ARMURARIU SI GANODERMA CPS

FAR003

ARMURARIU SI GANODERMA CPS View larger
ARMURARIU SI GANODERMA CPS
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Fares-Orastie

Prezentare: 60 capsule a 500 mg    

Vezi informatii complete

18,90 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Prezentare ARMURARIU SI GANODERMA: 60 capsule


Producator ARMURARIU SI GANODERMA: Fares


Susţine buna funcţionare a ficatului Hepatoprotector.

 

Ingrediente ARMURARIU SI GANODERMA/capsulă: -fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 400 mg -extract de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarină 75 mg -miceliu de Reishi (Ganoderma lucidum) 25 mg. 


Fructele de armurariu au acţiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxică, decongestivă, antiinflamatorie, coleretic-colagogă, antioxidantă. Efectul hepatoprotector este dat de silimarină care inhibă intrarea toxinelor în celula hepatică şi împiedică alterarea membranei hepatocitare. Armurariul este folosit în boli hepatice (hepatite cronice active, de cauză atât virală, cât şi alcoolică, ciroză hepatică, insuficienţă hepatică). Se asociază preventiv medicamentelor cu potenţial hepatotoxic. Reishi (Ganoderma lucidum), ciuperca faimoasă în medicina traditională chineză, conţine aproximativ 400 de diferiţi compuşi bioactivi, care îi conferă numeroase efecte farmacologice: imunomodulator, chimio şi radio protector, antihepatotoxic, antioxidant, antialergic, hipocolesterolemiant, hipotensor, adaptogen, precum şi de protecţie împotriva deteriorarii ADN-ului. Este recunoscut ca o alternativă în tratamentul leucemiei, tumorilor, hepatitei şi diabetului zaharat.


Efect ARMURARIU SI GANODERMA: ahepatoprotector ahepatoregenerator -antihepatotoxic adecongestiv şi antiinflamator hepatic acoleretic-colagog aantioxidant


Recomandări ARMURARIU SI GANODERMA: ahepatite virale acute şi cronice ainsuficienţă hepatică aintoxicaţii hepatice (alcool, noxe, ciuperci, medicamente), aicter, steatoză hepatică aciroză incipientă aoboseală cronică, perioada de convalescenţă după hepatopatii. 


Contraindicaţii ARMURARIU SI GANODERMA: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare: Se poate utiliza de catre femeile insarcinate si mamele care alapteaza. 


Efecte secundare şi interacţiuni ARMURARIU SI GANODERMA: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. 


Întrebuinţare ARMURARIU SI GANODERMA: 1 capsula de 3 ori pe zi, înainte de masă. Durata curei este de 3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta dupa o pauză de o luna.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

ARMURARIU SI GANODERMA CPS

ARMURARIU SI GANODERMA CPS

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close