TINCTURA DE CEAI DE JAWA 120ML

EXK105

TINCTURA DE CEAI DE JAWA 120ML View larger
TINCTURA DE CEAI DE JAWA 120ML
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Plantextrakt

Extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane

Vezi informatii complete

18,84 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Ceaiul de Jawa - Orthosiphon stamineus (denumită popular si Mustaţa pisicii) este o plantă ce face parte din familia Lamiaceae (familia Mentei) şi este originară din India şi Insulele Jawa.
În medicina populară din Asia de Sud şi Sud-Est, planta se foloseşte din cele mai vechi timpuri în tratarea diferitelor afecţiuni renale.

Datorită acţiunii sale diuretice, uricozurice şi ca antiseptic urinar, are o largă utilizare ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor renale de natură inflamatorie, infecţioasă şi litiazică şi favorizează eliminarea depunerilor de acid uric de pe articulaţii.

Tinctura de Ceai de Jawa a fost fabricată la Laboratoarele Plantextrakt în urma studiilor fitochimice si farmacologice realizate de către dr. chim.farm. Neli Olah, seful departamentului Cercetare-Dezvoltare al firmei.

Este un extract vegetal hidroalcoolic obtinut din frunzele plantei. Are acţiune diuretică, slab spasmolitică, antimicrobiană şi antiflogistică datorită conţinutului în flavonoide polimetoxilate (sinesetina, eupatorina, etc.), derivaţi de acid cafeic (acid rozmarinic, acid cicoric), saponine şi săruri de potasiu şi magneziu care formează fitocomplexul plantei.

Avantajul folosirii ca diuretic al acestui produs îl reprezintă economisirea potasiului pentru organism (faţă de alte diuretice naturale care determină eliminarea prin diureză a sodiului şi potasiului din organism).
Reţinerea potasiului în organism este esenţială pentru funcţionalitatea celulelor nervoase şi musculare (inclusiv pentru contracţia fibrei miocardului) şi în echilibrul acido-bazic la nivel celular.
Studiile farmacologice au evidenţiat o creştere a diurezei de 127 % cu eliminarea crescută a sărurilor de sodiu şi economisirea pentru organism a sărurilor de potasiu.

Un alt avantaj al acestui diuretic natural este acţiunea sa depurativă la nivelul articulaţiilor (prin eliminaea acidului uric) putând fi asociat unei terapii antiinflamatoare în artroze, gută, etc.
Studiile farmacologice au pus în evidenţă la Tinctura de ceai de Jawa o eliminare crescută a acidului uric, de 187 %.

Datorită acestor acţiuni este adjuvant în cazul infecţiilor bacteriene şi al inflamatiilor de la nivelul căilor urinare inferioare şi în declanşarea eliminării calculilor şi nisipului renal. Fiind puternic depurativ este indicat şi în gută şi afecţiuni de tip reumatismal.
Se administrează câte o linguriţă diluată în apă, de 2-3 ori pe zi.

Puteti asocia administrării acestei tincturi, diferite preparate naturale Plantextrakt:
- Tinctura de Brusture si Tinctura de Urzică, în cazul curelor de detoxifiere în afectiuni osteo-articulare;
- Extractul din muguri de Frasin – Fraxinus excelsior MG=D1, în hiperuricemie;
- Extractul din muguri de Fag – Fagus sylvatica MG=D1, pentru sustinerea eliminării nisipului si a calculilor renali;
- Extractul din muguri de Castan comestibil – Castanea vesca MG=D1 sau (pentru femei la menopauză) si Extractul din muguri de Scorus – Sorbus domestica MG=D1, în cazul edemelor.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

TINCTURA DE CEAI DE JAWA 120ML

TINCTURA DE CEAI DE JAWA 120ML

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close