CAPSULE DIURETIC 60TB

FAR019

CAPSULE DIURETIC 60TB View larger
CAPSULE DIURETIC 60TB
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Fares-Orastie

Prezentare: 60 capsule a 310 mg  

Vezi informatii complete

13,50 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Ajută la eliminarea apei din organism pe cale urinară 

Susţine şi menţine buna funcţionare a aparatului urinar


Ingrediente/capsulă Frunze de mesteacăn (Betulae folium) 124 mg, troscot (Polygoni avicularis herba) 62 mg, traista ciobanului (Bursae pastoris herba), sulfină (Meliloti herba), rizomi de pir (Graminis rhizoma). 


Traista ciobanului are fructele în formă de inimioară sau «traistă de cioban». Diferite studii farmacologice arată prezenţa în compoziţia sa a aminelor biogene cu rol în reglarea tensiunii arteriale. Este uşor diuretică, dezinfectantă urinar şi hemostatică. 


Mesteacănul exercită, în primul rând, o acţiune diuretică; de asemenea, favorizează eliminarea acidului uric şi colesterlolului, dizolvă treptat calculii urinari, scade uşor tensiunea arterială. 


Sulfina are acţiune diuretică, vasodilatatoare, fluidifiantă a sângelui şi anticoagulantă, fiind recomandată în tratamentul hipertensiunii arteriale şi pentru eliminarea edemelor. 


Troscotul actionează asupra epiteliului renal, favorizând creşterea cantităţii de urină eliminată, însă fără a produce depleţie de potasiu. Având şi efect hipotensiv, este recomandat în hipertensiune şi suferinţe cardiovasculare. Pirul este o plantă diuretică şi tonic-remineralizanată care datorită vitaminelor şi sărurilor de potasiu din compoziţia sa lupta cu spolierea organismului de săruri minerale prin creşterea diurezei. 


Efect -diuretic -hipotensor 


Recomandări -retenţie hidro-salină (edeme) -hipertensiune arterială 


Contraindicaţii Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.


Sarcină şi alăptare Femeile însărcinate pot lua câte o capsulă de 2 ori pe zi timp de 2 săptămâni. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui. 


Efecte secundare şi interacţiuni Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. 


Întrebuinţare 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de edeme asociate se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi. Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni, timp în care se foloseşte un alt diuretic. 


Evaluarea eficienţei *S-au administrat capsule „Diuretic” timp de 1 lună, la 64 de pacienţi hipertensivi care prezentau şi edeme de diferite grade. *Pe durata administrării, la 69% dintre pacienţi nu a mai fost necesar tratamentul diuretic alopat, preparatul fitoterapeutic fiind suficient; 31% au luat în paralel şi medicaţie diuretică alopată, dar au putut reduce din doza acesteia. *S-a constatat la 91% dintre pacienţi reducerea valorilor tensionale şi amelioarea până la dispariţie a edemelor la toţi pacienţii. 

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

CAPSULE DIURETIC 60TB

CAPSULE DIURETIC 60TB

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close