Vitamina C Naturala, 28 plicuri

ZEN026

VITAMINA C 28DZ View larger
VITAMINA C 28DZ
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
VITAMINA C 28DZ
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Zenyth

Conține unele dintre cele mai bune surse de vitamina C – fructele de pădure, la care se adaugă două produse ale stupului – mierea și propolisul, care acționează sinergic pentru sănătatea organismului.

Vezi informatii complete

81,90 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

VITAMINA C 28DZ are acțiune benefică complexă pentru sănătatea întregului organism.

Contribuie la:

 

 Funcționarea normală a sistemului imunitar;
 Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, conferind protecție antioxidantă;
 Metabolismul energetic normal;
 Reducerea oboselii și extenuării;
 Funcționarea normală a sistemului nervos;
 Formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, ligamentelor, pielii, dinților și gingiilor;
 Regenerarea formei reduse a vitaminei E;
 Absorbția fierului.

 

Vitamina C Naturală se adresează atât adulților, cât și copiilor! Produsul are gust natural de fructe, ușor acrișor!

Descriere:

 Vitamina C Naturală este un antioxidant puternic. Conține unele dintre cele mai bune surse de vitamina C – fructele de pădure, la care se adaugă două produse ale stupului – mierea și propolisul, care acționează sinergic pentru sănătatea organismului. Vitamina C Naturală are acțiune benefică complexă pentru sănătatea întregului organism.

 

 Vitamina C Naturală conține fructe de pădure liofilizate. Liofilizarea este o procedură de uscare prin congelare, care păstrează proprietățile nutritive ale fructelor proaspete. Datorită liofilizării, vitamina C din fructele de pădure ne este furnizată în matricea ei naturală.

 

 Știai că pentru obținerea unui kilogram de fructe liofilizate se folosesc 8-10 kilograme de fructe proaspete? Imaginează-ți cât de concentrat este în aceste condiții produsul Vitamina C Naturală!!!

 Produsul conține antioxidanți naturali și co-factori (bioflavonoide și antocianidine), care determină o mai bună asimilare și acțiune a vitaminei C. Nu conține conservanți, coloranți sau arome artificiale!

Ingrediente:

Coacăze negre, măceșe, zmeură, cătină, afine, mure, fragi, miere de albine, propolis, maltodextrină naturală (ca suport pentru mierea de albine și propolis).

Coacăze negre (Ribes nigrum)

Coacăzele negre sunt reginele fructelor de pădure și una din cele mai bogate surse de antioxidanți. Aduc beneficii demonstrate pentru sănătatea ochilor și a sistemului imunitar și contribuie la controlul inflamațiilor.

Măceșe (Rosa canina)

Cunoscute încă din Antichitate, măceșele sunt mult mai bogate în vitamina C decât citricele și conțin mai multă vitamina A decât numeroase alte fructe. Sunt considerate un aliment util pentru creșterea protecției antitumorale a organismului.

Zmeură (Rubus idaeus)

Zmeura conține un buchet de antioxidanți naturali (vitamina C, quercitină, acid galic), care contribuie la reglarea producției de energie a organismului și oferă protecție antioxidantă, contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular și la prevenirea declinului cauzat de înaintarea în vârstă.

Cătină (Hippophae rhamnoides)

Cătina este o adevărată polivitamină naturală, recunoscută pentru efectele benefice împotriva anemiei, asteniei, a stresului și a oboselii cronice. Concentrația de vitamina C din fructele de cătină albă este de 100-300 mg/100 g.

 

Afine (Vaccinium myrtillus)

Afinele au o tradiție îndelungată în menținerea sănătății oculare, digestive, ca aliment hipoglicemiant și pentru îmbunătățirea protecției antioxidante a organismului. Antocianidinele prezente și în afine sunt substanțele care dau culoarea albastru intens fructelor și care s-au dovedit foarte utile în prevenirea îmbătrânirii precoce, în stimularea imunității organismului și menținerea stării de sănătate.

 

Mure (Rubus fruticosus)

Murele sporesc protecția antioxidantă pe care o oferă Vitamina C Naturală. Sunt bogate și în fibre și au un conținut caloric foarte scăzut.

Fragi (Fragaria vesca)

Fragii stimulează procesele de eliminare a reziduurilor din organism și sunt un aliment pe cât de gustos, pe atât de sănătos. Conțin vitamine, fosfor, fier, bioflavonoide și uleiuri volatile și sunt de asemenea recunoscuți pentru acțiunea lor antidiareică și diuretică.

Miere de albine

Mierea de albine este unul din cele mai complexe, sănătoase și benefice alimente existente, conținând aproximativ 600 de compuși, ușor asimilabili de către organism. Mierea aduce un aport nutritiv remarcabil și sporește protecția imunitară a organismului.

Propolis

Propolisul este un foarte bun antiseptic, cicatrizant și stimulator al sistemului imunitar. Este un adevărat antibiotic natural.

 

Maltodextrină naturală:

Suport pentru mierea de albine şi propolis.

Mod de administrare:

Vitamina C Naturală poate fi consumată zilnic (câte 5 g/zi) sau în cure intensive de vitaminizare (1-3 luni), pentru susţinerea organismului în perioadele reci (câte 15-20 g pe zi). Produsul se administrează în amestec cu lactate (iaurt, sana), ceai cald, suc de fructe sau apă. Poate fi consumat ca atare sau se poate îndulci cu miere de albine ori zahăr.
Pentru o mai bună toleranţă se recomandă administrarea produsului după masă.

Doze uzuale:

Copii: 3-7 ani: câte 5 g (un plic), de 1-2 ori/zi.

Copii peste 7 ani şi adulţi: câte 10 g (două plicuri), de 1-2 ori/zi.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Vitamina C Naturala, 28 plicuri

Vitamina C Naturala, 28 plicuri

Da Nu