Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

NEUTRACID 3BLSX8CPR

RMD055

7,90 lei

Produsul este in stoc

Neutracid are capacitatea de neutralizare a acidului clorhidric gastric, prin administrarea sarurilor bazice de calciu si magneziu.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ingrediente/comprimat masticabil:


Carbonat de calciu (furnizand 198 mg Calciu) – 495 mg,Magneziu (carbonat de magneziu – 12 mg; trisilicat de magneziu – 6 mg) – 4,6 mg.

 

Mod de utilizare:


Se administreaza oral, cate 1 comprimat masticabil, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa.

 

Informaţii despre produs:

 

In asociere cu efectul antiinflamator, antibacterian, astringent, hepatoprotector al extractului hidroalcoolic de sunătoare, conferă produsului proprietatea de calmant al durerilor stomacale produse de hiperaciditatea gastrică și ajută la neutralizarea gazelor. Comprimatele masticabile permit substanţelor active o distribuţie rapidă pe mucoasa gastrică, neutralizarea hiperacidită- ţii, urmată de calmarea durerilor și arsurilor de la nivelul sistemului digestiv.

 

Atenţionări:

 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viaţă sănătos. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează precum și persoanelor cu afecţiuni renale. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate și lumină. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Spune-ti parerea

NEUTRACID 3BLSX8CPR

NEUTRACID 3BLSX8CPR

Neutracid are capacitatea de neutralizare a acidului clorhidric gastric, prin administrarea sarurilor bazice de calciu si magneziu.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent