Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

NORMOFLUX 60CPS

FAR197

17,00 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 60 capsule a 300 mg

Cere Detalii

0761.144.662

 

Prezentare NORMOFLUX: 60 capsule


Producator NORMOFLUX: Fares


Suport pentru sănătatea uterului.
Menţine un flux menstrual normal.

Ingrediente NORMOFLUX/capsulă
atraista ciobanului 
(Bursae pastoris herba) 90 mg
aurzică (Urticae herba) 

afrunze de castan (Castanea folium) 
acreţişoară (Alchemillae herba) 30 mg
ascoarţă de stejar (Quercus cortex) 30 mg
aextract de frunze de zmeur (Rubi idaei folium) standardizat în min. 10% tanin 30 mg.


Traista ciobanului îşi datorează numele fructelor sale în formă de traistă. Este o plantă recunoscută pentru proprietăţile sale hemostatice, vasocostrictoare la nivelul uterului şi antiinflamatoare, fiind tradiţional folosită atât intern cât şi extern pentru tratarea diferitelor tipuri de sângerări. Este foarte utilă femeilor care se confruntă cu hemoragii uterine datorate tulburărilor ciclului menstrual, metrorargii în perioada de pubertate sau menopauză, metrite.
Creţişoara este renumită pentru tratarea afecţiunilor genitale feminine. În germană se numeşte şi „Frauenmantel” - mantou de damă sau „Frauenknraut” - planta femeilor. Acţiunea antiinflamatoare, corelată cu efectul uterotonic, hemostatic şi cicatrizant o fac utilă în combaterea leucoreei, a ciclurilor menstruale prea dese și abundente, a anexitelor și a tulburărilor de menopauză, asociate sau nu cu eroziuni, ulceraţii şi hemoragii (hipermenoree, metroragii, cistite hemoragice).
Urzica a fost utilizată pe scară largă de către vindecătorii din întreaga lume timp de secole. În etnomedicina braziliană este utilizată pentru sângerările menstruale excesive. Este antiinflamatoare, antihemoragică, oprind sângerările prin vitamina K şi taninuri. Tratează numeroase afecţiuni ginecologice: menstruaţii abundente, meno-metroragii, fibrom uterin, leucoree, vaginite. În plus, urzica este recunoscută pentru tratarea anemiei, având acțiune hematopoetică, vitaminizantă şi remineralizantă.
Frunzele de castan conţin 95% de tanin, vitamina K şi alte substanţe, care le conferă importante proprietăţi astringente şi hemostatice. Taninurile sunt cele care imprimă gustul astringent şi îşi manifestă acţiunea hemostatică prin precipitarea globulelor roşii. Vitamina K, numită și antihemoragică, intervine în coagularea sanguină, fiind elementul principal în sinteza factorilor de coagulare.
Stejarul este unul dintre copacii cei mai răspândiţi, dar mai ales foarte apreciaţi la noi, a cărui scoarţă este mult utilizată în fitoterapie. Are un conținut mare de taninuri, substanțe responsabile de proprietățile astringente, cicatrizante, hemostatice şi antiseptice ale stejarului. Ajută la tratarea hemoragiilor uterine, a ciclului menstrual abundent, leucoreei, afecţiunilor stomacului, hemoroizilor şi diareei.
Frunzele de zmeur au proprietăţi antiinflamatoare, astringente, decongestionante, tonice uterine. Sunt eficace în ameliorarea durerilor menstruale, a hemoragiilor uterine disfuncţionale, a menoragiilor (sângerări din ce în ce mai abundente) şi metroragiilor (sângerări între fluxurile menstruale).

Efect NORMOFLUX:
ahemostatic
aastringent
avasoconstrictor uterin

Recomandări NORMOFLUX
ahemoragii uterine: menoragii, hipermenoree, fibrom uterin

Contraindicaţii NORMOFLUX
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Datorită conţinutului ridicat de taninuri cu efect astringent, ale plantelor din compozitia capsulelor Normoflux, în caz de constipaţie recomandăm asocierea unui laxativ.

Sarcină şi alăptare
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni NORMOFLUX
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuinţare NORMOFLUX
Dacă ciclul este mai abundent se administrează 2 capsule de 3-6 ori pe zi, între mese, pe perioada menstruaţiei, apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi. Durata curei: 2-4 luni.

Evaluarea eficienţei NORMOFLUX
*S-au administrat capsule “Normoflux” timp de 1 lună la paciente care prezentau metropatie hemoragică, menometroragie, polimenoree.
*S-a constatat ameliorarea până la dispariţie a menometroragiei la toate pacientele. Acestea au întrerupt medicaţia alopată preexistentă şi au urmat tratament doar cu capsule Normoflux, asocierea unui produs alopat fiind necesar în 5 % din cazuri.
*Produsul nu a determinat reactii adverse, fiind bine tolerat.

  • Nr. Capsule 60 capsule

Spune-ti parerea

NORMOFLUX 60CPS

NORMOFLUX 60CPS

Prezentare: 60 capsule a 300 mg

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent