Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

NONI 400MG 30CPS

ADV070

17,50 lei

Produsul este in stoc

Fructul Noni normalizeaza functiile celulelor si îmbunatateste asimilarea nutrientilor,activeaza mecanismul antiinflamator si are efect antialergic. 

Cere Detalii

0761.144.662

 

Fortifica sistemul imunitar si regleaza ciclul veghe somn, reduce reactiile puternice la stres, reduce posibilitatea formarii cheagurilor de sânge si prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare celebrale.

Produsul Noni capsule este un extras din fructul Noni, numit si regele fructelor. Noni (Morinda Citrifolia) este planta din partea tropicala de sud a Oceanului Pacific din insula Tahiti. Noni a fost folosit de bastinasi timp de sute de ani pentru a trata o mare varietate de afectiuni. Noni a fost introdus pe piata Nord Americana în anii 90’ de catre cercetatorul stiintific John Wadsworth care a petrecut 3 ani în Tahiti studiind efectele terapeutice multiple ale extrasului de Noni.

Beneficiile extractului de Noni sunt multiple si greu de enumerat. Noni contine elemente nutritive printre care: 18 aminoacizi, minerale esentiale, compusi cu efecte antioxidante, vasodilatatoare, anti-inflamatorii, calmante, regenerative. Noni este unul dintre suplimentele nutritive care are un spectru larg de actiune.

 

Noni stimuleaza sistemul digestiv si este folosit ca tratament pentru: cancer, psoriasis, hipertensiune, colesterol mare, reumatism, oboseals cronics, infectii virale, arsuri, diabet, artrita, astm, sinuzita, alergii, osteoporoza, boli digestive.

Precautii :Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Consultaţi medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi

 

 

Compozitie:


Ingrediente Cantitate
Noni (Morinda citrifolia) 1200.00 mg


Alte ingrediente: Gelatină, stearat de magneziu (origine vegetală), dioxid de siliciu, celuloză microcristalină.


Administrare:


Ca supliment alimentar consumati 3x1 capsule inainte de mesele principale, luate cu suficienta apa.

Spune-ti parerea

NONI 400MG 30CPS

NONI 400MG 30CPS

Fructul Noni normalizeaza functiile celulelor si îmbunatateste asimilarea nutrientilor,activeaza mecanismul antiinflamator si are efect antialergic. 

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent