GINSENMAX 60TB

GINSENMAX 60TB View larger
GINSENMAX 60TB
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Dacia-Plant

GINSENMAX este un produs natural recomandat atat pentru imbunatatirea vitalitatii si rezistentei organismului, cat si pentru reducerea starilor de oboseala fizica si mentala, ajutand organismul sa faca fata stresului cotidian.

Vezi informatii complete

26,81 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

GINSENMAX - te scapa de stress

Beneficii:

 îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului
 îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
 amplificarea capacităţii de adaptare a organismului la stresul cotidian
 reducerea stărilor de oboseală fizică şi mentală
 procesul de vitaminizare şi remineralizare al organismului
 funcţionarea normală a aparatului reproducător atât la bărbaţi, cât şi la femei
 funcţionarea normală a activităţii cerebrale
 funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de memorare
 refacerea organismului după boală
 protejarea organismului împotriva stresului
 susţinerea organismului în perioadele de efort fizic şi intelectual susţinut.

 

GINSEN MAX este un produs natural recomandat atât pentru îmbunătăţirea vitalităţii şi rezistenţei organismului, cât şi pentru reducerea stărilor de oboseală fizică şi mentală, ajutând organismul să facă faţă stresului cotidian.

GINSENGUL este o plantă utilizată în medicina tradiţională chineză de peste 2000 de ani. Denumirea ştiinţifică a plantei ,,Panax'' provine din grecescul ,,pan'' care înseamnă toate şi ,,akos'' care înseamnă a trateaza, fapt care desemnează calităţile sale de panaceu. În limba chineză, cuvântul ,,ginseng” înseamnă chintesenţa unui bărbat (gin-bărbat, seng-esenţă), planta mai fiind denumită şi ,,rădăcina-vieţii'' sau ,,chintesenţa-lumii''. În medicina tradiţională chineză planta se utiliza pentru: creşterea vitalităţii şi performanţelor fizice, eliminarea stărilor de oboseală, epuizare şi stres, creşterea fertilităţii la bărbaţi, pierderea memoriei, stimularea imunităţii, mărirea longevităţii şi ca afrodiziac.

 

CĂTINA este un arbust spinos care creşte începând de la nisipurile litorale până în regiunile muntoase. Fructul de cătină are în compoziţie de 2 ori mai multă vitamina C decât măceşul şi de 10 ori mai mult decât citricele, el constituind o importantă sursă de vitamina C. Planta mai conţine: vitaminele B1, B2, E, P, PP, provitamine D, carotenoide (α şi β-caroten, licopină, zeaxantină), acid folic, flavonoide (quercetină, kaempferol, siringetină, isoramnetină, miricetină), proantociani, acizi fenolici (galic, protocatechic, vanilic, salicilic, cinamic, cafeic, ferulic, p-cumaric), trans-resveratrol, acizi triterpenici (ursolic şi oleanolic), lipide (gliceride ale acizilor palmitic, oleic, linoleic, linolenic), oligoelemente (Ca, P, Mg, K, Fe, Na), steroli (β-sitosterol), zaharuri etc.

 

POLENUL este un produs apicol sub formă de granule recoltat de către albine de la numeroase specii de flori. După colectare, polenul are forma unor grăuncioare de culori variate, de la alb până la negru intens, predominant fiind cel galben, portocaliu sau brun. Polenul este considerat un aliment nutritiv datorită conţinutului ridicat în: proteine, aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, glucide, minerale (calciu, fosfor, potasiu, fier, magneziu, iod), vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, acid folic, B12), C, E, betacaroten, lipide (acid oleic, linoleic, palmitic, arahidonic), flavonoide (rutină, quercetină, miricetină), fenoli, enzime etc.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; ginseng (Panax ginseng) - extract hidroalcoolic 5% din rădăcină (250 mg); cătină (Hippophae rhamnoides) - extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (150 mg); polen (100 mg); lactoză monohidrat; dioxid de siliciu coloidal.

 

Mod de administrare:
Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. În situaţii solicitante pot fi administrate câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 
Copii între 10 şi 14 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 
Copii sub 10 ani: cu avizul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

 

Precautii: în sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului.

Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Prezentare: 60 comprimate

 

Producator: Dacia Plant

 

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Caracteristici

ProducatoriDacia Plant
Nr. Capsule / Tablete60 capsule
ContinutulCapsule
Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

GINSENMAX 60TB

GINSENMAX 60TB

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close