Curcumin Organic + Piperina 60 capsule Health Nutrition

HLT053

Promotie
Curcumin Organic + Piperina 60 capsule Health Nutrition View larger
Curcumin Organic + Piperina 60 capsule Health Nutrition
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Curcumin Organic + Piperina 60 capsule Health Nutrition
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Health Nutrition

Curcumin Organic + Piperina 60 capsule Health Nutrition

Vezi informatii complete

54,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Curcumin Organic + Piperina 60 capsule Health Nutrition

Descriere:

Conform studiilor clinice, curcuminul are un rol benefic în îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate: - Suprimă formarea tumorilor- Turmericul este probabil cel mai bun aliment anticancer care există.

Principiul antitumoral din turmeric este curcumina, capabilă să inhibe creșterea multor tipuri de cellule tumorale (din ovare, sân, colon, ficat, plămâni, pancreas, stomac, vezică, etc). Acesta blochează vascularizarea tumorilor și favorizează eliminarea lor; - Contribuie la menținerea unui nivel sănătos al colesteroluluiși al grăsimilor din sânge - Suprimă simptomele artriteireumatoide, artrozei, spondilozei și spondilitei- două luni de cură redau mobilitatea, reducând durerea și disconfortul articular; - Ameliorează simptomele sclerozei multiple și ale bolii Alzheimer- Substanța denumită Curcumină din Turmeric este un agent protector al neuronilor în cazul multor tulburări neurologice. Cercetătorii au studiat de asemenea curcumina datorită rolului său în ameliorarea bolii Parkinson, Alzheimer și daunele cauzate de o tulburare cerebrală. Curcumina poate îmbunătăți de asemenea, sănătatea cerebral în general, datorită efectului antioxidant și antiinflamator puternic.turmeric-plantum-ro

 

Conform studiilor clinice, curcuminul are un rol benefic în îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate:

- Suprimă formarea tumorilor- Turmericul este probabil cel mai bun aliment anticancer care există. Principiul antitumoral din turmeric este curcumina, capabilă să inhibe creșterea multor tipuri de cellule tumorale (din ovare, sân, colon, ficat, plămâni, pancreas, stomac, vezică, etc). Acesta blochează vascularizarea tumorilor și favorizează eliminarea lor;

- Contribuie la menținerea unui nivel sănătos al colesteroluluiși al grăsimilor din sânge

- Suprimă simptomele artriteireumatoide, artrozei, spondilozei și spondilitei- două luni de cură redau mobilitatea, reducând durerea și disconfortul articular;

- Ameliorează simptomele sclerozei multiple și ale bolii Alzheimer- Substanța denumită Curcumină din Turmeric este un agent protector al neuronilor în cazul multor tulburări neurologice. Cercetătorii au studiat de asemenea curcumina datorită rolului său în ameliorarea bolii Parkinson, Alzheimer și daunele cauzate de o tulburare cerebrală. Curcumina poate îmbunătăți de asemenea, sănătatea cerebral în general, datorită efectului antioxidant și antiinflamator puternic.

Dispepsia și tulburările biliare- Stimulează secreția de bilă și evacuarea normală a acesteia;

- Accelerează vindecarearănilor, infecțiilor- Stimulează imunitatea, are efect antiviral și bactericid, stimulează regenerarea țesuturilor distruse;

Protejează ficatul și sistemul digestiv- Extractul din rădăcina acestei plante combate în mod efficient bolile cronice ale tractului gastro-intestinal, curăţă sângele, ajutând la refacerea globulelor roşii, normalizează metabolismul, îmbunătăţeşte activitatea ficatului. Produsul este recomandat mai ales în cazul hepatitelor produse de viruși, de consumul de alcool sau de ingerarea altor substanțe toxice.

- Are efecte benefice în sindromul de colon iritabil și în rectocolită – normalizează tranzitul, protejează epiteliile, îmbunătăţește digestia şi restabilește flora intestinală.

- Are eficiență împotriva durerilor menstruale – Are effect reglator hormonal și anti-durere.

Curcuminul administrat separat este asimilat intr-o mai mica masura de organism, fata de situatia in care e combinat cu piperina. S-a dovedit stiintific ca aceasta asociere creste capacitatea organismului de absorbtie a acestei substante benefice.

Ingrediente/capsulă: Turmeric organic (Curcuma longa L) – 600mg, agenţi de glazurare: Hidroxipropilmetilceluloză, piper negru organic – 5mg.

Mod de utilizare:

1-6 comprimate pe zi, pentru adulti.

Cantitate:

60 capsule

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Curcumin Organic + Piperina 60 capsule Health Nutrition

Curcumin Organic + Piperina 60 capsule Health Nutrition

Da Nu