IARBA DE GRAU VERDE PULBERE 200G

HBV095

IARBA DE GRAU VERDE PULBERE 200G View larger
IARBA DE GRAU VERDE PULBERE 200G
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbavit

Iarba de grâu are un conținut ridicat de vitamine, minerale, aminoacizi esențiali și enzime. Este o sursa bogată de clorofilă și proteine

Vezi informatii complete

21,10 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

IARBA DE GRAU VERDE PULBERE 200G - cel mai bun detoxifiant natural

BENEFICII:

 

-sporeste numarul celulelor rosii;

-stimuleaza glanda tiroida, corectand obezitatea, indigestia;

-reface alcanitatea sangelui;

-este puternic detoxifiant si protector al ficatului si sangelui;

-lupta cu tumorile si neutralizeaza toxinele;

-contine enzime benefice;

-are o remarcabila similaritate cu propriul nostru sange;



 

Despre IARBA DE GRAU VERDE PULBERE 200G:


 

Iarba de grau cunoscuta si sub denumirea de multivitamina a naturii, contine in cantitati mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente si enzime. Contine toate minerale cunoscute de care corpul nostru are nevoie. Are continut ridicat de calciu, magneziu si caliu. Sursa perfecta de proteine: contine 17 feluri de aminoacizi, contine toti aminoacizii esentiali in proportiile optime.


Iarba de grau este cea mai importanta sursa de vitamina A si C. Este la fel de bogata in vitaminele E, F, K SI B. Are un continut important de B17.
Iarba de grau contine enzime esentiale, printre altele este cea mai importanta sursa de SOD (superoxid-dismutaza).


Organismul nostru o poate asimila usor, deoarece digerarea nu necesita multa energie, deci poate fi consumata si de catre cei cu digestie slaba. Ajuta la digestie si functionarea organelor interne. Are efect puternic alcalin.


Datorita continutului ridicat de clorofila, sangele se imbogateste cu oxigen, se imbogateste de asemenea alimentarea cu oxigen a celulelor, deci are rol important in combaterea inflamatiilor. Iarba de grau detoxifica si -completand lipsurile din alimentatie- ridica nivelul nostru de energie. Datorita substantelor sale active are efect benefic asupra functionarii organismului. Efectul de vitalizare se datoreaza faptului, ca este cea mai complexa substanta nutritiva din lumea plantelor.

 



Iarba de grau si detoxifierea:



Efectul consumului de suc de iarba de grau conduce in fiecare caz la echilibrarea organismului, influentand pozitiv functionarea intregului organism. Datorita efectului alcalin organismul incepe dupa un timp sa descompuna materialele nocive depozitate, acest proces purtand numele de detoxifiere. Procesul de detoxifiere este destul de intensiv, pe timpul administrarii, substantele nocive existente in corp eliminanduse continuu. Procesul, ca orice detoxifiere, are simptome dar acestea dispar rapid.


La consumul regulat, de obicei pe la sfarsitul celei de a doua saptamani, se constata o stare generala imbunatatita, mai putina oboseala, putere de munca mai mare, si cu timpul o rezistenta mai buna in fata bolilor.



INGREDIENTE:

 

-Natriu: ajuta digestia, metabolismul. Regleaza nivelul lichidului din organism.
-Magneziu: participa la metabolism si este foarte important pentru buna functionare a muschilor si sanatatea intestinala. Este parte componenta a oaselor si a dintilor.
-Caliu: este elementul tineretii, fortifica muschii, infrumuseteaza pielea, controleaza greutatea.
-Calciu: construieste oase si dinti puternici, regleaza bataile inimii.
-Zinc: componenta a hipoglicemiant, este important in procesul de crestere a parului, in functiile ficatului, sinteza de proteine.
-Oligoelemente: ex: Seleniu: antioxidant primordial
-Vitamine:
Contine multa vitamina B, de la B1 la B12. Din acestea avem nevoie de cantitati mai mici, dar furnizarea continua este importanta. Vitamina B da energie, sustine sistemul nervos si digestiv. Este necesara pentru dezvoltarea creierului si corpului precum si pentru functionarea glandei suprarenale. Semnificativ este si continutul de B17 (laetrille, amigdalin).

Contine mai multa vitamina A decat salatele verzi si fructele. De asemena mai este importanta pentru procesul de crestere normala, pentru vedere si reproductie. Pe deasupra fiind vorba de carotin, provitamina A, nu prezinta risc de toxicitate indiferent de cantitate spre deosebire de vitamina A continuta in ficatul si untura de peste si in cele mai multe suplimente nutritive, care depozitate in ficat pot deveni toxice in caz de supradozaj. Contine mai multa vitamina C decat citricele sau legumele. Vitamina C este importanta pentru piele, gingii, dinti, ochi, muschi, tendoane.


-Proteine:
Pe langa apa, proteinele sunt cele mai nutritive materiale din organism. Mai mult de 50% din partea solida a corpului uman este formata din proteine, deci putem spune ca este o importanta piatra de temelie a organismului. Corpul poate sintetiza celule noi doar din proteinele consumate.
Proteinele se compun din asa numiti aminoacizi. Acestia pot fi de mai multe feluri, dar exista 9 care necesita atentie sporita. Acestia sunt aminoacizii esentiali, care nu pot fi produsi de organismul nostru si de aceea este foarte important ca alimentatia sa ii contina in proprtiile recomandate. In lipsa lor organismul nostru nu poate sa reproduca celule, ducand la boli, dereglari in functionarea anumitor organe si se accelereaza procesul imbatranirii.



Aminoacizii esentiali si efectele lor:


Lizina: inhiba procesul de imbatranire, fortifica imunitatea;
Izoleucina: esential pentru crestere, acuitate mentala;
Leucina:asigura vitalitate, vigilenta, capacitate de concentrare;
Triptofan: contribuie la crearea globulelor rosii, la constructia parului si pielii sanatoase;
Fenilanilina: ajuta la functionarea glandei tiroide, la formarea hormonilor-pigmenti;
Treonina: are rol in reglarea metabolismului, digestiei si absortiei;
Valina: armonizeaza functionarea muschilor, calmeaza nervii;
Metionina: - ajuta la curatirea rinichilor si ficatului;
Histidina: influenteaza auzul si functionarea nervilor;


Alti aminoacizi importanti care se regasesc in iarba de grau si sunt asimilati de organismul noastru sunt:


Alanina, arginina, acid asparagic, acid glutamic, glicina, prolina, serina, tirozina.


 

 

 

Mod de utilizare:



Se dizolvă o lingurită de pulbere de iarbă de grâu într-un pahar de suc de legume, fructe sau apă (la temperatura camerei).
Se poate consuma de 1-2 ori/zi cu o oră înainte de masă. Se poate adăuga și în salate crude.





*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

IARBA DE GRAU VERDE PULBERE 200G

IARBA DE GRAU VERDE PULBERE 200G

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close