Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ARMURARIU SI GANODERMA CPS

FAR003

18,90 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 60 capsule a 500 mg    

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare ARMURARIU SI GANODERMA: 60 capsule


Producator ARMURARIU SI GANODERMA: Fares


Susţine buna funcţionare a ficatului Hepatoprotector.

 

Ingrediente ARMURARIU SI GANODERMA/capsulă: -fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 400 mg -extract de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarină 75 mg -miceliu de Reishi (Ganoderma lucidum) 25 mg. 


Fructele de armurariu au acţiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxică, decongestivă, antiinflamatorie, coleretic-colagogă, antioxidantă. Efectul hepatoprotector este dat de silimarină care inhibă intrarea toxinelor în celula hepatică şi împiedică alterarea membranei hepatocitare. Armurariul este folosit în boli hepatice (hepatite cronice active, de cauză atât virală, cât şi alcoolică, ciroză hepatică, insuficienţă hepatică). Se asociază preventiv medicamentelor cu potenţial hepatotoxic. Reishi (Ganoderma lucidum), ciuperca faimoasă în medicina traditională chineză, conţine aproximativ 400 de diferiţi compuşi bioactivi, care îi conferă numeroase efecte farmacologice: imunomodulator, chimio şi radio protector, antihepatotoxic, antioxidant, antialergic, hipocolesterolemiant, hipotensor, adaptogen, precum şi de protecţie împotriva deteriorarii ADN-ului. Este recunoscut ca o alternativă în tratamentul leucemiei, tumorilor, hepatitei şi diabetului zaharat.


Efect ARMURARIU SI GANODERMA: ahepatoprotector ahepatoregenerator -antihepatotoxic adecongestiv şi antiinflamator hepatic acoleretic-colagog aantioxidant


Recomandări ARMURARIU SI GANODERMA: ahepatite virale acute şi cronice ainsuficienţă hepatică aintoxicaţii hepatice (alcool, noxe, ciuperci, medicamente), aicter, steatoză hepatică aciroză incipientă aoboseală cronică, perioada de convalescenţă după hepatopatii. 


Contraindicaţii ARMURARIU SI GANODERMA: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare: Se poate utiliza de catre femeile insarcinate si mamele care alapteaza. 


Efecte secundare şi interacţiuni ARMURARIU SI GANODERMA: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. 


Întrebuinţare ARMURARIU SI GANODERMA: 1 capsula de 3 ori pe zi, înainte de masă. Durata curei este de 3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta dupa o pauză de o luna.

Spune-ti parerea

ARMURARIU SI GANODERMA CPS

ARMURARIU SI GANODERMA CPS

Prezentare: 60 capsule a 500 mg    

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Array

Vizionate recent

No products