Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ECHINACEEA 1000MG 30CPR

RMD030

11,90 lei

Produsul este in stoc

Echinacea este eficienta in ameliorarea simptomelor racelii si gripelor, precum si a infectiilor si inflamatiilor manifestate prin febra.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ingrediente / comprimat:


Extract Echinacea purpurea cu min. 4% polifenoli – echivalent cu 1000 mg planta uscata.

 

Mod de administrare:


Pentru stimularea sistemului imunitar, 1-2 comprimate pe zi in perioada sezonului rece, in cure de maxim 4 saptamani, urmate de minim o saptamana pauza.Dupa debutul racelii sau gripei, 3 comprimate pe zi pe toata durata de manifestare a simptomelor. Produsul este mai eficient daca este administrat de la aparitia primelor simptome.

 

Informaţii despre produs:

 

Echinacea este o plantă folosită de sute de ani în medicina tradiţională a indienilor nordamericani. Planta era utilizată pentru orice afecţiuni care aveau în comun infecţii şi inflamaţii, manifestate în primul rând prin febră. În ultima perioadă, Echinacea şi-a câştigat un binemeritat renume pentru calitatea de stimulent al sistemului imunitar, în special pentru ameliorarea infecţiilor respiratorii sezoniere (răceala şi gripă). Studiile recente au dovedit că Echinacea, scade cu 60% riscul de îmbolnăvire în timpul epidemiilor de gripă şi cu 1,4 zile perioada de recuperare. Echinacea acţionează prin stimularea mecanismelor de apărare a organismului, stimularea fagocitozei, creşterea mobilitaţii leucocitelor, stimularea limfocitelor T şi a sintezei interne de interferon.

 

Atenţionări:

 

Produsul este destinat exclusiv adulţilor. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Durata maximă a administrării - 6 săptămâni. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. Nu este recomandat în timpul sarcinii sau alăptării. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. Contraindicat persoanelor cu boli autoimune cu tendinţe la alergie sau sensibile la plante din Familia Asteraceae. Poate interacţiona cu medicamente imunosupresoare sau cu corticosteroizi, la administrare concomitentă.

Spune-ti parerea

ECHINACEEA 1000MG 30CPR

ECHINACEEA 1000MG 30CPR

Echinacea este eficienta in ameliorarea simptomelor racelii si gripelor, precum si a infectiilor si inflamatiilor manifestate prin febra.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare