Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

SILIMARINA 250MG 50CPR

RMD069

20,31 lei

Produsul este in stoc

Protejeaza ficatul impotriva agentilor nocivi: medicamente, alcool, tutun, toxine. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substante chimice.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ingrediente / comprimat:


Extract uscat din fructe de Armurariu (Silybum marianum) – corespunzator la 250 mg silimarina.

 

Mod de utilizare:


Se administreaza oral, cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, timp de 3-6 saptamani. Administrarea se poate repeta dupa o pauza de 1-2 saptamani.

 

Informaţii despre produs:

 

Extractul uscat din fructe de Armurariu (Silybum marianum) are ca substanţe bioactive silimarina - un complex de flavonoide format în principal din silibină, silidianină şi silicristină. Silimarina stimulează sinteza de proteine şi susţine refacerea celulei hepatice lezate, precum şi apariţia de celule noi. Silimarina protejează integritatea membranei celulare hepatice, împiedicând pătrunderea în celulă a unor substanţe hepatotoxice (alcool etilic, unele medicamente, alte toxine). Datorită efectului de fluidizare şi de stimulare a eliminării secreţiei biliare, reduce riscul apariţiei calculilor biliari şi favorizează digestia. Silimarina este un produs natural foarte bine tolerat de organism.

 

Atenţionări:

 

A se citi instrucţiunile înainte de utilizare. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză. Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate (primul trimestru), precum şi în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată. A se administra cu prudenţă femeilor care alăptează şi persoanelor hipoglicemice / diabetice. Poate interacţiona cu anticoncepţionale orale şi cu unele medicamente antiinfecţioase (de ex. cu Metronidazol) la administrare concomitentă.

Spune-ti parerea

SILIMARINA 250MG 50CPR

SILIMARINA 250MG 50CPR

Protejeaza ficatul impotriva agentilor nocivi: medicamente, alcool, tutun, toxine. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substante chimice.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare