CAPSULE CIRCULSTIE CEREBRALA SI MEMORIE 60

FAR013

CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE 60TB View larger
CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE 60TB
CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE 60TB
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Fares-Orastie

Prezentare: 60 capsule 

Vezi informatii complete

25,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

Retur gratuit

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Prezentare CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE: 60 capsule

Producator CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE: Fares

Favorizează memorarea

Ajută circulaţia sângelui la nivel cerebral

 

Ingrediente CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE /capsulă -frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg -frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70 mg -rizomi de obligeană (Calami rhizoma) -extract de Bacopa monnieri standardizat în min. 10% bacozide 52,5 mg -extract total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba) -extract de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat în min. 8% cafeină. 

Frunzele de Ginkgo biloba sunt folosite în medicina populară de cel puţin 5000 de ani. Au ca efect stimularea circulaţiei sanguine, astfel asigură creierului aportul necesar de oxigen şi glucoză, contribuind la optimizarea funcţiei cerebrale. Sunt eficiente în insuficienţa circulatorie cerebrală şi periferică, în stările depresive şi anxioase, precum şi în combaterea migrenelor şi tulburărilor neurosenzitive (ameţeală, zgomote în urechi); îmbunătăţesc memoria şi concentrarea. 

Bacopa monnieri este folosită de peste 3000 de ani în medicina tradiţională indiană. Este o plantă adaptogenă, reduce stresul şi neliniştea. Este un excepţional neurotrofic şi tonic nervos, deoarece creşte sinteza proteică neuronală și ajută transmiterea impulsului nervos. Este utilă pentru îmbunătăţirea capacităţii de învăţare şi concentrare, creşte atenţia, memoria şi inteligenţa. Fiind un puternic antioxidant lupta cu îmbătrânirea celulară. Studiile clinice au evidenţiat eficienţa extractului de bacopa în tratamentul anxietăţii, depresiei, sindromului hiperkinetic cu deficit de atenţie, tulburărilor de memorie.

Maté, numit şi «Ceai de Paraguay» este un arbust originar din America de Sud. Are un conţinut bogat în catechine şi cafeină care generează acţiunea stimulentă asupra sistemului nervos, antidepresivă şi antioxidantă. Este util în oboseală fizică şi mentală, cefalee, depresie nervoasă, tulburări de memorie apărute odată cu înaintarea în vârstă. 

Frunzele de rozmarin conţin ulei volatil cu aromă puternică, stimulatoare. Rozmarinul este o plantă adaptogenă, antioxidantă, prevenind îmbătrânirea celulară. Stimulează circulaţia cerebrală şi microcirculaţia, este eficient în afecţiuni neurologice, vertij, migrene, anxietate şi depresii. 

Obligeana este originară din India, unde era folosită ca medicament din timpurile cele mai vechi. În Europa a fost introdusă prin secolul XIII. Este sedativă, calmantă, liniştitoare, neurotonică şi îmbunătăţeşte memoria. Este folositoare în tulburările neurovegetative (agitaţie, insomnie, panică, palpitaţii), manifestări anxios-depresive, nevroze şi în astenia psihică. 

Saschiul stimulează circulaţia cerebrală, ameliorează rezistenţa neuronilor la hipoxie, stimulează metabolismul neuronal. 

Vincamina extrasă din saschiu măreşte debitul sanguin al capilarelor cerebrale şi stimulează oxigenarea ţesuturilor irigate, este vasodilatatoare, relaxează musculatura netedă din peretele arterelor, fiind utilă în hipertensiunea arterială. Este folosită la vârstnicii cu diverse forme de insuficienţă circulatorie cerebrală, ischemie cerebrală, după traumatisme cranio-cerebrale, sechele ale accidentelor vasculare cerebrale, tulburări circulatorii retiniene. 

Efect CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE astimulează circulaţia cerebrală atonic nervos aanti-aterosclerotic acalmant aanxiolitic aantidepresiv aantioxidant 

Recomandări CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE ainsuficienţă circulatorie cerebrală asindrom vertiginos, migrene atulburări de memorie şi concentrare aateroscleroză adepresie, anxietate, neurastenie asuprasolicitare intelectuală.

Contraindicaţii CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE: Nu se recomandă copiilor sub 14 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. 

Sarcină şi alăptare Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine şi datorită conţinutului de cofeină din mate. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui. 

Efecte secundare şi interacţiuni CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Acest produs potenţează efectul barbituricelor. 

Întrebuinţare CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE: CAPSULE CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de suprasolicitare intelectuală şi cefalee se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi. Durata curei: 2-3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. 

Evaluarea eficienţei *S-au administrat capsule “Circulaţie Cerebrală şi Memorie” timp de 2 luni la pacienţi cu insuficienţă circulatorie cerebrală, status post accident vascular cerebral tranzitor, tulburări de atenţie şi memorie, sindrom vertiginos. *S-a constatat ameliorarea tulburărilor de memorie la 90% din pacienţi şi ameliorarea până la dispariţie a cefaleei, vertijului şi stării de oboseală la toţi pacienţii evaluaţi; 55% dintre aceştia au înlocuit medicaţia alopată preexistentă şi 40% au iniţiat tratamentul cu aceste capsule. *Produsul a fost bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

CAPSULE CIRCULSTIE CEREBRALA SI MEMORIE 60

CAPSULE CIRCULSTIE CEREBRALA SI MEMORIE 60

Da Nu