Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

BIOMICIN FORTE (ANTIBIOTIC NATURAL), A15, CAPSULE

FAR006

16,75 lei

Produsul este in stoc

CONTRIBUIE LA ELIMINAREA MICROORGANISMELOR POTENȚIAL PATOGENE DIN TRACTUL RESPIRATOR, DIGESTIV, URINAR ȘI DE LA NIVELUL PIELII

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

BIOMICIN FORTE (ANTIBIOTIC NATURAL), A15, CAPSULE

Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 98% din cazuri.

Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afecţiuni.

Un ulei esenţial este compus din zeci de substanţe chimice de sine-stătătoare, care se absorb foarte repede în organism şi a căror combinaţie generează proprietăţile acestuia. Astăzi se ştie că aceşti constituenţi acţionează împreună prin sinergism, mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenţă la uleiurile esenţiale, aşa cum se petrece la antibioticele de sinteză, care sunt formate dintr-o singură substanţă activă.

Acţiunea antiinfecţioasă foarte puternică a uleiurilor esenţiale, demonstrată ştiinţific cu ajutorul aromatogramelor, face din ele o alternativă naturală, lipsită de efecte secundare, pentru tratamentul antibiotic clasic al afecţiunilor produse de o gamă foarte lagră de germeni patogeni, fiind totodată o portiţă de scăpare pentru cei care prezintă intoleranţe, alergii sau rezistenţă la antibiotice.


Proprietăţi BIOMICIN FORTE:

 antibacterian cu acţiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans) testat în laborator pe aromatograme (similar antibiogramelor).

 antiviral

 antifungic (Candida albicans)

 antiparazitar

 antiinflamator

 antispastic


Recomandări BIOMICIN FORTE:

 infecţii respiratorii (viroze, gripă, sinuzită, faringo-amigdalită, traheo-bronşită, astm bronşic, pneumonie virală, supuraţii bronhopulmonare)

 infecţii digestive (enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale)

 infecţii uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, prostatite, anexite).


 

Ingrediente BIOMICIN FORTE/capsulă:

 

Ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum)

 

Ulei esenţial de cuişoare (Caryophyllorum aetheroleum)

 

ulei de floarea soarelui

 

Uleiul esenţial de cimbru, bogat în carvacrol şi timol are efecte antibacteriene cu un spectru larg, antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice. Conform studiilor, compuşii uleiului volatil de cimbru acţionează la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducându-i permeabilitatea, ceea ce duce la distrugerea microorganismelor respective. Studii foarte recente arată ca uleiul de cimbru potenţează activitatea unor antibiotice, de aceea o corelare a tratamentului alopat cu cel natural, cu cimbru, va face sa fie evitate cazurile de rezistenţă a bacteriilor la tratament sau de recidivă a infecţiei.

Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat în stomatologie datorită eugenolului din compoziţia sa, care are efect anestezic. Studiile au demonstrat că are proprietăţi antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice,  stimulente generale, anti-nevralgice.

 

Mod de administrare BIOMICIN FORTE:

Copii intre 10-14 ani:1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră  după masă.

Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3-4 ori pe zi, la 1 oră  după masă.

Durata unei cure este de 10-14 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.


Evaluarea eficienţei BIOMICIN FORTE

*Cele două preparate – Biomicin Forte şi Biomicin au fost evaluate clinic şi prin analize de laborator la pacienţi cu faringo-amigdalite şi cu infecţii urinare.

*S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi.

*S-a constatat eficienţă într-un procent semnificativ: Biomicin Forte  98% în din cazuri şi Biomicin în 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificaţi prin analizele iniţiale(Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).

Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate în paralel pe antibiograme), în plus germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză, au fost sensibili la Biomicin Forte.

*S-a administrat Biomicin forte, capsule moi timp de 21 zile, în doză de 1 x3cps/ zi, la 32 pacienţi cu patologie infecţioasă bronho-pumlonară cronică acutizată, manifestată prin tuse cu expectoraţie, dispnee, durere toracică, febră, astenie.

*S-a constatat că tratamentul cu  Biomicin forte a fost suficient ca unic tratament pentru ameliorarea/absenţa simptomelor clinice la 96,7% pacienţi şi a condus la ştergerea leziunilor pneumonice la bolnavii cu pneumonii trenante, la reducerea fenomenelor clinice de supuraţie bronşică la bolnavii cu bronşiectazii,  iar sputa a devenit din purulentă, mucoasă şi a diminuat cantitativ.

*Biomicin forte, capsule moi a fost bine tolerat de 93% pacienţi şi lipsit de efecte adverse.

 

Atenţionări BIOMICIN FORTE:

 

Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alaptează şi copiilor sub 10 ani.

 

Nu se administrează pe stomacul gol!

 

 

Prezentare BIOMICIN FORTE:

15 capsule moi

Fares


Spune-ti parerea

Nota 
SPINU DANUT
2017-05-17

BIOMICIN FORTE

AM LUAT 3/ZI 15 ZILE ;DUPA PAUZA DE 2 SAPTAMANI CATE ZILE SE MAI EA?

Nota 
Ecaterina
2016-01-21

NEDUMERIRE

M-am convins de calitatile terapeutice excelente ale biomicinului! Singura mea nedumerire este aceea ca, desi se recomanda minimum de 14 zile a cate 3 capsule pe zi pentru o "cura" de tratament, el (biomicinul) este ambalat in cutii cu doar 15 capsule, ceea ce asigura o cura de tratament de doar 5 zile!
Sa mai pun intrebarea "De ce?"

Nota 
Mihaela
2015-05-16

Antibiotic natural

Am folosit acest produs in lunile de iarna si nu am avut probleme cu infectiile respiratorii.Foarte multumita.

Spune-ti parerea !

Spune-ti parerea

BIOMICIN FORTE (ANTIBIOTIC NATURAL), A15, CAPSULE

BIOMICIN FORTE (ANTIBIOTIC NATURAL), A15, CAPSULE

CONTRIBUIE LA ELIMINAREA MICROORGANISMELOR POTENȚIAL PATOGENE DIN TRACTUL RESPIRATOR, DIGESTIV, URINAR ȘI DE LA NIVELUL PIELII

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare