Live Vitamins Capsugel 30 capsule

VIS009

LIVE VITAMINS 30 CPS View larger
LIVE VITAMINS 30 CPS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
LIVE VITAMINS 30 CPS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Capsule-gel

Vitaminele „vii” Live Vitamins sunt singurele de acest gen. Acestea sunt mult mai puternice decât vitaminele obișnuite și dau rezultate rapide și vizibile.

Vezi informatii complete

44,88 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Live Vitamins Visislim 30 capsule

Sunt mult mai puternice decât vitaminele obișnuite și dau rezultate rapide și vizibile.

 Vitaminele „vii” Live Vitamins sunt singurele de acest gen. Acestea sunt mult mai puternice decât vitaminele obișnuite și dau rezultate rapide și vizibile.

 Acest lucru se datorează formulei îmbunătățite prin care este păstrată bioactivitatea naturală („viața”) a vitaminelor și mineralelor.Tehnologia specială de fabricare (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel) asigură o absorbție maximă a nutrienților în organism, pentru o eficiență sporită.

 Diferitele complexe de vitamine și minerale din compoziția Live Vitamins contribuie la funcționarea normală a:

 

 Eficiența dovedită în menținerea imunității puternice este dată de complexul de fier, cupru, seleniu, zinc și vitaminele A, D, B6, B12 și C. Acesta face Live Vitamins deosebit de valoros în sezoanele de risc pentru sănătate.

 

 Complexul de magneziu, calciu, fier, coenzima Q10 și vitaminele B1, B2, B12, B6 și C din Live Vitamins contribuie la menținerea funcției cardiace și activitatea vaselor sanguine la un nivel normal.

 

 Calciul, magneziul, cuprul, zincul, manganul și vitaminele C și D sunt o parte specială din Live Vitamins care lucrează în favoarea sănătății oaselor și articulațiilor. Acestea oferă densitate oaselor și funcționare normală a cartilajelor. Contribuie la refacerea țesutului conjunctiv.

 

 Combinația de energie din Live Vitamins include fier, magneziu, coenzima Q10 și vitaminele B2, B6, B12 și C. Acestea ajută la reducerea sentimentului de epuizare și oboseală (chiar și în muschi) și mărește tonusul.

 

 Funcționarea normală a creierului este păstrată de complexul biotină, cupru, iod, magneziu și vitaminele B1, B2, B6, B12 și C din Live Vitamins. Stimulează sistemul nervos si activitatea mentală.

 

 De sănătatea și frumusețea părului, pielii și unghiilor are grijă Live Vitamins prin intermediul coenzimei Q10, biotinei, zincului, seleniului, manganului, iodului, cuprului și vitaminelor A, C, E și B2. Menține pigmentarea normală și formarea de colagen. Elimină radicalii liberi și prezintă un efect de anti-îmbătrânire.

 Live Vitamins sprijină, de asemenea, vederea sănătoasă, sănătatea dinților precum și creșterea și dezvoltarea normală a copiilor (contribuie la buna funcționare a metabolismului).

Mod de administrare:

 

La adulți 1–2 capsule pe zi.

Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani – 1 capsulă pe zi.

Contraindicații: Nu se cunosc. Nu se recomandă persoanelor alergice la produsele din pește (capsule din gelatină de pește).

Compozitie:

 

Vitamina А 

Ajută la menţinerea vederii normale. Sprijină sănătatea şi frumuseţea pielii, părului şi unghiilor, contribuind la activitatea proteinelor de colagen şi keratină. Antioxindant.

Vitamina В1 ajută la asigurarea creşterii normale la copii. Contribuie la normalizarea poftei şi ajută metabolismul glucidic.

 

Vitamina В2 contribuie la metabolismul normal al fierului şi sprijină activitatea hematopoietică. Ajută vederea normală şi reduce senzația de oboseală. Sprijină funcţiile neurologice normale.

Vitamina В3 contribuie la reducerea senzației de oboseală. Ajută la reglarea funcţiilor sistemului nervos, cardiovascular, digestiv şi endocrin. Îmbunătăţeşte funcţiile creierului, contribuie la menţinerea sănătoasă a pielii şi mucoasei.

Vitamina В5 ajută activitatea glandelor suprarenale şi menţine în limite normale nivelul colesterolului şi lipidelor în sânge. Menţine funcţiile pielii şi mucoasei, ajutând la încetinirea îmbătrânirii.

Vitamina B6 sprijină activitatea sistemului cardiovascular, oaselor şi memoriei. Contribuie la reglarea schimbului de colesterol. Este valoroasă în menţinerea funcţiilor neurologice corecte.

Vitamina B9 contribuie la funcţionarea corectă a creierului şi funcţiile hematopoietice.

