Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

ENZIREM 20CPR

RMD031

11,50 lei

Produsul este in stoc

Enzirem este recomandat pentru ameliorarea tulburarilor biliare si digestive (dispepsii, indigestii, greturi de diverse etiologii, balonare,arsuri stomacale, flatulenta).

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ingrediente/comprimat:


Extract din radacini de Ghimbir (Zingiber officinale) cu un continut de 5% gingerol – 200 mg,Papaina (600 000 IU/g) – 50 mg,Bromelaina (1 000 000 IU/g) – 50 mg.

 

Mod de utilizare:


Se administreaza oral, la nevoie, un comprimat in timpul mesei.

 

Informaţii despre produs:

 

Enzirem este un produs natural obţinut prin asocierea enzimelor vegetale (bromelaina şi papaina) cu extractul de ghimbir (Zingiber officinale). Substanţele bioactive importante din extractul de ghimbir sunt uleiurile esenţiale (zingiberol), compuşii fenolici (gingeroli), sesquiterpenele. Extractul de ghimbir acţionează la nivelul sistemului nervos central inhibând zona chemoreceptoare declanşa-toare a vomei şi centrul vomei. La nivelul aparatului digestiv are efect coleretic, colecistochinetic (favorizează secreţia bilei şi motilitatea vezicii biliare), stomahic. Bromelaina (extrasă din fructele de Ananas - Ananas comosus) şi Papaina (extrasă din frunzele şi fructele necoapte ale arborelui de Papaya - Carica papaya) sunt enzime proteolitice (necesare pentru descompunerea şi prelucrarea proteinelor). Aceste enzime asigură digestia alimentelor şi transformarea lor în nutrienţii şi energie necesară organismului, susţinând funcţionarea normală a tractului digestiv. Papaina intensifică arderile în organism, tonifică muşchiul inimii, scade tensiunea arterială.

 

Atenţionări:

 

A se citi indicaţiile înainte de utilizare. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Acest produs este un supliment alimentar destinat exclusiv adulţilor. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recoman-darea medicului. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză.

Spune-ti parerea

ENZIREM 20CPR

ENZIREM 20CPR

Enzirem este recomandat pentru ameliorarea tulburarilor biliare si digestive (dispepsii, indigestii, greturi de diverse etiologii, balonare,arsuri stomacale, flatulenta).

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent