Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

SILIMARINA 70MG-90CPR

RMD071

16,57 lei

Produsul este in stoc

Protejeaza ficatul impotriva agentilor nocivi: medicamente, alcool, tutun, toxine. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substante chimice.

Cere Detalii

0761.144.662

 

Ingrediente / comprimat:

 

Extract din fructe de Armurariu (Silybum marianum) – corespunzator la 70 mg silimarina


Mod de utilizare:

 

Se administreaza oral, cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, timp de 3-6 saptamani. Administrarea se poate repeta dupa o pauza de 1-2 saptamani.


Informaţii despre produs:

 

Extractul uscat din fructe de Armurariu (Silybum marianum) are ca substanţă bioactivă silimarina, un complex de flavonoide format în principal din silibină, silidianină şi silicristină. Silimarina susţine refacerea celulei hepatice lezate şi apariţia de noi celule, prin favorizarea sintezei de proteine. Protejează integritatea membranei celulare la nivelul structurilor hepatice, împiedicând pătrunderea în celule a unor substanţe hepatotoxice (alcool etilic, substanţe chimice toxice, medicamente cu risc toxic hepatic, toxine). Reduce riscul apariţiei calculilor biliari şi favorizează digestia prin fluidificarea şi eliminarea bilei. Silimarina este un produs natural foarte bine tolerat de organism.

 

Atenţionări:

 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranță la lactoză. Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate (primul trimestru), precum şi în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată. A se administra cu prudenţă femeilor care alăptează şi persoanelor hipoglicemice/ diabetice. A nu se administra concomitent cu contraceptive orale sau cu unele medicamente antiinfec- ţioase (de ex. Metronidazol).

Spune-ti parerea

SILIMARINA 70MG-90CPR

SILIMARINA 70MG-90CPR

Protejeaza ficatul impotriva agentilor nocivi: medicamente, alcool, tutun, toxine. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substante chimice.

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent