Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ALOE VERA 60TB (CAPSULE)

DAC003

26,99 lei

Produsul este in stoc

ALOE VERA este o plantă recomandată pentru detoxifiere, protejarea celulelor hepatice şi  procesul de vitaminizare şi remineralizare al organismului.

Cere Detalii

0378.11.99.50

 
Protejeaza-ti celulele hepatice cu Aloe Vera !
 

  •  

 

 


Contribuie la:


 Funcţionarea normală a sistemului digestiv, prin:
 detoxifierea tractului intestinal;
 protejarea celulelor hepatice;
 accelerarea tranzitului intestinal;
 Funcţionarea normală a sistemului   imunitar;
 Funcţionarea normală a procesului de regenerare celulară;
 Procesul de remineralizare şi vitaminizare;
 Formarea normală a globulelor roşii şi hemoglobinei;
 Menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi glucozei în sânge;
 Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

 


 

ISTORIC:

 


Aloe Barbadensis (Miller), supranumită Aloe Vera, este o plantă subtropicală. Numele de ,,Aloe vera’’ provine de la cuvântul arab ,,aloeh’’ care înseamnă ,,sevă cristalină şi amară’’, iar ,,vera’’ semnifică în limba latină ,,adevărată”, denumire sugestivă pentru efectul terapeutic foarte puternic al plantei. Cea mai veche referire la această ,,plantă-miracol” o găsim încrustată pe o tăbliţă sumeriană datând din anul 2100 î.Chr., ceea ce arată că Aloe vera este cunoscută şi folosită ca plantă medicinală de peste 4000 de ani. Primul tratat medical antic în care este menţionată Aloe vera se numeşte ,,Papyrus Ebers’’ (aprox. 1553-1550 î.Chr.). Vechii egipteni o numeau „planta nemuririi” şi o puneau în mormintele faraonilor pentru a le asigura sănătatea spiritului după moarte. În Egiptul Antic, regina Cleopatra folosea gelul proaspăt de aloe pentru a-şi menţine pielea moale şi catifelată, în Japonia fiind accesibilă numai familiei imperiale. Planta era utilizată ca: detoxifiant intestinal, hepatoprotector, antiinflamator, imunostimulent, vitaminizant şi remineralizant.

 


Conform ultimelor cercetări medicale în domeniu, există aproximativ 400 de specii de aloe. Aloe vera este specia cu cea mai mare eficienţă şi conţine peste 150 de substanţe bioactive dintre care, cele mai importante sunt: aloina A (barbaloina), aloina B (izobarbaloina), antranol, acid crizofanic; aloerezina A şi aloerezina B;  polizaharide, steroli, auxine, gibbereline şi cinamoil-C-glucozil-cromona; aloe-emodină şi aloe-lectină; polipeptide; saponine; glicoproteine; antrachinone.  Planta mai conţine: acid salicilic, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerale (Ca, Mn, Na, Cu, Mg, K, Zn, Cr, Fe), aminoacizi (dintre care 7 esenţiali) şi enzime.


 

Ingrediente/comprimat: 


Aloe (Aloe barbadensis sau Aloe vera) -extract hidroalcoolic 20:1 din părți aeriene (450 mg);

Celuloză microcristalină;

Stearat de magneziu;

Dioxid de siliciu coloidal.Precautii:


A se consuma cu prudenţă şi numai la recomandarea medicului în caz de sarcină şi alăptare, precum şi în caz de administrare concomitentă de medicamente antiaritmice, diuretice, antidiabetice, digitalice (glicozide cardiotonice).

Contraindicatii:

 

Obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colită ulceroasă), abdomen chirurgical acut, apendicită, dureri abdominale şi alergie la Aloe vera.

 


Administrare:


Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat pe zi, cu 30 minute înaintea mesei. În situaţii solicitante, adulţii pot lua câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, pe perioade scurte de 2-3 săptămâni).


Copii sub 14 ani: cu avizul medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.Producator:          Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Spune-ti parerea

ALOE VERA 60TB (CAPSULE)

ALOE VERA 60TB (CAPSULE)

ALOE VERA este o plantă recomandată pentru detoxifiere, protejarea celulelor hepatice şi  procesul de vitaminizare şi remineralizare al organismului.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare