Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0761.144.662
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA 60 cps

FAR023

18,46 lei

Prezentare: 60 capsule a 500 mg    

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Cere Detalii

0761.144.662

 

Prezentare CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA: 60 capsule


Producator CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA: Fares

 

Antioxidant Conferă rezistenţă la efort fizic şi psihic Sursă naturală de vitamine, minerale şi aminoacizi 


Ingrediente CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA/capsulă -extract de fructe de Goji (Lycium barbarum) standardizat în min. 3% vitamina C 150 mg -fructe de măceş (Cynosbati fructus) 150 mg -fructe de afin (Myrtilli fructus) 100 mg -fructe de cătină (Hippophae fructus) 100 mg 


Fructele de goji conţin o concentrare remarcabilă de substanţe cu rol antioxidant, care ajută la combaterea îmbătrânirii premature, cu de 10 ori mai multi antioxidanti decât strugurii roşii. Contribuie la menţinerea sănătăţii cardiovasculare şi digestive prin acţiunea sinergică a vitaminelor, fibrelor, fitosterolilor şi a acizilor graşi monosaturaţi. Conţin un complex aproape perfect de aminoacizi esenţiali, coroborat cu minerale şi vitamine valoroase, vitale pentru pentru sănătate şi longevitate, pentru întărirea sistemului imunitar şi tonifierea generală a organismului. Fructele de goji sunt pe al doilea loc în lume ca şi conţinut de vitamina C, au mai mult beta caroten ca morcovii şi mai mult fier decât o friptură. Conţin 21 de minerale (cele mai importante fiind fier,magneziu, potasiu, cupru, calciu, selenium, fosfor, germanium), 18 aminoacizi, cantităţi mari de vitamine ( C, B1, B2, B6, E). Contribuie la îmbunătăţirea vederii deoarece au în compoziţia lor cantităţi mari de beta-caroten (aproximariv 8 mg/100g) şi zeaxantină, într-o formă foarte uşor de asimilat de către organism. 


Fructele de măceş sunt foarte apreciate pentru conţinutul lor bogat în vitamina C (500-1000 mg%), carotenoide,vitaminele A, B1, B2, E, P, PP şi K. Măceşele au cu 40-50% mai multă vitamina C decât lămâia şi cu 60% mai mult decât grapefruitul. 


Afinele conţin cantităţi mari de antioxidanţi (vit A, C), care protejează celulele ce intră în structura globilor oculari sau a altor părţi ale organismului de radicalii liberi. Sunt utile pentru afecţiuni ale ochilor precum cataracte şi anumite forme de nictalopie (scăderea capacităţii de a vedea pe timp de noapte). Afinele (prin antociani şi taninuri) au şi efecte antidiabetice, antitoxice intestinale, antidiareice, antiseptice urinare, vasoprotectoare capilare. 


Fructele de cătină albă aduc un aport important de vitamine (C, A, B1, B2, B6, B9, D, E, P, PP) şi acizii graşi esenţiali. Dau rezultate rapide în recuperarea după efort fizic şi intelectual, scad durata de convalescenţă după boală. Cresc rezistenţa organismului la infecţii şi previn degradarea celulelor prin efectul puternic antioxidant. 


Efect CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA aantioxidant atonic general aantianemic avitaminizant, remineralizant astimulent imunitar aantiinflamator ascade colesterolul si tensiunea arteriala aantiaterosclerotic ahipoglicemiant uşor 


Recomandări CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA asindromul de oboseala cronică aslăbiciune generală, lipsa de energie aastenie, anemie, convalescenţă aadaptare la stres acreşte rezistenţa la efort fizic şi psihic areumatism adiabet zaharat -tulburări de vedere atulburări de dinamică sexuală, ainfertilitate.


Contraindicaţii CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA. Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcină şi alăptare Poate fi administrat in sarcina si alaptare. 


Efecte secundare şi interacţiuni CAPSULE GOJI AFINE SI CATINAAcest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. 


Întrebuinţare CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de masa. Durata curei: 3 luni, sau conform recomandării medicului.Cura se poate repeta la nevoie.

Spune-ti parerea

CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA 60 cps

CAPSULE GOJI AFINE SI CATINA 60 cps

Prezentare: 60 capsule a 500 mg    

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare