Cere Detalii

Trimite

10 MOTIVE pentru care PLANTUM.RO sa devina alegerea ta NR. 1


Cumpara online direct si sigur!

Plantum.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste. Suntem recunoscuti pe piata de profil, prin certificari si acreditari ISO 9001. Comercializam produse de la cei mai mari producatori si importatori precum Dacia Plant, Hofigal, Alevia, Herbagetica, Organika, Provita, marci re renume in tara noastra.

Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 190 Ron!

Plantum.ro livreaza gratuit in zona 1 pentru comenzi ce depasesc 190 Ron.

Citeste mai multe detalii despre livrare AICI


Produsele noastre se comercializeaza in cele mai bune conditii de pastrare. Va oferim cele mai proaspete produse depozitate in conditii optime. Ne respectam clientii oferind calitate inainte de toate.  

Aer conditionat, curatenie la pastrarea in depozitul Plantum.ro

Depozitul este situat intr-o zona sigura, curate si climatizata potrivit standardelor impuse de Ministerul Sanatatii, in conditii de umiditate, caldura si racoare optime.

Plantum.ro este autorizat de ANSVSA.


Oferim suport telefonic pentru alegerea produselor, zilnic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00. Personalul nostru este calificat si recunoscut la nivel profesional. Suntem acreditati ca fiind operatori de prelucrare date cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001.

Acceptam produse retur

Produsele nostre se pot returna in termen de 14 zile de la data la care s-au primit prin curier. In conditii optime, sigilate si nedeteriorate. Returul si inapoierea costurilor pentru produse se va face in termen de 14 zile, conform Legii in vigoare. 

Plata cu cardul

Oferim modalitatea de plata prin intermediul PAYU modalitatea online fiind asigurata pentru efectuarea unei plati in sistem securizat. 


Comenzile produselor se pot face atat online cat si telefonic de luni pana vineri intre orele 08:00 - 19:00 la urmatorul numar de telefon 0378.11.99.50. 


Plantum.ro va ofera posibilitatea de a cumpara si din Bucuresti, magazinul nostru de desfacere situat : 

Adresa: Profesor Doctor Victor Babes nr. 2  (zona Piata Cotroceni) - vezi harta

Program de Luni pana Sambata intre orele: 08:00 AM – 20:00 PM


Clientii nostri fideli primesc discounturi de 3% Reducere + Transport Gratuit la usa ( in orice localitate din Romania ) pentru comenzile online ce depasesc 1000 Ron. Pentru comenzi mai mari de 2000 Ron discountul se negociaza in functie de client. 

Comanda telefonic

0378.11.99.50 | 0751.351.374 | 0760.518.861
Luni - Vineri 08:00 - 20:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CAPSULE NOAPTE BUNA 60 cps

FAR028

22,00 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 60 capsule a 330 mg    

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare CAPSULE NOAPTE BUNA: 60 capsule


Producator CAPSULE NOAPTE BUNA: Fares

 

Susţine instalarea pe cale naturală unui somn odihnitor şi sănătos

 

Ingrediente CAPSULE NOAPTE BUNA/capsulă -rădăcină de valeriană (Valerianae radix) 95 mg -extract de rădăcină de valeriană (Valerianae radix) standardizat în min. 20% valtraţi 95 mg -extract de conuri de hamei (Lupuli strobulus) standardizat în min. 5% metil-butenol -passiflora (Passiflorae herba) 38 mg -flori de lavandă (Lavandulae flos) 38 mg -flori de tei (Tiliae flos). 


Valeriana constituie unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva. Are acţiune anxiolitică, sedativă şi relaxantă atât asupra sistemului nervos central cât şi asupra musculaturii, fiind utilă pentru persoane hipersensibile, care reacţionează disproporţionat la stimuli. Ea înlătură dificultatea de a adormi, reduce procentul de treziri nocturne, favorizează apariţia fazei de somn profund fără vise (etapa cea mai odihnitoare a somnului). 


Passiflora este folosită datorită proprietăţilor sedative şi calmante. Combate insomnia cronică sau pasageră şi îmbunătăţeşte calitatea somnului, fără să producă dependenţă. 


Lavanda, cunoscută pentru efectul ei relaxant şi calmant, este utilizată pentru stări de hiperexcitabilitate nervoasă, insomnie, cefalee. 


Florile de tei şi conurile de hamei prin efectul calmant, sedativ, regenerează psihic şi mental, fiind utile în insomnie, anxietate, nevroze, agitaţie. Ajută instalarea unui somn liniştit. 


Efect CAPSULE NOAPTE BUNA asedativ acalmant 


Recomandări CAPSULE NOAPTE BUNA ainsomnie aagitaţie astres amigrene 


Contraindicaţii CAPSULE NOAPTE BUNA. Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. 


Sarcină şi alăptare Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua cate 1 capsulă seara timp de 7 zile, sau la nevoie. Cura se poate repeta dupa o pauza de 7 zile.


Efecte secundare şi interacţiuni CAPSULE NOAPTE BUNA. Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Nu produce dependenţă. 


Întrebuinţare CAPSULE NOAPTE BUNA 1-2 seara, înainte de culcare. Durata curei: 2-3 luni, sau conform recomandării medicului. Curele se pot repeta cu pauze de 7 zile intre ele. 


Evaluarea eficienţei CAPSULE NOAPTE BUNA *S-au administrat capsule „Noapte bună” timp de 1 lună la pacienţi care prezentau tulburări de somn, insomnie cronică, decompensare anxioasă asociată cu insomnie. *S-a constatat ameliorarea simptomatologiei (insomnie, anxietate, nelinişte) la 86% din cazuri. *S-a înlocuit medicaţia alopată cu capsule „Noapte bună” la 60% din pacienţi şi s-au redus dozele de anxiolitice la 16% dintre pacienţi. *Produsul nu a determinat reacţii adverse, fiind bine tolerat.

Spune-ti parerea

CAPSULE NOAPTE BUNA 60 cps

CAPSULE NOAPTE BUNA 60 cps

Prezentare: 60 capsule a 330 mg    

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare