Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

MEMOPLUS ENERGIZER 30CPS

WAL099

21,90 lei

Produsul este in stoc

Un plus de concentrare si de energie datorită conţinutului de Gingko Biloba ce stimuleaza memoria si activitatea cerebrala.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ginkgo biloba susţine circulaţia sanguină periferică la nivelul creierului şi contribuie la îmbunătăţirea capacităţii de memorare
Cafeina sprijină procesul de concentrare şi ajută la indepãrtarea oboselii fizice și psihice
Vitamina B6 ajută la buna funcţionare a sistemului nervos

 

MemoPlus® Energizer este un produs ideal pentru studenţi, precum şi pentru alte persoane care au nevoie de o susținere a performanței intelectuale și refacerea resurselor de energie.

MemoPlus® Energizer conţine cinci substanţe active, atent selecționate, care influențează pozitiv memoria, concentrarea și performanța intelectuală și fizică, în special în cazuri de efort intelectual prelungit.

Ginkgo biloba sprijină circulația sanguină la nivelul creierului precum și funcțiile cognitive, contribuind astfel la menţinerea capacităţii de concentrare pe termen scurt în momente de stres ridicat.

Vitamina B6 este o substanță esenţială pentru buna funcţionare a sistemului nervos .

Cafeina contribuie la îmbunătăţirea atenţiei şi reducerea oboselii. Fosfatidilcolina este o parte componentă a tuturor membranelor celulare.

Taurina este un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge. În situații de stres sau efort fizic intens, se elimină cantităţi mari de taurină.

 

Dozare:

 

Ca supliment alimentar, câte 1-2 capsule zilnic - de preferat în timpul meselor.

 

Datorita conţinutului de cafeină, se recomandă a NU se administra seara.

Atenţie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau celor care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25○ C). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.

Spune-ti parerea

MEMOPLUS ENERGIZER 30CPS

MEMOPLUS ENERGIZER 30CPS

Un plus de concentrare si de energie datorită conţinutului de Gingko Biloba ce stimuleaza memoria si activitatea cerebrala.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare