Cere Detalii

Trimite

Comanda telefonic

0378.11.99.50
Luni - Vineri 08:00 - 19:00

                                                                    

0
0 Produse 0,00 lei

Nici un produs

Livrare:   0,00 lei
Total:   0,00 lei

Finalizare comandă

Produse

Produse

0378.11.99.50
0     Cosul meu

CAPSULE CALCIU 60 TB

FAR012

19,78 lei

Produsul este in stoc

Prezentare: 60 capsule a 490 mg  

Cere Detalii

0378.11.99.50

 

Prezentare CAPSULE CALCIU: 60 capsule


Producator CAPSULE CALCIU: Fares

 

Oase puternice şi dinţi sănătoşi. 


Ingrediente CAPSULE CALCIU/capsulă: -citrat de calciu din coajă de ou 392 mg -extract de seminţe de susan (Sesami semen) standardizat în min. 1,6% calciu 49 mg -extract de alge (Lithothamnium calcareum) standardizat în min. 0,12% calciu 49 mg. 


Calciul este absorbit mai uşor în mediu acid şi astfel forma de citrat de calciu este cea mai bine absorbită în organism. Nu necesită pentru absorbţie o cantitate suplimentară de acid din stomac şi de aceea poate fi administrat oricând în timpul zilei, chiar şi pe stomacul gol. 


Citratul de calciu conţine 21% calciu ionic. Deşi conţine o cantitate mai mică de calciu ionic decât carbonatul de calciu, citratul de calciu este mai uşor de digerat şi nu cauzează constipaţie la fel de frecvent ca alte tipuri de suplimente de calciu. 


Seminţele de susan sunt unele dintre cele mai bune arme împotriva osteoporozei fiind una dintre sursele cele mai bogate în calciu vegetal, uşor de absorbit. Au un conţinut de calciu de trei ori mai mare decât aceeaşi cantitate de lapte.


Lithothamnium calcareum este o algă bogată în calciu, magneziu şi siliciu, care se absorb foarte uşor în organism, aşa cum demonstrează studiile de biodisponibilitate efectuate. 


Efect CAPSULE CALCIU: areglează echilibrul calciului amenţine în bună stare sistemul osos şi dinţii areduce durerile şi epuizarea musculară atonic nervos adiminuează reacţiile alergice. 


Recomandări CAPSULE CALCIU: adeficit de calciu (hipocalceme) aspasmofilie aadjuvant al osteoporozei de vârstă apost-menopauză adupă imobilizări prelungite. 


Atenţionări CAPSULE CALCIU: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. 


Sarcină şi alăptare: Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 4 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.


Efecte secundare si interactiuni CAPSULE CALCIU: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Spune-ti parerea

CAPSULE CALCIU 60 TB

CAPSULE CALCIU 60 TB

Prezentare: 60 capsule a 490 mg  

Spune-ti parerea

Alte produse din categoria Suplimente Alimentare

Vizionate recent