Diabetico 18 capsule

CCI001

DIABETICO 18CPS View larger
DIABETICO 18CPS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
DIABETICO 18CPS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Cici-Tang

Diabetico - 18 capsule - supliment natural chinezesc care ajuta la scaderea rapida a zaharului din sange, reface pancreasul si revigoreaza sanatatea.

Vezi informatii complete

49,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Diabetico 18 capsule Cici Tang

Beneficii:


 Reface celulele pancreaticeranite si celulele insulino + foematoare.
 Regleaza glicemia.

 

Indicatii este recomandat pentru persoane cu nivelul ridicat al zaharului in sange

Descriere: 


 Diabetico Tang Xin x 18 capsule este un supliment alimentar 100% natural, extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China. Contine factori nutritivi ai pancreasului, factori energizanti si scaderii glicemiei, colesterolului si hipertensiunii arteriale. Diabetico contine factori de reglare a glicemiei, atat in cazurile hiperglicemice cat si in cele hipoglicemice.
 Factori de reglare a hiperglicemiei pot infrange rapid rezistenta hipoglicemiant.
 Diabetico aduce aportul nutritiv de producere a hipoglicemiant. 


Compozitie per 1 capsula:

Pueraria Thunbergiana - 30.3%

PUERARIA THUNBERGIANA, cunoscută şi ca Pueraria montana (varianta triloba), este o specie de plantă din familia Facacae-lor, cunoscută popular şi ca Kudzu sau “Rădăcina Săgeată Japoneză”. Numele sau provine de la numele plantei folosit în Japonia, kuzu.

 

Kudzu conţine un număr mare de izoflavonoizi folositori, 60 % din cantitatea acestora fiind puerarin, efectele cele mai cunoscute ale acestuia fiind scăderea glicemiei şi atenuarea polidipsiei (senzaţia puternică de sete). Efectele miraculoase ale Pueriei thumbergiana sporesc şi datorită unui alt izoflavonoid aflat în compoziţia acesteia, numit dadzein, un agent antiinflamator şi antimicrobian puternic.

Momordica Charantia - 26.1 %

Momordica charantia face parte din Familia Cucurbitaceae, cunoscut sub numele de castravete amar, creşte în zonele tropicale din Amazon, Africa de Est, Asia, India, America de Sud și Caraibe. Semințele, fructele, frunzele și rădăcina plantei au fost folosite în medicina tradițională pentru infecții microbiene, tulburări menstruale, combaterea rănilor, inflamații, febră, hipertensiune arterială și tulburari intestinale.

 

În prezent, Momordica charantia (în primul rând sub forma de extract din fruct) este util în următoarele tipuri de patologii: diabet zaharat, dislipidemie, infecţii microbiene şi, posibil, ca un agent citotoxic pentru anumite tipuri de cancer.Mecanismul cel mai bine cercetat este efectul de scădere a glucozei din sânge.Cercetarea cu ajutorul animalelor de laborator a demonstrat că extractele de Momordica Charantia cresc utilizarea glucozei de către ficat, scad gluconeogeneza prin inhibarea a două enzime cheie (glucoză-6-fosfatază și fructoză-1,6-bisfosfataza) și îmbunătatesc oxidarea glucozei prin activarea glucozo-6-fosfat dehidrogenazei. Extractele de MC, de asemenea, îmbunătățesc recaptarea celulară a glucozei, promovează eliberarea de hormoni cu actiune hipoglicemiantă și potențează efectul și creșterea numărului de celulelor beta producătoare de hormoni cu actiune hipoglicemiantă din pancreasul animalelor. 


Lycium Chinense - 11%

Aceste fructe de pădure de culoare roşiatică sunt originare  din China şi sunt folosite de mult timp în medicina tradiţională pentru îmbunătăţirea vederii, prevenirea diabetului, a hipertensiunii arteriale, Pentru a ameliora simptomele de oboseală.Goji se remarcă prin conţinutul crescut de antioxidanţi, în special carotenoide, care au capacitatea de a reduce riscul de degenerescenţă maculară, principala cauză a orbirii în rândul persoanelor de peste 55 de ani. Aceşti antioxidanţi protejează organismul de stresul oxidativ, reduce oboseala şi întăreşte capacitatea de protecţie a organismului în faţa agenţilor nocivi, scăzând astfel riscul de cancer. 

 

Frunze de dud - 8.2%

Principiile active din frunzele de dud au o acţiune hipoglicemiantã, sudorificã şi antidiareicã.


Substantele active Flavone totale 1.9 g , amiloza 3 g / 100 g

Ciuperca - 24.4%


Mod de administrare:


La inceputul tratamentului se administreaza impreuna cu medicamentele initiale, o data pe zi cate 2 capsule inainte de masa sau cate o capsula dimineata si seara. Dupa cinci zile de folosire, glicemia incepe sa scada, iar dupa 18 zile, majoritatea persoanelor pot ajunge la nivelul normal; atunci se pot reduce progresiv, chiar se renunta la medicamentele antidiabetice initiale si se pot reduce dozele de hipoglicemiant.


Precautii si Recomandari:


Verificati efectul de la capsulele diabetico cu glucometru pentru a scadea pana la eliminare din celelalte medicamente. In timpul folosirii capsulelor Diabetico Tang Xin, trebuie sa respectati un regim alimentar rational, sa faceti miscare corespunzatoare, sa opriti fumatul, sa limitati bauturile alcoolice si sa aveti o stare psihica echilibrata si o viata ordonata. Acest produs nu este medicament.


Folosirea capsulelor DIABETICO nu are contraindicatii sau efecte secundare.
Nu este indicat pentru Copii si adolescenti.


Mod de pastrare a se pastra la loc uscat , racoros , ferit de lumina si sigilat. A nu se lasa la indemana copiilor.

Mecanismul cel mai bine cercetat este efectul de scădere a glucozei din sânge.Cercetarea cu ajutorul animalelor de laborator a demonstrat că extractele deMomordica Charantia cresc utilizarea glucozei de către ficat, scad gluconeogeneza prin inhibarea a două enzime cheie (glucoză-6-fosfatază și fructoză-1,6-bisfosfataza) și îmbunătatesc oxidarea glucozei prin activarea glucozo-6-fosfat dehidrogenazei. Extractele de MC, de asemenea, îmbunătățesc recaptarea celulară a glucozei, promovează eliberarea de hipoglicemiant și potențează efectul și creșterea numărului de celulelor beta producătoare de hipogliceminant din pancreasul animalelor.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Diabetico 18 capsule

Diabetico 18 capsule

Da Nu