Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ECHINACEA CU PROPOLIS +VIT C 60CPS

FAR190

11,54 lei

Produsul este in stoc

Combinatie de produse de calitate superioara cu actiune antibacteriana, antifungica si antivirala.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Echinacea cu Propolis+Vitamina C - Creste rezistenta organismului


Beneficii:


 creste imunitatea organismului

 amelioreaza durerile de gat

 trateaza disfonia (raguseala)

 calmeaza tusea


Efect ECHINACEA CU PROPOLIS +VIT C aantialgic (calmează durerea) aantiinflamator aimunostimulent aantibiotic aantiviral adecongestionant la nivelul faringelui şi a căilor respiratorii 


Ingrediente/comprimat: tinctură de echinacea (Echinaceae sp. herba) 68 mg -vitamina C 38,25 mg -echinacea (Echinaceae sp. herba) 34 mg -tinctură de propolis 17 mg -ulei esenţial de lamaie (Citri aetheroleum) 17 mg -excipienţi (celuloză microcristalină, stearat de magneziu, aerosil). -zahăr 


Echinacea, recunoscută pentru proprietăţile sale imunostimulatoare, antivirale şi antibiotice, creşte rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută. Previne infecţiile respiratorii, urinare, genitale, herpes. Este utilizată în infecţii recidivante sau rezistente la antibiotice. 


Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfecţios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de două ori mai eficient ca acidul acetilsalicilic), cicatrizant şi anestezic local. Studiile moderne au determinat acţiunea sa asupra a 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri virusuri. Propolisul vindecă mucoasa bucală şi este eficient pentru candidoză orală. Nu dă fenomene rezistenţă, crescând totodată sensibilitatea microbilor la medicamente.


Vitamina C mareste rezistenta organismului fata de infectii. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimuleaza sistemul imunitar al organismului.


Mod de administrare: Copii: 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, între mese. Adulţi: 2 comprimate de supt de 3-4 ori pe zi, între mese. După administrare, timp de 30 minute nu se consumă alimente sau lichide.

Durata curei: 2-4 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. Un comprimat asigură 47,8% din doza zilnică recomandată de vitamina C.


Contraindicaţii: Nu se recomandă în caz de boli autoimune, înainte şi după transplantul de organe, în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. 

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui. 

 

Prezentare: 60 comprimate


Producator: Fares


Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

  • Nr. Capsule 60 capsule
  • Propolis Suplimente

Spune-ti parerea

ECHINACEA CU PROPOLIS +VIT C 60CPS

ECHINACEA CU PROPOLIS +VIT C 60CPS

Combinatie de produse de calitate superioara cu actiune antibacteriana, antifungica si antivirala.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare