între 5 şi 9 ani: se suge câte 1 comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei. 
  Copii între 10 şi 14 ani: se sug câte 1-2 comprimate de 4 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Spune-ti parerea

VITAMINIZANT 60CAPS 66G

VITAMINIZANT 60CAPS 66G

VITAMINIZANT este recomandat ca supliment alimentar, pentru corectarea carenţelor de vitamine şi minerale ce apar în urma unui aport alimentar deficitar.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare