CITONAT 150TB

DAC088

CITONAT 150TB View larger
CITONAT 150TB
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Dacia-Plant

Citonat este un produs natural care conţine câteva dintre cele mai remarcabile plante medicinale din flora românească şi internaţională, ale căror proprietăţi contribuie la funcţionarea normală a procesului de diviziune celulară şi a sistemului imunitar.

Vezi informatii complete

81,90 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

CITONAT 150TB contribuie la imbunatatirea starii generale

Contribuie la:

 Funcţionarea normală a procesului de diviziune celulară;
 Funcţionarea normală a sistemului imunitar, prin normalizarea secreţiei de: interleukine 1,2,8, limfocite B, celule NK (natural killer), celule T supresoare şi macrofage;
 Protejarea organismului împotriva efectelor radiaţiilor;
 Buna funcţionare a hematopoezei;
 Imbunătăţirea stării generale şi a rezistenţei organismului;
 Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente:

Celuloză microcristalină, cordyceps (Cordyceps sinensis)-extract hidroalcoolic din miceliu, cu 20% polizaharide (200 mg), ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (200 mg), agaricus (Agaricus blazei)- extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg), ashwagandha (Withania somnifera) – pulbere din rădăcini (100 mg), astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcini (100 mg), oldenlandia (Oldenlandia diffusa)- extract hidroalcoolic 5:1 din părţi aeriene (100 mg), rostopască (Chelidonium majus)- părţi aeriene (100 mg), goji (Lycium barbarum) - extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide din fructe (50 mg), coriolus (Coriolus versicolor) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (50 mg), dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu.

Mod de administrare:

Adulţi:


- În prima săptămână se administrează câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înaintea mesei.
- Din a doua săptămână, se administrează câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înaintea mesei. Persoanele cu greutate corporală peste 80 kg pot creşte doza până la 8 comprimate pe zi (câte 2 comprimate de 4 ori pe zi).


Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înaintea mesei.


Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.


Se recomandă utilizarea în cure succesive, de 3 luni, cu o lună pauză între ele. Pe perioada pauzei, se recomandă a se realiza o cură de detoxifiere cu BIOZHEOLYTH comprimate (câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, administrat înaintea mesei) şi DETOXIFIANT tinctură (câte o linguriţă de tinctură, diluată în 100ml de apă, de 3 ori pe zi, administrată înaintea mesei). Pentru persoanele care au contraindicaţie la alcool, se recomandă administrarea produsului DETOXIFIANT comprimate (câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, administrat înaintea mesei).
Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Contraindicatii:

Boli autoimune, transplant de organe, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Caracteristici

ProducatoriDacia Plant
Nr. Capsule / Tablete150 Tablete
ContinutulTablete
Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

CITONAT 150TB

CITONAT 150TB

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close