Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ARMURARIU SI GANODERMA CPS

FAR003

18,90 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 60 capsule a 500 mg    

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare ARMURARIU SI GANODERMA: 60 capsule


Producator ARMURARIU SI GANODERMA: Fares


Susţine buna funcţionare a ficatului Hepatoprotector.

 

Ingrediente ARMURARIU SI GANODERMA/capsulă: -fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 400 mg -extract de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarină 75 mg -miceliu de Reishi (Ganoderma lucidum) 25 mg. 


Fructele de armurariu au acţiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxică, decongestivă, antiinflamatorie, coleretic-colagogă, antioxidantă. Efectul hepatoprotector este dat de silimarină care inhibă intrarea toxinelor în celula hepatică şi împiedică alterarea membranei hepatocitare. Armurariul este folosit în boli hepatice (hepatite cronice active, de cauză atât virală, cât şi alcoolică, ciroză hepatică, insuficienţă hepatică). Se asociază preventiv medicamentelor cu potenţial hepatotoxic. Reishi (Ganoderma lucidum), ciuperca faimoasă în medicina traditională chineză, conţine aproximativ 400 de diferiţi compuşi bioactivi, care îi conferă numeroase efecte farmacologice: imunomodulator, chimio şi radio protector, antihepatotoxic, antioxidant, antialergic, hipocolesterolemiant, hipotensor, adaptogen, precum şi de protecţie împotriva deteriorarii ADN-ului. Este recunoscut ca o alternativă în tratamentul leucemiei, tumorilor, hepatitei şi diabetului zaharat.


Efect ARMURARIU SI GANODERMA: ahepatoprotector ahepatoregenerator -antihepatotoxic adecongestiv şi antiinflamator hepatic acoleretic-colagog aantioxidant


Recomandări ARMURARIU SI GANODERMA: ahepatite virale acute şi cronice ainsuficienţă hepatică aintoxicaţii hepatice (alcool, noxe, ciuperci, medicamente), aicter, steatoză hepatică aciroză incipientă aoboseală cronică, perioada de convalescenţă după hepatopatii. 


Contraindicaţii ARMURARIU SI GANODERMA: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare: Se poate utiliza de catre femeile insarcinate si mamele care alapteaza. 


Efecte secundare şi interacţiuni ARMURARIU SI GANODERMA: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. 


Întrebuinţare ARMURARIU SI GANODERMA: 1 capsula de 3 ori pe zi, înainte de masă. Durata curei este de 3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta dupa o pauză de o luna.

Spune-ti parerea

ARMURARIU SI GANODERMA CPS

ARMURARIU SI GANODERMA CPS

Prezentare: 60 capsule a 500 mg    

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Array

Vizionate recent

No products