Vitamina B12 sprijină hematopoieza, menţine corect funcţiile neurologice. Contribuie la activitatea normală a ficatului. Sprijină funcţiile de regenerare a celulelor.

Vitamina С ajută la activitatea imunitară (deosebit de importantă în epidemiologie), activitatea sistemului cardiovascular, ochii şi pielea. Contribuie la încetinirea îmbătrânirii.

Vitamina D3 contribuie la reglarea nivelului de calciu şi fosfor în sânge şi participă la formarea şi mineralizarea oaselor şi dinţilor. Acest efect influenţează prevenirea şi tratamentul osteoporozei.

Vitamina E antioxidant, influenţează funcţiile sexuale şi participă în reglarea formării spermatozoizilor. Contribuie la menţinerea tonusului pielii şi a musculaturii scheletice.

 

 

Magneziul contribuie la reducerea oboselii şi la funcționarea normală a muşchilor. Are rol în funcționarea creierului.

Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roşii şi a hemoglobinei din sânge. Ajută la normalizarea transportului de oxigen în organism.

 

Zincul menţine părul, pielea şi unghiile sănătoase. Facilitează procesul de diviziune celulară. Contribuie la concentraţiile normale de serum ale ului.

Fluorul ajută la mineralizarea dinţilor.

Manganul contribuie la formarea ţesutului conjuctiv. Ajută la saturația organismului cu energie.

Iodul contribuie la funcţiunea normală a glandei tiroide şi la producerea de hormoni din ea. Ajută la funcţia cognitivă şi neurologică în corp.

Cuprul contribuie la producţia de globule roşii din sânge. Ajută activitatea ţesutului conjunctiv al oaselor şi cartilajelor.

Seleniul contribuie la menţinerea sănătăţii părului şi unghiilor. Contribuie la buna funcționare a glandei tiroide.

Cromul contribuie la menţinerea nivelului de zahăr din sânge în limite normale. Sprijină metabolismul nutrienților alimentari.

Coenzima Q10 antioxidant, ajută la încetinirea îmbătrânirii. Asigură energie proprie celulelor.

Biotina ajută la schimbul substanțelor pentru funcţionarea normală a creierului, pentru creşterea părului şi pentru îngrijirea pielii.

Calciul contribuie la menţinerea sănătăţii normale a oaselor şi dinţilor.

INGREDIENTE CANTITATE
pentru 1 şi 2 capsule
 % DZR*
Vitamine    
Vitamina А (Retinol palmitate) .......................................................................   400/800 µg RE  100
Vitamina C (Ascorbic acid) ...........................................................................   40/80 mg  100
Vitamina D3 (Cholecalciferol) ........................................................................   2,5/5,0 µg  100
Vitamina Е (D-Аlfa-tocoferol) .........................................................................   6/12 mg alfa-ТЕ  100
Vitamina В1 (Mononitrat de tiamină) ................................................................   0,55/1,1 mg  100
Vitamina В2 (Riboflavină) .............................................................................   0,7/1,4 mg  100
Vitamina В3 (Nicotinamidă) ...........................................................................   8/16 mg  100
Vitamina В5 (Pantotenat de calciu) ..................................................................   3/6 mg  100
Vitamina В6 (Piridoxină hidroclorură) ...............................................................   0,7/1,4 mg  100
Vitamina В9 (Acid folic) ...............................................................................   100/200 µg  100
Vitamina В12 (Ciancobalamină) ......................................................................   1,3/2,6 µg  104
Biotină, Vitamina Н (Biotină) .........................................................................   25/50 µg  100
Minerale    
Calciu (Carbonat de calciu) ...........................................................................   60/120 mg  15
Fier (Fumarat de fier) ..................................................................................   7/14 mg  100
Cupru (Oxid de cupru) .................................................................................   0,5/1 mg  100
Zinc (Oxid de zinc) .....................................................................................   5/10 mg  100
Fluor (Fluorură de sodiu) ..............................................................................   1,78/3,56 mg  100
Mangan (Sulfat de mangan) ...........................................................................   1/2 mg  100
Magneziu (Oxid de maganeziu) .......................................................................   28/56 mg  15
Iod (Iodat de potasiu) ..................................................................................   76/152 µg  100
Seleniu (Sodium selenate) .............................................................................   27/54 µg  100
Crom (Crom III Corit) ...................................................................................   20/40 µg  100
Îmbogătite suplimentar cu    
Coenzimă Q10 (Ubidecarenone) ......................................................................   5/10 mg  **
Substanţe auxiliare: antioxidant – lecitină (phosphatidyil choline), ulei din floarea soarelui    

*Doza zilnică recomandată pentru adulţi

**Doza zilnică recomandată nu a fost stabilită

 

 

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Live Vitamins Capsugel 30 capsule

Live Vitamins Capsugel 30 capsule

Da Nu