Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

OSTEOREMED 30CPR

RMD058

20,19 lei

Produsul este in stoc

Osteoremed reprezinta o formula echilibrata ce contine calciu, magneziu, vitamina D3, zinc,vitamina K2(menachinona-7) si bor, nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, dar care contribuie si la functionarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ingredient/comprimat:


AQUAMIN TG (din alga Lithothamnium calcareum) care conţine 400 mg calciu şi 31,25 mg magneziu – 1.250 mg,Magneziu marin 35% (corespunzator la 93,75 mg magneziu) – 268 mg,VitaCa B (amestec mineral din ascorbat de calciu şi bor) care contine 1,5 mg bor şi 28 mg vitamina C – 37,5 mg,Citrat de zinc dihidrat (corespunzator la 5 mg zinc) – 16 mg,Mena Q7 (corespunzator la 15 mcg vitamina K2 naturala) – 15 mcg,Colecalciferol (corespunzator la 5 mcg vitamina D3) – 2 mg.

 

Mod de utilizare:


Osteoremed se administreaza dupa masa, cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi.

 

Informaţii despre produs:

 

Aquamin este o pudră obţinută din scheletul mineralizat al algei roşii Lithothamnium calcareum, algă întâlnită în largul coastelor nepoluate ale Irlandei şi Islandei. Aquamin este bogat în calciu, magneziu şi reprezintă o sursă importantă de alte 72 minerale (iod, fier, mangan, seleniu, cupru, zinc). Magneziu marin este un amestec de săruri de magneziu, obţinut prin cristalizare din apele Mării Mediterane şi reprezintă o sursă naturală de magneziu. Vitaminele K reprezintă un grup de vitamine liposolubile esenţiale pentru organism care, pe lângă implicarea în procesul de coagulare, intervin în utilizarea eficientă a calciului pentru ţesutul osos, artere şi alte ţesuturi. Vitamina K2 naturală / MenaQ7 rămâne în sânge mai mult timp şi este mult mai eficientă în cazul efectelor extrahepatice (dintre care cele mai studiate sunt fixarea calciului în oase şi împiedicarea depunerii calciului pe artere) comparativ cu vitamina K1 şi vitamina K2 sintetică MK-4. Ţesutul osos se dezvoltă cel mai intens în copilărie şi adolescenţă iar niveluri ridicate de vitamina K sunt legate de o mai bună densitate şi rezistenţă osoasă. Vitamina K2 naturală / Mena Q7 este esenţială pentru menţinerea unei structuri osoase puternice datorită faptului că activează o proteină numită osteocalcin, importantă pentru utilizarea calciului în construirea unei matrice osoase sănătoase. VitaCa B este un amestec mineral de ascorbat de calciu şi bor. Borul reglează activitatea aparatului uro-genital, funcţiile cerebrale, activitatea sistemului osos, multe procese metabolice, precum şi eliminarea radicalilor liberi din organism. Vitamina D contribuie la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge şi la absorb- ţia / utilizarea normală a calciului şi fosforului. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a sistemului osos, a ligamentelor şi a dinţilor.

 

Atenţionări:

 

A se citi indicaţiile înainte de utilizare. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Contraindicat persoanelor cu hipercalcemie.

Spune-ti parerea

OSTEOREMED 30CPR

OSTEOREMED 30CPR

Osteoremed reprezinta o formula echilibrata ce contine calciu, magneziu, vitamina D3, zinc,vitamina K2(menachinona-7) si bor, nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, dar care contribuie si la functionarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent