Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.119.950
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CAPSULE LAXATIV FORTE 30 cps

FAR026

14,50 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 30 capsule a 450g

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare CAPSULE LAXATIV FORTE: 30 capsule


Producator CAPSULE LAXATIV FORTE: Fares


Ajută la accelerarea tranzitului intestinal
Sigur şi eficient


Ingrediente CAPSULE LAXATIV FORTE/capsulă
Frunze de senna (Sennae folium) 157,5 mg, fructe de mărar (Anethi fructus), rizomi de revent (Rhei rhizoma), extract din frunze de senna (Sennae folium) standardizat în 20% senozide 45 mg, extract din frunze de aloe vera (Aloe folium) standardizat în 18% aloină 45 mg, rizomi de obligeană (Calami rhizoma).

 

Frunze de senna (siminichie) au o eficientă acţiune laxativă prin conţinutul în senozide şi antrachinone care inhibă reabsorbţia apei la nivelul intestinului gros. Astfel, cresc volumul şi presiunea conţinutului intestinal care stimulează mişcările peristaltice restabilind regularitatea scaunelor. Nu se administrează timp îndelungat deoarece poate produce modificari ale mucoasei intestinului gros.
Frunzele de aloe au fost utilizate încă din Antichitate, fiind renumite pentru virtuţile lor curative. Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi", iar ruşii îi spun „elixirul longevităţii“.
Aloe Vera accelerează şi normalizează metabolismul, regenerează vilozităţile intestinale şi detoxifică organismul. În doze mici (0,01–0,02 g), are acţiune tonic–amară, stomahică, emolientă, stimulentă a secreţiei biliare, fiind utilă în hipotonia gastrică şi afecţiuni hepatobiliare. La doze mai mari (de 0,10–0,25 g) este laxativă şi are o acţiune purgativă intensă la doze de 0,25–1 g, fiind recomandată în constipaţia cronică. Efectul purgativ se datorează continuţului bogat în antrachinone care stimulează direct mucoasa intestinală, cresc motilitatea, inhibă absorbţia de apă şi electroliţi, reducând astfel consistenţa scaunului.
Reventul este cunoscut din cele mai vechi timpuri ca medicament purgativ. Reventul este o plantă indigenă din nord-vestul Chinei, astazi fiind cultivată în întreaga lume. Studiile sistematice efectuate asupra reventului au demonstrat prezenţa antrachinonelor cu efect purgativ şi a unei rezine colorată în galben - brun cu proprietăţi puternic laxative. Efectul laxativ se instalează dupa 8-10 ore de la ingerare. 
Marărul este un remediu excelent împotriva flatulenţei şi colicilor asociate datorită efectului antispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor) şi carminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale).
Obligeana este o plantă originară din India, unde era folosită ca medicament din timpurile cele mai vechi. Are proprietăţi stomahice, antispastice, carminative, sedative şi calmante fiind folosită în tulburările digestive,
diverse tulburări dispeptice, între care balonări şi colici abdominale.

Efect CAPSULE LAXATIV FORTE
alaxativ prin stimularea directă a peristaltismului intestinal
aantispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor)
acarminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale)

Recomandări CAPSULE LAXATIV FORTE
adiferite forme de constipaţie (acută, ocazională, cronică, rebelă la alte tratamente, prin pareză intestinală)
aevacuarea intestinului înaintea unor investigaţii (colonoscopie, irigoscopie) sau a unor intervenţii chirurgicale pe colon.

Contraindicaţii CAPSULE LAXATIV FORTE
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale intestinelor şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot produce diaree la sugari.

Efecte secundare şi interacţiuni CAPSULE LAXATIV FORTE
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuinţare CAPSULE LAXATIV FORTE
1 capsulă de 1-2 ori pe zi, dimineaţa şi/sau seara. Efectul laxativ se instalează după 8-10 ore de la ingerare. 
Produsul se poate administra timp de 2 săptămâni, sau la nevoie. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Evaluarea eficienţei:
*S-au administrat capsule “Laxativ Forte” timp de 14 zile, în doză de 2 capsule seara, la pacienţi cu constipaţie cronică şi colon iritabil asociat cu constipaţie.
*S-a constatat ameliorarea până la normalizare a tranzitului intestinal, a colicilor şi a balonării asociate constipaţiei la 95% din pacienţi.
*Produsul a fost lipsit de reactii adverse, fiind bine tolerat.

Spune-ti parerea

CAPSULE LAXATIV FORTE 30 cps

CAPSULE LAXATIV FORTE 30 cps

Prezentare: 30 capsule a 450g

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare